Turkish Technic, Garuda Indonesia ile Komponent Bakım Anlaşması İmzaladı

Turkish Technic, Garuda Indonesia ile Komponent Bakım Anlaşması İmzaladı

Turkish Technic, Garuda Indonesia ile Airbus A330 ve Boeing 777 filoları için kapsamlı komponent ikame ve bakım desteği sağlamak üzere önemli bir anlaşmaya imza attı. İki şirket arasındaki bu iş birliği, Garuda Indonesia’nın uçaklarının operasyonel verimliliğini artırmayı ve uzun vadeli iş birliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Singapur’da İmzalanan Anlaşma

Anlaşma, Singapur’da düzenlenen MRO Asia-Pacific (MROAP) etkinliği sırasında imzalandı. Turkish Technic, bu anlaşma ile Garuda Indonesia’nın uçaklarının sürekli uçuşa hazır olmasını sağlayacak teknik hizmetler sunacak. Bakım ve onarım konusundaki geniş uzmanlıklarını, Garuda Indonesia’nın operasyonel süreçlerine entegre edecek.

“Küresel Erişimimizi Güçlendiriyoruz”

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Akbulut, anlaşmaya ilişkin memnuniyetini dile getirerek, “Garuda Indonesia ile yeniden iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu anlaşma, hizmet kalitemizi ve küresel erişimimizi daha da pekiştirecek. Garuda Indonesia ile olan bu başarılı ortaklığı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Garuda Indonesia’dan Tam Destek

Garuda Indonesia Başkanı ve Genel Müdürü Irfan Setiaputra ise, anlaşmanın önemine vurgu yaparak, “Bu anlaşma, filolarımızın Turkish Technic’in komponent ikame ve bakım destek hizmetlerinden kesintisiz yararlanmasını sağlayacak. Operasyonlarımızın kusursuz işlemesine katkıda bulunacak bu iş birliği, havacılık operasyonlarımızda verimliliği artıracaktır” ifadelerini kullandı.

Bu stratejik anlaşma, iki şirketin bölgesel ve küresel operasyonlarda güçlerini birleştirerek daha verimli ve etkili bir hizmet sunmalarını sağlayacak.

Exit mobile version