Türk Hava Yolları Teknik'ten ikramiye açıklaması. 8 Ocak'ta hesaplara yatırılacak

Türk Hava Yolları Teknik’ten ikramiye açıklaması. 8 Ocak’ta hesaplara yatırılacak

Türk Hava Yolları Teknik’ten ikramiye açıklaması geldi. Yapılan açıklamada tüm çalışanlara son 6 aylık çalışma süresine göre hesaplara 2 maaş ikramiye tutarında ödenmesine ve ikramiye tutarı 40,000 TL’nin altında kalan çalışanlara ise 40.000 TL ödenmesine karar verildiği açıklandı.

İşte O Açıklama:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Sizlerin büyük gayreti ve özverisiyle birlikte tarihi başarılara imza attığımız bir yılı geride bırakıyoruz. Hem ana markamızın hem de Turkish Technic ailemizin 2033 hedeflerine emin adımlarla ilemeyeceğine ve daha büyük başarılara imza atarak makamının liderliğini devam ettireceğimize inancımız tamdır.

Her geçen gün daha da büyüyüp gelişen; yaptığı yatırımlar, hayata geçirdiği projeler ve elde ettiği başarılar ile ülkemizi daima gururlandıran şirketimizin en önemli değeri sizlersiniz..

Yöntem Kurulumuz tarafından alınan karar kapsamında, başarımız doğrultusunda elde ettiğimiz kazancın bir kısmını çalışan arkadaşlarımızla paylaşmış ve yıl sonunda da kalan kısmın paylaşılacağını duyurmuştuk.

Bu doğrultuda;

  • Tüm çalışma arkadaşlarımıza son 6 aylık çalışma süresine göre kıstelyevm hesabı ile 2 maaş ikramiye tutarında ödeme yapılamasına,
  • Son 6 aylık süre zarfında tam çalışması olup (180 gün), hesaplanacak ikramiye tutarı 40,000 TL’nin altında kalan arkadaşlarımıza ise 40.000 TL ödenmesine karar verilmiştir.

8 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan ödemelerin tüm çalışma arkadaşlarımız için hayırlı olmasını dilerim.

Gayretli çabamızın meyvelerini vermeye devam edeceğini  ve şirketimiz gelişip büyürken ülkemiz için katma değer üretmeyi sürdüreceğine inancım tamdır.

Sevgilerimle,

Mikail AKBULUT
Genel Müdür

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 10 ay önce

    Daha düne kadar hangarda teknisyenler gitmeye başlayınca ya daha durun ocak ta sizi gayet memnun edecekler rakamlar olacak nereye gidiyosunuz diye teknisyenlere gitmeyin diyiceksiniz sonra böyle Kabin Kokpitin altında bırakıp TGS ile aynı parayı vericeksiniz öyle mi Mikail Bey Teknisyenler gidince boş hangarlara istediğiniz kadar bağıra bağıra konuşun anca boş sesiniz yankılanır bi tane adam bulamıycaksınız.

  2. 10 ay önce

    Burdan alınıcak ders demek ki ocakta da çokta büyük umutlar beklemeyin . Düşük bir zam ile yola devam edecekler . Herşey yine sadece sözde kalacak daha önceden olduğu gibi . Uçakların tamirini yapan bu insanların yine arka plana atıldığı görmek üzücü . Artık CS yada teknisyen yazmıyorum ünvanımdan soğudum. Hep bir arka plana atılmak ve ayrıştırılıp değersiz hissetme duygusu içimizde büyük boşluklara sebep oldu . Herkes önüne baksın bence herkes kendi için en iyi olan yolu seçsin. Bu dünya ya kimse bir daha gelmeyecek. Hayatınızı güzel yaşayın , her zaman kendiniz için yaşayın.
    Saygılar krallar …

  3. 10 ay önce

    AO açıklanırken hiç 40 bin altı için diye bir cümle geçmedi. Tgs ve teknik de böyle bir cümleye ihtiyaç duyuldu. Her yapılan zammı veya primi açıklarken allayıp pullayıp cümleleri kullanıyorsunuz. Ancak, 2023 ün son ayı, sıvacı maaşının 60 bin lira olduğu bir ortamda, Teknik Aş çalışanı 40 bin lira altında kalabiliyor. Allahtan Temmuz ayında prim yerine %40 zam tercih edilmiş. Umarım, TİS görüşmelerinde AO nun aldığı zam oranı kopya yapıştır yapılmaz. Aradaki fark kapanacak şekilde +kazanımlar gerekiyor.

60 Yorum

  1. 9 ay önce

    Mikail bey

    Geldi çattı vakit, bekleyin dediniz bekliyoruz, gerekli sorumluluğu alın ve gerekeni yapın. Yoksa istifalar peşpeşe gelecek hiç süpheniz olmasın….

    Cevapla
  2. Şimdi 6 aylık baz alınıyorsa 4 aylık bir işçi 4 ay kadar mi ikramiye alacak

    Cevapla
  3. 10 ay önce

    1996’dan beri uted yorumlarini okurum hep aynı muhabbet
    Yok gidiyoruz yok maaş yetmiyor vb.Kardeşim kimsenin umurunda değilsiniz iyi bir teknisyenseniz zaten çoktan katarda avrupada başka bir şirkette olmanız gerekiyordu.vasat bir adamsan teknikte devam edip aglamayacaksin. Thy teknik bir okuldur burada işi öğreneceksin ve yoluna bakacaksin.bu kadar basit. 600 bin tl maaş alan bir yönetici buraya girip sizin yorumlarınızı okuyup kadar almıyor emin olun.

  4. 10 ay önce

    Mühür basacam, riske girecem, hata yaparsam easa faa fbi cia bilmemne dolanacak etrafımda. Kasiyerle aynı maaşı alacam. Yok yaa. Bittii. Lale devri bitti.

  5. 10 ay önce

    Bu sektöre yıllarımı verdim, birçok firmada çalıştım, en uzun süremi THY Teknikte 4 farklı Bay da teknisyen olarak çalıştım bildiğim tek birşey var; bu ağlaklar sürüsü sürekli ağlar, bunlar goygoycu tayfa isimlerini bile veririm. Yemekte ayrı ağlar, mola da ağlar, arkadaşlarınla dışarda bir organizasyon yaparsın gelir orda da ağlar. Aile var çoluk çocuk var demez bunlar ağlar heryerde. Bu ağlaklar sürüsü birşey yapmaz sürekli şirketin içini boşaltmaya çalışır. Bunlar piyasada çalışamaz zaten, aslında bunlara teklif yağıyordur ama kurulu düzeni vardır, eşi çalışıyodur, çocuğu okuyodur, ailesi hastadır falan dertleri bitmez. Sanırsın ki bir dert bunlarda var herkes süper. Bu ağlaklar sürüsü şimdi zorlarına gider ama aynı zamanda kalıntılarla beslenmeyi de severler. Şirket içi psikolojiyi ve dengeleri bozarak pozisyon almayı isterler, bu kişiler ileride rakip olabilecek kafası çalışan, çalışkan ve ingilizcesi iyi kişilere oynarlar. Onların kendine güveni yüksektir, gittikleri heryerde zaten tutunacaktırlar. Bu kişilerin kafasını karıştırıp sürekli alternatifler anlatarak ayrılmalarına vesile olurlar. Sonra sağda solda, orda burda, bakın bizde gideriz haa diye tehdit ederler, işte o tehdit eden ağlaklar sürüsünün içindeki en hoyrat olanlarıdır. Onlar gidemez emekliliği bekler onlar, emekliliği gelince de şirket bizi emekli ediyor diye ağlarlar. Yani bunlar son güne kadar ağlayacaklar. Sektöre başladığımdan beri 4 tane yönetim kurulu başkanı, adını unuttum birçok başkan ve genel müdürle çalıştım. Çalıştığım müdürleri hiç saymadım bile. Bu adamlar olan lafı orda burda bu ağlaklardan yediler yediler gittiler. Yöneticiler değişti ağlaklar hala aynı birde yanlarına yenileri eklendi. Yok ona ezildik buna darıldık, kabin şöyle kokpit böyle, tgs de bagaj atan falan gibi laflarla bütün sektörü bize düşman ettiler. Kimse merak etmesin bunlar bizim yüzde 5 imize denk geliyor. Bizim her meslek grubuna saygımız var, tgs de bagaj yükleyen adam baş tacıdır. Kabin ve kokpit 3 ikramiye aldıysa gerekçesinin ham maaş düşüklüğü olduğunu anladık. Herkesin ellerine sağlık, emeklerine sağlık. Biz Uçak Teknisyenleri olarak onurlu bir meslek grubuyuz, yeri geldiğinde efendi efendi kendi yolumuza gitmesini bildik ve birçoğumuz burada goygoy yapan değil işinde gücünde insanlarız. Şahsi olarak THY Teknik teki kazancımdan memnun olmayıp ayrıldım, birçok firma gördüm sonrasında. Ağlamak yerine memnun olmayan efendi efendi kendi şartlarını iyileştirmeye çalışsın, başkalarına laf atarak ağlayarak yaptığınız tek şey birilerini gönderip pozisyon almak. Son durumda yöneticilerde buna ayıkmış olacak ki başarılı genç arkadaşları başteknisyen, şef yapmaya başlamışlar. Yani ağlayacak birşeyler daha çıkmış size de, daha iyi ağlarsınız artık ama aman ha gitmeyin siz giderseniz herkes herşey biter. Ağlamayanlara saygılarımı ağlayanlara da şevkatimi sunarım. İyi çalışmalar ve iyi ağlamalar kıymetli arkadaşlar.

  6. 10 ay önce

    YapıKredi Banka promosyonu ödenmeli.

  7. 10 ay önce

    Ahmet bey den ne zaman AO yu üstte tutan bir açıklama gelse, nedense Mikail bey tarafından gelecek, bizi değerli hissettirecek bir açıklama geldi. Tam 1 senedir bir kez bile böylesi açıklama gelmedi. Cidden yazık.

  8. 10 ay önce

    MİKAİL BEY YA PİYASA ŞARTLARINDA MAAŞIMIZI VERİN YA DA LOG BOOKUMUZU VERİN. EASAYA BİLDİRİM YAPMAMIZI EMİNİM İSTEMEZSİNİZ

  9. 10 ay önce

    Bize ikramiye veya prim ile kandıramazsıniz adam akıllı maaşlara zam istiyoruz başkanım Teknisyen artik bunaldı geçinemiyor ocakta Teknik A.s ye ve teknisyenlere iyi bir zam bekliyoruz. Yoksa bundan sonra teknik sıkıntıya girer teknisyen bulamazsiniz.

  10. 10 ay önce

    Çok şükür sizlere Ahmet bey, başta önderimiz Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanımdan sonrasında ise Sayın genel müdürümüz Ahmet Bolat Bey’den Allah razı olsun bu güzel primler ve fırsatlar için. 13 yıldır bu şirketteyim çok şükür her zaman doyduk kimseye muhtaç olmadık. Rabbim sizlerden razı olsun. Gözü doymayan yoksulluk çekmeyen, dışarıda asgari ücretle evini geçindirmeye çalışanların halinden anlamayan empati yoksunu çalışma arkadaşlarım kendinden utansın.

    • 10 ay önce

      Bence maaşlarımız çok fazla, devletimize yarısını feda edelim. %50 indirim yapsınlar yoksa Kudüs falan düşer, başımıza taş yağar.

    • Şükür sadece yaradana yapılır, vesile olan insanlara ise teşekkür edilir.
      Daha bunu bile idrak edemeyen birinin, insanların damarına basmak için bilerek böylesi yorumlar yaptığını düşünüyorum.

    • 10 ay önce

      Biz aldığımız eğitim tecrübe sınav logbook modül tip kursu ojt derken kokpitle yarışmamız lazım diyoruz, sen ilkokul mezunu bavul atan adamla ( amaç kimse hor görmek değil ama nasıl RTE ile ilçe başkanını bir tutamazsan aynı şey bizim içinde geçerli) bizi bir tutup şükür bekliyorsun. Bence bu mesleği bu maaşlara layık görüyor isen sen kendinden utanmalısın.

  11. 10 ay önce

    Banka promosyonlari hakkımız.
    Neden tarafımıza ödenmiyor.

