Türk Hava Yolları, kuruluşunun 90. yılına özel bir fikir yarışması düzenliyor

Türk-Hava-Yolları,-kuruluşunun-90.-yılına-özel-bir-fikir-yarışması-düzenliyor

Dünyanın en fazla ülkesini birbirine bağlayan Türk Hava Yolları, kuruluşunun 90. yılına özel bir fikir yarışması düzenliyor.

Tüm dünyadan katılımın hedeflendiği 90. Yıl Fikir Yarışması’nda, Türk Hava Yolları, yolcularından ya da yolcu adaylarından uçuş deneyimlerini zenginleştirecek fikirlerini paylaşmalarını bekliyor.

5 ana kategoride fikirlerin derleneceği yarışmada, tüm dünyadan 90 kişi, Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles’tan toplam 9 milyon Mil ile ödüllendirilecek ve Türk Hava Yolları’nın 90. yıl dönümünde İstanbul’daki ödül töreninde buluşacak.

Dünyanın en fazla ülkesini birbirine bağlayan Türk Hava Yolları, kuruluşunun 90. yılına özel bir fikir yarışması düzenliyor.

Tüm dünyadan katılımın hedeflendiği 90. Yıl Fikir Yarışması’nda, Türk Hava Yolları, yolcularından ya da yolcu adaylarından uçuş deneyimlerini zenginleştirecek fikirlerini paylaşmalarını bekliyor. Siz de değerli fikirlerinizi aşağıdaki form aracılığı ile paylaşabilirsiniz.

Katılım Koşulları

Türk Hava Yolları, 90. yılına özel bir yarışma kapsamında yolcularının görüşlerine kulak veriyor. Bizimle ilgili parlak bir fikriniz varsa, lütfen bunun bir parçası olun ve ödül kazanma fırsatını yakalayın. Yarışmaya katılım koşulları aşağıdaki gibidir:

  • Yarışma, tüm dünyadan (Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ya da yabancı uyruklu) 12 yaş üstü her katılımcıya açık olacaktır. Türk Hava Yolları A.O., Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve THY Teknoloji ve Bilişim A.Ş. çalışanları ile birinci derece yakınlarının (anne, baba, eş ve çocuk) başvuruları değerlendirmeye dahil edilmeyecektir.
  • Fikirler Türk Hava Yolları’na fikir paylaşım formunun yayında kalacağı süre boyunca (30 Ocak- 6 Mart) iletilebilir. Bu tarihten sonra online platformun fikir paylaşım formu erişime kapatılacaktır.
  • Ödüllerin kullanımında Miles&Smiles Kuralları ve koşulları geçerli olacaktır.
  • Katılımcılar, ödül kazanabilmek için belirlenen kategorilerden en az biri için bir fikri, sitedeki yönlendirmeler dahilinde Türk Hava Yolları ile paylaşır. Türk Hava Yolları paylaşılan fikrin kategorisini değiştirme hakkını ve yarışma süresince kullanıcıların geliştirdiği projeleri kullanma hakkını saklı tutar. Türk Hava Yolları’nın 90. Yıl Fikir Yarışması süresince kullanıcıların geliştirdiği projeleri hayata geçirme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili bağlantılı ve gerekli olduğu kadarıyla veri paylaşınız. 3. şahıslara ait kişisel veri ve özel nitelikli kişisel veri göndermemenizi rica ederiz. Bu alanda oluşturulan serbest metin içeriği Türk Hava Yolları A.O’nun denetimine tabi olmadığından metin içeriğine yönelik hukuki sorumluluk kabul edilmemektedir.
  • İdealist Platformu Veri Koruma Aydınlatma Metnine buradan ulaşabilirsiniz.

90. Yıl Özel – Fikir Yarışmasına katılım için tıklayınız…

Exit mobile version