Türk Hava Yolları’ndan Dubai’ye Özel İndirim Teklifi

Türk Hava Yolları'ndan Dubai'ye Özel İndirim Teklifi

Türk Hava Yolları, Dubai ile Türkiye arasındaki uçuşlar için önemli bir indirim fırsatı sundu. Özel teklif kapsamında, turkishairlines.com veya mobil uygulama üzerinden rezervasyon yapan yolculara 500 AED’lik indirim sunuyor. Seyahat dönemi ise 31 Ağustos’a kadar devam edecek.

Bu cazip tekliften yararlanmak isteyen yolcuların, rezervasyon sırasında ödeme bölümüne “TKDXB” promosyon kodunu eklemeleri gerekiyor. Ayrıca, Türk Hava Yolları’nın yeni başlattığı WhatsApp kanalı “Turkish Airlines UAE” üzerinden de müşteri desteği ve güncellemeler hakkında bilgi alabilecekler.

Türk Hava Yolları, bu indirimle birlikte, BAE’den gelen yolculara Türkiye’nin kültürel zenginliklerini ve doğal güzelliklerini daha uygun fiyatlarla keşfetme fırsatı sunuyor.

Bu teklif, Türk Hava Yolları’nın sunduğu diğer hizmetlerle de destekleniyor. Yolcular, 20 saat veya daha uzun aktarmalı uçuşlarda ücretsiz otel konaklaması sağlayan “Stopover Istanbul” ve 6 ila 24 saat arasındaki aktarmalar için İstanbul’un simgesel yapılarına ücretsiz rehberli turlar sunan “TourIstanbul” programlarından da faydalanabilirler.

Exit mobile version