  12. Merhaba eyt ye takılanlar için ikale verilecek mi ?
    Lütfen emeklilik politikası açıklansin.
    Sağdan soldan tek tek cagiriliyor duyumları alıyoruz.

    Cevapla
    • 10 ay önce

      Artık git

    • 10 ay önce

      İnsan Kaynakları birimine mail atmayı deneseydin, belki burdan dönüş yapmazlar. Umarım buranın resmi bir iletişim kanalı olmadığının farkındasındır.

  13. Arkadaşlar ağlamayın. Fırsat bulunca gidin burada değerimiz bilinmiyor. Kimseye kendinizi ispatlamaya anlatmaya ihtiyarcınız yok. Gidin…

    • 10 ay önce

      Asgari ücret yüzde 49 arttı, birde bu artış yıllık. TİS te yüzde 50 max olur. Yüzde 70-80 konuşanlar bekleyenler hüsrana uğrayacak yine. Gitmeyi düşünenler olarak en doğru seçenek fazla geç kalmamak olacaktır.

      Cevapla
  14. 10 ay önce

    Yapılan çalışmalar verilen emekler boşa. İki arkadaşım da işini yaparken sağlığını kaybetti birisi omurga sın dan ameliyat oldu diğeri çapraz bağlarından. Bu adamlar işlerini yaparken sağlıklarını kaybetti alacakları 3 kuruşa mi göz koydunuz da 180 gün diye şart koştunuz. size verilen emeklere yazıklar olsun

  15. 10 ay önce

    Ben bir C/s arkadaşınızım artık kargoda bavul atmak istiyorum sadece aklımda bavul olsun istiyorum yetki yenileme yok dil belgesi yok loogbok doldurmaya gerek yok. hoo yolla diyerek kargoları valizlerle doldurmak istiyorum Tgs ye alım var mı ?

    • 10 ay önce

      TGS’ye alım varsa ben de senin uçağa atacağın valizleri sana vermek istiyorum. Kafamız rahat olur en azından :)

      Cevapla
  16. 10 ay önce

    Eşim hemşire geçen yıl ben onun iki katı maaş alırken şuan aramızda 5 bin lira kaldı, şimdi verdiğiniz bu parayı lütuf olarak mı göreceğim ben, dengelemeye bile yetmez o yüzden iyilik yaptık diye düşünmeyin de adam gibi CS maaşı verin

    • 10 ay önce

      Sen yine iyisin,
      4 yıl önce eşimin 2 katı maaş alırken şimde eşim benim maaşımın 1,5 katını alır oldu… hamdolsun. İkramiye lutfu var.

      Cevapla
  17. 10 ay önce

    Sayın THY teknik çalışanları, CSS’ler QM’ler size iş yavaşlatın değil işi prosedürüne göre yapın diyorum.. Sayın baştekler, masada görev alanlar sizde mobing yapmayı bırakın işler prosedürüne göre yapılsın… Qm’ler yetkiniz olmayan işi yapmayın gelsin yetkililer yapsın… Buna duruma masada karar verenler yaptığımız işin ne olduğunu, nelet yapıldığını bilmiyor… SEN TEKNİSYEN Şİİ SANA DİYORUM, EVET SEN ÇOK ÖNEMLİ KİŞİ OLAN SEN AMA DEĞERİN BİLİNMEYEN TEKNİSYEN BİR İMZANI ATMAZSAN UÇAK SEFERE GİDEMEZ… Sana işi yavaşlat demiyorum, işi prosedürüne göre yap.

    • 10 ay önce

      Kalite birimini göreve davet ediyorum, lütfen hukuki yollarla kimlik tespiti yapın ve bu kişiyi cezalandırın.

      Cevapla
      • 10 ay önce

        Adam prosedüre göre çalışın demiş nesi battı ?

        Cevapla
        • 10 ay önce

          Prosedürüne göre çalışın denmesi, prosedüre göre çalışmıyoruz anlamına geliyor. Zaten prosedüre göre çalışıyorsanız bu mesajı yazmaya ne gerek var. Başteknisyenler mobbing yapıp prosedür dışına sizleri çıkarıyorsa vay halimize. Bu durumu hem etik komisyonu hemde kalite birimi mercek altına almalı. Sayın Kalite Birimi ve THY Teknik yönetimi bu mesajları okuyup birşey yapmıyorsan bu duruma ortaksın demektir. Teknisyenin buradan seni prosedüre göre çalışmakla tehdit ediyor. Böyle teknisyene de yazıklar olsun. Merak etmeyin prosedüre uygun çalışan çok fazla kişiyiz. Bu çürükleri de ayrıştırmak sizlere kalmış.

