THY'DEN ŞİKAYETLER BİTMİYOR !

11 Ocak tarihinde Kıbrıs Postası’nın “Damacanalı THY” başlığı ile gündeme getirdiği Trabzon Havaalanı’nda THY görevlilerinin buzlanmaya karşı uçak kanatlarını damacana ile yıkama olayı ve ardından yine THY’nin geçtiğimiz hafta KKTC’ye gönderilen Türkiye Milli Piyango biletlerini bir hata sonucu kaybolmasına ve başka bir bölgeye gönderilmesi olayı sonrasında bu seferde iki ünlü isim Saba Tümer ve Nilgün Belgün’ün sosyal medyadaki THY isyanı, THY’nin yarattığı mağduriyetler konusunda vatandaşların şikayetlerini gün yüzüne çıkardı..
Saba Tümer ve Nilgün Belgün, Van’a uçmak için tercih ettikleri THY’den şikâyetçi oldu! Ünlü ünsüz pek çok yolcusundan bugüne değin sayısız şikayet alan THY, şikayet almaya da devam ediyor.
Bir dünya markası olarak lanse edilen ve dünyanın sayılı havayolu şirketleri arasında yer alan Türk Hava Yolları ile ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. 11 Ocak tarihinde Kıbrıs Postası’nın “Damacanalı THY” başlığı ile gündeme getirdiği Trabzon Havaalanı’nda THY görevlilerinin buzlanmaya karşı uçak kanatlarını damacana ile yıkama olayı ve ardından yine THY’nin geçtiğimiz hafta KKTC’ye gönderilen Türkiye Milli Piyango biletlerini bir hata sonucu kaybolmasına ve başka bir bölgeye gönderilmesi olayı sonrasında bu seferde iki ünlü isim Saba Tümer ve Nilgün Belgün’ün sosyal medyadaki THY isyanı, THY’nin yarattığı mağduriyetler konusunda vatandaşların şikayetlerini gün yüzüne çıkardı.
Saba Tümer ve Nilgün Belgün kültür, sanat ve söyleşi etkinlikleri kapsamında Pazar Günü Van’a gitmek üzere yola çıktı. Normalde 2 saat sürmesi beklenen uçak, hava şartları nedeniyle çok uzun sürdü. Hava bile almadan uçakta uzun süre bekletilen ikili, bir video çekerek, Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi. Saba Tümer; “Tüm yolcuların en değerli şeyini zamanını çaldın tecrübesizliğin ve saygısızlığından dolayı #thy! hem #thy hem de Erzurum yer hizmetlerinden şikâyetçiyiz!” dedi.
 
Nilgün Belgün ve Saba Tümer'in THY isyanı!
 
NİLGÜN BELGÜN’DEN AÇIKLAMA
Saba Tümer’le birlikte geçirdiği olaylı yolculuk sonrasında güç bela evine dönen Nilgün Belgün, bir açıklama yaptı. Van’a gitmek üzere yola çıkan ancak Erzurum’a iniş yapmak zorunda kalan Nilgün Belgün, şunları söyledi:
“Saba ile birlikte sahnemiz vardı. Van yolculuğumuz daha önce de hava şartları nedeniyle iptal olmuştu. Bu sefer kötü hava koşullarına rağmen uçak kalktı. Fakat bu defa da sis nedeniyle havada bekledik, yakıtımız bitti. Yakıt bittiği için de Van’a en yakın yer Erzurum olduğu için oraya iniş yaptık ama orada havaalanında çalışan hiç kimse yok. Havaalanında akşam saat 8’e kadar uçuş olmadığı için çalışan hiç kimse yoktu. Herkes evinde ve havaalanı kapalı in cin top oynuyor. Bunun üzerine biz uçağın içinde görevli gelmesini bekledik 4 saat. Kimse olmadığı için dışarı da çıkamıyoruz. Sonra bir görevli geldi sayım yapacağını söyledi ve bu sayım 5 saat sürdü. Çünkü bir kişi fazla çıkıyor. Doğal olarak hepimiz, bulunamayan bu yolcu yüzden panik yaşadı. 5 saatin sonunda bebeği saymadığını fark etti. Sabah 9’da başlayan yolculuğumuz akşam 9’da bitti. İnanın iki saat üzerine koysak New York’a gitmiştik.

Exit mobile version