Türk Hava Yolları ile Türkiye Futbol Federasyonu Arasında Dev Sponsorluk Anlaşması

Türk Hava Yolları ile Türkiye Futbol Federasyonu Arasında Dev Sponsorluk Anlaşması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türk Hava Yolları (THY) arasında önemli bir sponsorluk anlaşması imzalandı. Türk Hava Yolları Genel Yönetim Merkezi’nde gerçekleştirilen imza törenine, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TFF yönetim kurulu üyeleri ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat katıldı.

Hacıosmanoğlu: “Türk Hava Yolları, Türk futbolunu dünya arenasına taşıyacak”

Törende konuşan TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Türk Hava Yolları’nın dünya çapında bir marka olduğunu vurgulayarak, “Türk Hava Yolları, Türkiye’nin dünyada yetiştirdiği önemli bir marka. Biz de Türk futbolunun marka değerini hak ettiği yerlere taşımak için Türk Hava Yolları’nı örnek alıyoruz. 2026’da Amerika’da düzenlenecek Dünya Kupası’na da Türk Hava Yolları ile gitmeyi umuyoruz. Türk futbolunu adil ve adaletli bir şekilde layık olduğu yere taşıma hedefindeyiz,” dedi.

Bolat: “Sporun gelişmesine katkıda bulunmak için 16 federasyonu destekliyoruz”

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat ise TFF ile yapılan sponsorluk anlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk futbolunu ve sporunu her yerde başarıyla temsil eden TFF ile aynı hedeflere sahibiz. Bayrağımızı 130 ülkede dalgalandırıyoruz ve ülkemizi gururla temsil ediyoruz. THY olarak, sporun gelişmesi için 16 farklı federasyona destek veriyoruz,” diye konuştu.

Türk Hava Yolları’nın Hedefleri

Bolat, Türk Hava Yolları’nın gelecekteki hedeflerine de değinerek, “2033 yılında uçak sayımızı 810’a, çalışan sayımızı ise 150 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Bugün itibarıyla 94 bin çalışanımız ve 480’e yakın uçağımız var. Türk Hava Yolları, sadece bir havayolu değil, aynı zamanda büyük bir istihdam kaynağıdır,” dedi.

Exit mobile version