          Cevapla
  18. 10 ay önce

    Köy gidi ağam, ula senin dili ne söyli…

  19. 10 ay önce

    Allah bereket versin.. Ona az verdin şuna fazla verdin gibi polemiklere gerek yok… Bu durum hep yaşandığı için kendimizi üzmeye değmez… Önceki dönemlerde doğru dürüst bir pirim falan görmedik.. Bu dönem verilen prim adedi itibariyle güzel… Allah hepimize güzel güzel harcamayı nasip etsin…

    • 10 ay önce

      İnsanlarin muzdarip olduğu hususus şu; böylesi güzel bir eylemden, prim dağıtımından nasıl oluyor da kırgınlık oluşturmayı başarıyorlar?
      Şuna 2, buna 3 demek yerine herkese 1-2 prim denilerek herkesi hoşnut etmek bu kadar mı zor?

      Cevapla
  20. 10 ay önce

    Kime neyi anlatacaksın ki;
    Biri kendine genel müdürüm diyor ama bu zamana kadar çalışanı için yaptığı hiçbir şey yok. Sadece koltuk dolduyor. Hakka hukuka önem verir ama sanırım kastettiği sadece kendi hukuku…
    Diğeri yönetim kurulu başkanı olduğu şirkette çalışan yetkili teknisyenlere CS’çi diyebilecek kadar bilgisiz ve olaydan kopuk.
    Buradan birşey olmaz…

  21. Aklı olan fırsatını buldu mu buradan bavulu toplar gider arkasına bile bakmaz.

  22. 10 ay önce

    Teknik size ne yaptın neden bu öfke neden bu kadar itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz. Yahu bu tekniğin bu uçağı tamir edenin bu uçağı sefere verenin hiç mi bir farkı olmaz hiç bir ayrıcalığı olmaz. Bizi kimlerle bir tutuyorsunuz hangi kefeye koyuyorsunuz gerçekten bu şirkette hiç birşey değişmez.

  23. 10 ay önce

    Mikail bey hangarda ocağı bekleyin diye dolaniyorsunuz inanın bana kendi ayağınıza kendiniz sıktınız.Bu noktadan sonra inanın siz üzüleceksiniz bağlasaniz kimse durmaz.Bizi.bu kadar degersizlestirerek en büyük hatanizi yaptınız bizden kesilen vergilerden Ahmet beye biraz bahsedin %40 vergi kesmek havalimanında nerede uygulanıyor! Dışarda maaşlar 2-3 kat olmuş siz hayalim goruyorusunuz aklım almıyor. İnanın bu kez büyük hata yaptınız biz amele değiliz! Kalifiye personeliz.yazik ettiniz !

  24. 10 ay önce

    Nankörlük yapmak istemiyorum evet daha önce bu primlerden hiç bahsedilmiyordu sağ olsun Ahmet bey prim veriyor fakat bizler aslında prim değil yeterli zam istiyoruz eğer yeterli zam alır isek primlere ihtiyacımız kalmaz işin bonusu olur çerez olur mutlu oluruz. gerçekten şu an sadece günü kurtarmak oluyor. Muhtemelen prim sizlerin daha kolayına geliyor fakat burada çalışanları Küstürüyorsunuz. Kısacası bizim için geçici çözüm biz enflasyona yenik düşüyoruz

  25. 10 ay önce

    Öncelikle herşey için Allah şükürler olsun.Bu yıl aldığım 4 ikramiyenin vergisini de düşünce 15 bin TL net maaş alan TSS-TGS li arkadaşlardan bir kaç bin tl daha düşük almış oluyorum.Teşekkür ederim.Yalan yok geçen seneden beri pek çok Avrupa ülkesindeki firmalara CV gönderiyorum,GreenCard’a da başvuru yapıyorum.İllaki bir dönüş olacaktır.Kimseye lafım yok.Şirket nasıl sürekli bizi yolda bırakıyorsa bende vakti gelince ihbar süresini bile beklemeden istifamı basacağım.Saygılar sunuyorum

