Türkiye'nin En Yaşlı Pilotuna Doğum Günü Sürprizi

Mehmet Sepici 91 yaşında ve Türkiye’nin yaşayan en yaşlı öğretmen pilotu unvanına sahip. Sepici’ye öğrencileri tarafından, uçakların önünde sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
Pilotlar arasında ‘hocaların hocası’ olarak bilinen Mehmet Sepici ve eşi Mürüvvet Sepici’ye, Adana Kelaynaklar Havacılık Kulübü üyeleri sürpriz doğum günü partisi yapma kararı aldılar ve Türkiye’nin çeşitli kentlerindeki öğrencilerine haber verdiler. Adana’da toplanarak hazırlık yapan pilotlar, Sepici çiftini evlerinden aldı ve tek motorlu uçakların bulunduğu eğitim pistine getirdi. Pilotlar, giydikleri ‘Mehmet Sepici 91 yaşında’ yazan tişörtlerle Sepici çiftini pistte karşıladılar ve uçakların önünde pasta kesip, şampanya patlattılar.
Türkiye’nin ilk kadın pilotu olan Sabiha Gökçen’in de öğrencisi olan Mehmet Sepici, sürpriz doğum günü nedeniyle çok duygulandığını söyledi. Sepici, “Dilerim herkese böyle öğrenciler nasip olur. Bugün en mutlu günümü yaşıyorum. Meydanda oturmakla, uçuyorum sanıyorum kendimi. Talebelerimden Allah razı olsun. Bu durumu bana yaşattılar. Benden daha mutlu bir insan olamaz. Uçan pilotlara sağlık diliyorum. Onların daha iyi olmasını diliyorum. 4-5 kademe talebelerim var. Hepsini kutluyorum” dedi.

Exit mobile version