TOPÇU'NUN BORAJET SERÜVENİ BİTTİ !

Borajet’in el değiştirmesinden sonra şirketin yeni patronu Sezgin Barak Korkmaz ile el sıkışarak Borajet’te danışman adı altında göreve başlayan Hamdi Topçu’nun Borajet serüveni kısa sürdü.
Korkmaz ile protokol imzaladıktan sonra Borajette hızla kadrosunu kurmaya başlayan Topçu ilk olarak THY İnsan Kaynakları eski Başkanı Serdar Uygur’ u göreve getirmiş ardından da başta Uçuş İşletmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Pilot Uğur Baş’ın ve çok sayıda personelin Borajet ile ilişkisi kesilmişti.
Topçu’nun kadroları boşalttıktan sonra THY’den 22 Temmuz 2016 tarihinde işten çıkartılan ağırlıklı Muhasebe personelini işe aldırmıştı. Son olarak Ürdün Havayollarında çalışan eski THY yöneticisi Necdet Gürsoy ticaret ünitesinin başına getirilmişti.
Ankara’dan arandı, Borajet’i bıraktı.
Topçu’nun, Genel Müdür kadrosuna atama yapmaya hazırlanırken Sezgin Barak Korkmaz ile ilişkilerinin bozulduğu ve iplerin koptuğu öğrenildi.
Ancak Topçu’nun Borajet ile yaptığı yaklaşık 15 milyon liralık bir protokolü öne sürerek şirketten ayrılmak istemediği iddia edildi. Konunun Ankara’ya intikal etmesi üzerine Topçu’ya gelen bir telefon üzerine Borajet’i bırakmak zorunda kaldığı ileri sürüldü.
Topçu’nun ayrılmasından sonra Korkmaz, Genel Müdürlüğe atama yaparak Topçu’nun getirdiği personelle yollarını ayırmaya başladı. Topçu’nun Borajet ‘ten uzaklaştırılacağını ilk kez airlinehaber  duyurmuş ve 22 Şubat 2017 tarihli   “ HAMDİ TOPÇU’YA BİR DARBE DAHA.. ” başlıklı yazı ile haberleştirmişti.
 

Exit mobile version