Türk Hava Yolları, prestijli Ferragamo markasını Business Class yolcularının beğenisine sunuyor

Türk Hava Yolları, prestijli Ferragamo markasını Business Class yolcularının beğenisine sunuyor

Türk Hava Yolları, yolcularına daha konforlu bir seyahat deneyimi yaşatmak için çalışmalarına yeniliklerle devam ediyor. Ayrıcalıklı seyahat anlayışını daha da üst seviyelere taşıyan Türk Hava Yolları, prestijli Ferragamo markasını Business Class yolcularının beğenisine sunuyor.

Kıtalararası Business Class yolcularına bu şık yeni koleksiyonu sunan Türk Hava Yolları, bu yeni koleksiyonun özel ve zamansız tasarımıyla hem kadın hem de erkek yolcuların ihtiyaçlarına göre hazırlandığının altını çiziyor. Tüm yıl boyunca farklı renk seçenekleriyle sunulan çantaların zarif ve fonksiyonel tasarımı, yolculuk sonrasında da kullanımı cazip kılıyor.

Türk Hava Yolları’nın sürdürülebilirlik yol haritasına uygun olarak seyahat setinde bulunan lüks yumuşak çoraplar, first class göz maskeleri ve kulak tıkaçları geri dönüştürülmüş plastikten, diş fırçası ise buğday samanından üretiliyor. Ayrıca sette yer alan kitapçıklar Forest Stewardship Council (FSC) sertifikalı kâğıda basılıyor.

Ayrıca Türk Hava Yolları, Ferragamo seyahat setinde yer alan cilt bakım ürünleri ile yolcuların uçuşları boyunca kendilerini yenilenmiş ve rahatlamış hissedecekleri bir seyahat deneyimi vadediyor.

Exit mobile version