Trakya Üniversitesi Rektörü, BAYKAR Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’ni Ziyaret Etti

Trakya Üniversitesi Rektörü, BAYKAR Uçuş Eğitim ve Test Merkezi'ni Ziyaret Etti

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler, Keşan’da bulunan BAYKAR Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’ni ziyaret ederek, üniversitenin çeşitli birimleriyle yapılacak iş birlikleri konusunda önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Rektör Hatipler’e, üniversitenin mekatronik, mühendislik ve meslek yüksekokullarından akademisyenler eşlik etti. Ziyaret esnasında BAYKAR yöneticileriyle yapılan toplantılarda, öğrencilerin staj ve eğitim süreçlerinin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Heyet, merkezin teknoloji altyapısı ve yürütülen projeler hakkında da detaylı bilgi aldı.

Hatipler, BAYKAR’da daha önce staj yapmış ve şu anda şirkette çalışan Trakya Üniversitesi mezunları Burak Özbay, Oktay Can, Cihan Savaş ve Raşit Hancıoğlu ile bir araya geldi. Genç mühendislerin başarılarını kutlayan Hatipler, Trakya Üniversitesi öğrencilerinin bu tür yüksek teknoloji merkezlerinde deneyim kazanmalarının önemine vurgu yaptı.

BAYKAR ve Trakya Üniversitesi arasındaki iş birliği, gelecekte daha fazla öğrencinin sektörde yer almasına katkı sağlayacak.

Exit mobile version