    • 10 ay önce

      THY de 15 bin maaş alan mı var, bize birkaç yıl önce temmuz zamı vermediler, boş boş oturup 25-30 alıp yapacağı işi tss lilere yaptıran arkadaştan bol ne var. THY personeli denetleniyor mu, haketmeyen birçok kişi var. Baskı yapıyorlar tss lilere,

      Cevapla
  26. 10 ay önce

    Ao aciklandi ,tgs açıklandı ,taş açıklandı en son tekniğe sıra geldi.kabinle kıyas yaparken kıyas teknik =tgs oldu.
    Memurların temel ücrete geçmesi ile aynı kıdem kademede ki teknisyen memurdan az prim ve ikramiye alıyor.

  27. 10 ay önce

    Arkadaslar umut bekciligi yapmayın artik . Anlamiyormusunuz senelerdir sirket size verdigim deger bu isinize geliyorsa diyor. Begenmeyen gitsin . 1000 tane istifa olsada kimsenin umrunda degil.

  28. 10 ay önce

    Burdan alınıcak ders demek ki ocakta da çokta büyük umutlar beklemeyin . Düşük bir zam ile yola devam edecekler . Herşey yine sadece sözde kalacak daha önceden olduğu gibi . Uçakların tamirini yapan bu insanların yine arka plana atıldığı görmek üzücü . Artık CS yada teknisyen yazmıyorum ünvanımdan soğudum. Hep bir arka plana atılmak ve ayrıştırılıp değersiz hissetme duygusu içimizde büyük boşluklara sebep oldu . Herkes önüne baksın bence herkes kendi için en iyi olan yolu seçsin. Bu dünya ya kimse bir daha gelmeyecek. Hayatınızı güzel yaşayın , her zaman kendiniz için yaşayın.
    Saygılar krallar …

  29. 10 ay önce

    YAZIKLAR OLSUN TEKNİSYENLERİN HAKKINA GİRİYORSUNUZ EĞER BİR ADALETSİZLİK VARSA O DA ŞUDUR YA BİZİ KOKPİTE KABİNE EZDİRMEYECEKTİNİZ YA DA TARAFINDA OLMAYACAKTINIZ.BİZ BU AYRIMCILIĞI HAKETMEDİK AMA ISRARLA YAPILAN BU YANLIŞTAN DÖNMELİ BOLAT BEY YOKSA RLİNDE TECRUBELİ TEKNİSYEN KALMAYACAK!

  30. 10 ay önce

    AO açıklanırken hiç 40 bin altı için diye bir cümle geçmedi. Tgs ve teknik de böyle bir cümleye ihtiyaç duyuldu. Her yapılan zammı veya primi açıklarken allayıp pullayıp cümleleri kullanıyorsunuz. Ancak, 2023 ün son ayı, sıvacı maaşının 60 bin lira olduğu bir ortamda, Teknik Aş çalışanı 40 bin lira altında kalabiliyor. Allahtan Temmuz ayında prim yerine %40 zam tercih edilmiş. Umarım, TİS görüşmelerinde AO nun aldığı zam oranı kopya yapıştır yapılmaz. Aradaki fark kapanacak şekilde +kazanımlar gerekiyor.

  31. 10 ay önce

    Teşekkürler Ahmet başkanım teşekkürler sayın müdürüm.Tesekkür ediyorum cünkü bizleri kiramızı bile ödeyemeyecek duruma getirdiğiniz için.Teşekkur ediyorum emeğimizin değerini bildiğiniz için.Teşekkür ediyorum tss ile bize aynı maaşı verdiğiniz hatta altında biraktığınız için.Kesilen vergilerle aldığımız maaslarimızı tss nin tgs nin bile altında kaldığı icin.Tesekkür ediyorum herşey için.Ama en azından bize bazı şeyleri görmek istemediklerimizi gösterdiğiniz için.Tek çaremiz bu diyorduk buda istediğimiz gibi yada sizlerin söylediği tarihte görülmemiş bir şey olmadığı için her şey için teşekkürler.

  32. 10 ay önce

    EYY THY TEKNİK ÇALIŞANI ARKADAŞLAR SİZE ROBER HATEMONUN BİR ŞARKI SÖZÜNÜ PAYLAŞMAK İSTİYORUM;
    ‘’Giden candan gidyor’’

    Yani suanda birlik zamanı giden candan gidiyor suanda dik durma zamanı aman uçak kalmasın demek yerine temiz iş ,komponenti müşteri soruyor hadi mesaiye kalın iş yogun müşteri bekliyor diyerek bizleri kullananlara sesleniyorum…bundan sonra herşey oluruna kalırına sizler sizleri orda tutanalarla dalga geçerseniz herşeyi görürsünüz ama arkadaşalar son kez diyorum GİDEN CANDAN GİDİYOR…

    Elbet akıllanıcaz,elbet birlik olucaz..!!!!

  33. 10 ay önce

    Yazıklar olsun bir teknisyenin km kadar değeri yokmuş değersizleştirenlere teşekkürler

  34. 10 ay önce

    İkramiyede bile TGS ile aynıyız üstüne üstlük son 12 aya bakılmamış da son 6 ay kesintisiz çalışma şartı istenmiş, pes diyorum.. Hangarda çalışan personel bulamamanız dileğiyle.

    • 10 ay önce

      Umarım son 6 ay kesintisiz calisma istememistir. Askere giden var rapor alan var

  35. 10 ay önce

    İnsan bir utanir dunyada sayili mro olacaz diye ortalikta dolasip, 2 maas ikramiyesi brut 40 bini bulamayan calisanimiz neden var dusunur.

    • 10 ay önce

      arkadaşlar neden kabul edemiyorsunuz? bu şirket mavi yaka şirketi değil. teknisyen hiçbir zaman kabinin üstüne çıkamayacak. benim kafama takılan tek şey şu; gerçekten teknisyenler gitmesin diye ryanair e iyi niyet anlaşması sundun mu?

  36. 10 ay önce

    Çok merak ediyorum teknisyenlerin değerini ne zaman anlayacaksınız?

  37. 10 ay önce

    Çok merak ediyorum teknisyenlerin değerini anlayacaksınız

  38. 10 ay önce

    Daha düne kadar hangarda teknisyenler gitmeye başlayınca ya daha durun ocak ta sizi gayet memnun edecekler rakamlar olacak nereye gidiyosunuz diye teknisyenlere gitmeyin diyiceksiniz sonra böyle Kabin Kokpitin altında bırakıp TGS ile aynı parayı vericeksiniz öyle mi Mikail Bey Teknisyenler gidince boş hangarlara istediğiniz kadar bağıra bağıra konuşun anca boş sesiniz yankılanır bi tane adam bulamıycaksınız.

    • 10 ay önce

      Güle güle sen gidersin başkası gelir

      • 10 ay önce

        Sende kalıcı degilsin, bi gün seninde ipini cekicekler Mikail Bey

      • 10 ay önce

        Hiç şüphemiz yokki müdür ve üstüde aynı fikirde…!!! Bir gün herkes o çok sevdiği koltuğunu kaybedecek fakat onların yanına kalan bizim haklarımız olacak!!

      • 10 ay önce

        Senin gibi semer vurulmasını bekleyenler olduğu sürece bu adamlar istediği yaparlar hadi git torbandan yemini ye hangar çöhhh

        • 10 ay önce

          Bu nasıl bir seviyesizlik Allah aşkına? Çöh nedir ya?
          İnsan gibi eleştiri cümlesi kuramıyor musunuz?
          Bir insana bu şekilde hakaret eden, en aşağılık hakaretleri hakeder.

          Cevapla
      • 10 ay önce

        hahahahaha

        Cevapla
  39. 10 ay önce

    aman aman aman ne para ne para harca harca bitmez hayır şunu nasıl söyleyebiliyosunuz 40bin tlnin altında kalan arkadaşlarımız yıl olmuş 2023ün son ayı 40 binin altında kalabilecek adamlarınız var yani sizi elimi böyle şaplata şaplata değil kendimi döve döve alkışlıyorum vay be vay be