Tiflis-Trabzon Uçak Seferleri Başladı: İlk Uçuş Trabzon'a İndi

Tiflis-Trabzon Uçak Seferleri Başladı: İlk Uçuş Trabzon’a İndi

Tiflis ve Trabzon arasında planlanan uçak seferlerinin ilki bu sabah başarıyla gerçekleştirildi. Ulutur ve Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu ile Georgian Wings’in iş birliğiyle organize edilen ilk uçuş, Türkiye saatiyle 08:10’da Trabzon Havalimanı’na iniş yaptı.

Uçağın Tiflis’ten kalkışı öncesinde düzenlenen törene, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu adına Ahsen Aydın ve Gülşah Helva katılırken, Georgian Wings Yönetim Kurulu Başkanı Shalva Kıknadze de törende hazır bulundu. Törende konuşan Ahsen Aydın, dört ay süren çalışmalar sonucunda bu operasyonun hayata geçirildiğini belirterek, katkı sağlayan tüm firmalara teşekkür etti.

Yerel saatle 08:00’de (TSİ 07:00) Tiflis’ten kalkan uçak, Trabzon Havalimanı’na saat 08:10’da indi. İlk yolcuları Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi’nin de aralarında olduğu bir heyet karşıladı. Trabzon’dan Tiflis’e yapılacak dönüş seferi ise Türkiye saatiyle 09:00’da gerçekleşecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir