Türk Hava Yolları yeni zirvelere yükseliyor!

Türk Hava Yolları yeni zirvelere yükseliyor!

Vietnam Havayolları ve Türk Hava Yolları kargo işbirliğini genişletiyor

Türk Havayolları ve Vietnam Havayolları, müşterilere ve iki havayoluna uzun vadeli değer kazandırmak amacıyla hava kargo taşımacılığı alanında işbirliğini teşvik etmek için bugün Ankara’da bir anlaşma imzaladı.

Vietnam Havayolları ve Türk Hava Yolları kargo taşımacılığında işbirliğini teşvik etmekte ve çeşitlendirilmiş varış noktaları ve uçuş programları arasında geniş bir ağ üzerinden hızlı ve rahat taşımacılığı garanti eden bir kargo taşımacılığı ortak girişimi kurma olasılığını araştırmakta. İki ulusal havayolunun kaynaklarını birleştirmesi filolarını optimize etmelerine ve bölgedeki rekabet güçlerini arttırmalarına yardımcı olacak.

Vietnam Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Dang Ngoc Hoa’ya açıklamasında, Vietnam Havayolları ile Türk Havayolları arasındaki işbirliği karşılıklı yarar temelinde kurulmuştur.

Türk Hava Yolları, ulaşım ağının ölçeğini Okyanusya, Kuzeydoğu Asya gibi daha önce sınırlı olan bölgelere genişletecek… Vietnam’ın merkezi coğrafi konumunun sağladığı avantaj sayesinde bölgeden gelen mallar için bir aktarma noktası olacağını belirtti.

Ayrıca, bu işbirliğinin Vietnam’ın Asya-Pasifik bölgesindeki ana kargo aktarma merkezlerinden biri haline gelmesini sağlayacağını vurguladı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ise Asya, Türk Hava Yolları’nın en önemli pazarlarından biri.

Vietnam Havayolları ile hava kargo taşımacılığındaki işbirliğinin gelecekte başka fırsatlara doğru genişleme koşullarını yaratacağını ve her iki ülkeye olduğu kadar her iki havayoluna da büyük faydalar sağlayacağını umduğunu belirtti.

THY sosyal medyada yaptığı paylaşımda ise:

Vietnam Havayolları ile Turkish Cargo odaklı umut verici bir işbirliğini şekillendiren bir Niyet Mektubu’nu duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Ufkumuzu genişleten ve uluslararası ticareti geliştiren bu yolculukta bize katılın.

 

Exit mobile version