Türkiye’de 17 noktaya uçan Alman devi iflasın eşiğinde

Almanya’nın en önemli havayolu şirketlerinde Germania ödeme sıkıntısı yaşıyor. Acilen paraya ihtiyacı olan firmanın satılma ihtimali gündeme geldi.
Dünya genelinde havacılık sektörü zor günler geçiriyor. Büyük havayolu şirketleri daha fazla büyürken, küçük olanlar ise ya iflas ediyor ya da kendinden büyükler tarafından satın alınarak göklerden çekiliyor.
ALMAN FİRMALARI BİR BİR İFLAS EDİYOR
2008 krizinden sonra bir daha toparlanamayan Alman havayolu şirketi Air Berlin, ağustos ayında iflas bayrağını çekti. Şimdi ise bir Alman hava yolu şirketi daha zor günler yaşıyor.
Yenişafak Gazetesi’nden Büşra Soyal imzalı habere göre Alman havayolu şirketi Germania ödeme sıkıntısı yaşıyor ve acilen paraya ihtiyacı var. Şirketin satılma ihtimali de söz konusu.
GERMANIA TÜRKİYE’DE 17 NOKTAYA UÇUYOR
Germania Havayolları, Almanya ve İsviçre’den Türkiye’ye 17 tane uçuş bağlantısı sunuyor. Bu hatlar: Adana, Antalya, Balıkesir-Edremit, Ankara, Gaziantep, Hatay, İstanbul-Atatürk, Zafer (Kütahya-Afyon-Uşak), Malatya, Elazığ, Trabzon, Zonguldak, Samsun, Gazipaşa, Dalaman, Bodrum, Kayseri. Bremen, Düsseldorf, Hamburg, Berlin-Tegel, Berlin-Schönefeld, Düsseldorf, Friedrichshafen, Münih, Münster-Osnabrück, Nürnberg, Rostock, Erfurt, Dresden, Zürih (İsviçre).

Exit mobile version