Türk Hava Yolları Teknik’ten ikramiye açıklaması. 8 Ocak’ta hesaplara yatırılacak

Türk Hava Yolları Teknik'ten ikramiye açıklaması. 8 Ocak'ta hesaplara yatırılacak

Türk Hava Yolları Teknik’ten ikramiye açıklaması geldi. Yapılan açıklamada tüm çalışanlara son 6 aylık çalışma süresine göre hesaplara 2 maaş ikramiye tutarında ödenmesine ve ikramiye tutarı 40,000 TL’nin altında kalan çalışanlara ise 40.000 TL ödenmesine karar verildiği açıklandı.

İşte O Açıklama:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Sizlerin büyük gayreti ve özverisiyle birlikte tarihi başarılara imza attığımız bir yılı geride bırakıyoruz. Hem ana markamızın hem de Turkish Technic ailemizin 2033 hedeflerine emin adımlarla ilemeyeceğine ve daha büyük başarılara imza atarak makamının liderliğini devam ettireceğimize inancımız tamdır.

Her geçen gün daha da büyüyüp gelişen; yaptığı yatırımlar, hayata geçirdiği projeler ve elde ettiği başarılar ile ülkemizi daima gururlandıran şirketimizin en önemli değeri sizlersiniz..

Yöntem Kurulumuz tarafından alınan karar kapsamında, başarımız doğrultusunda elde ettiğimiz kazancın bir kısmını çalışan arkadaşlarımızla paylaşmış ve yıl sonunda da kalan kısmın paylaşılacağını duyurmuştuk.

Bu doğrultuda;

  • Tüm çalışma arkadaşlarımıza son 6 aylık çalışma süresine göre kıstelyevm hesabı ile 2 maaş ikramiye tutarında ödeme yapılamasına,
  • Son 6 aylık süre zarfında tam çalışması olup (180 gün), hesaplanacak ikramiye tutarı 40,000 TL’nin altında kalan arkadaşlarımıza ise 40.000 TL ödenmesine karar verilmiştir.

8 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan ödemelerin tüm çalışma arkadaşlarımız için hayırlı olmasını dilerim.

Gayretli çabamızın meyvelerini vermeye devam edeceğini  ve şirketimiz gelişip büyürken ülkemiz için katma değer üretmeyi sürdüreceğine inancım tamdır.

Sevgilerimle,

Mikail AKBULUT
Genel Müdür

Exit mobile version