Tropic Air uçağı bıçaklı saldırgan tarafından ele geçirildi!

Tropic Air uçağı bıçaklı saldırgan tarafından ele geçirildi!

Belize’nin Corozal Kasabası bu sabah şok edici bir olayla sarsıldı. Corozal Havaalanı’nda San Pedro Kasabasına gitmek üzere hazırlanan Tropic Air’e ait küçük bir yolcu uçağı, kimliği henüz açıklanmayan bıçaklı bir saldırgan tarafından kaçırılmak istendi.

İlk bilgilere göre, olay sabah saatlerinde meydana geldi. Görgü tanıkları, yüzü kanlar içinde ve vücudunda gözle görülür yaralar bulunan bir kişiyi fark etti. Saldırgan, uçağı ele geçirerek havalandıktan sonra Belize Bölgesi üzerinde bir süre tur attı. Uçakta bulunan 13 yolcu ve bir bebek büyük panik yaşarken, yolculardan birinin bıçaklandığı ve durumunun kritik olduğu bildirildi.

Havaalanında Panik Anları: Tüm Uçuşlar İptal Edildi

Saldırı sonrası Corozal Havaalanı’nda tüm uçuşlar durduruldu. Güvenlik güçleri olay yerine hızla intikal ederken, saldırgan polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Havaalanında kısa sürede büyük bir güvenlik çemberi oluşturuldu.

O Anlara Ait Görüntüler Ortaya Çıktı

Yaşanan dehşet anlarına ait görüntüler kısa süre içinde sosyal medyaya yansıdı. Görüntülerde yolcuların yaşadığı panik ve saldırganın etkisiz hale getirilişi dikkat çekti. Yolcuların güvenli bir şekilde tahliye edildiği, ancak en az bir kişinin daha yaralandığı bildiriliyor.

Belize tarihinde nadir görülen bu türden bir uçak kaçırma girişimiyle ilgili olarak yetkililer geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir