Türk Hava Yolları, Miles&Smiles Üye Sayısında 20 Milyon Barajını Aştı!

Türk Hava Yolları, Miles&Smiles Üye Sayısında 20 Milyon Barajını Aştı!

Türk Hava Yolları (THY), müşteri sadakat programı Miles&Smiles’ta önemli bir başarıya imza atarak üye sayısını 20 milyon olarak açıkladı. Dünyanın en geniş uçuş ağına sahip havayolu şirketi olan THY, bu kilometre taşına ulaşarak müşteri sadakatinde önemli bir dönüm noktasına geldi.

Miles&Smiles Programının Avantajları

Miles&Smiles, üyelerine THY ve Star Alliance üyesi havayolları ile uçuşlardan mil puanı kazanma fırsatı sunuyor. Ayrıca, program üyeleri, ortak markalı kredi kartı harcamaları, konaklama, turizm, araç kiralama ve teknoloji gibi birçok sektördeki THY program ortaklarından da puan kazanabiliyor. Program, Booking.com, Marriott, Enterprise, Apple, Ikea, Sephora ve Ticketmaster gibi 300’den fazla küresel marka ile ortaklık yaparak geniş bir ödül ve avantaj yelpazesi sunuyor.

Küresel İşbirlikleri ve Kullanım Alanları

Miles&Smiles, küresel çapta geniş bir işbirliği ağına sahip, bu da üyelerin çeşitli sektörlerde puan biriktirmelerini ve ödüller kazanmalarını sağlıyor. Bu ortaklıklar, programın üyelerine sunduğu avantajları daha da artırarak, geniş bir ödül havuzu ve esneklik sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir