THY'den HAVA-SEN'e Beklenen Hamle ve HAVA-SEN'den Arkanızdayız Mesajı

 
THY ve HAVA-SEN arasında sular ısınıyor. Hava-Sen başkanı İskender Çarkcı,yayınlamış olduğu mesajla, son gelişmeleri ve bundan sonra yapılacakları anlatan bir açıklama yaptı.
İŞTE O AÇIKLAMA
Değerli Basın Mensupları ve Arkadaşlarım,
HAVA-SEN olarak kurulduğumuzdan beri yoğun ilgi sonucu iki ay gibi kısa bir sürede dört bine yaklaşan üye sayısına ulaştık. Şimdi sıra kanunen yapmamız gereken delege seçimi ve Genel Kurul’a geldi. Çalışmalarımız devam etmekte olup üye listesi ofisimize asılmıştır.
Bu arada gelişmemizden rahatsız olan kesimlerden gelen tepkiler sonucu şirketimiz tarafından ben dahil 13 arkadaşımıza (4 kokpit + 9 kabin ekibi )  savunma vermesi istenmiştir. Hiçbir doğumun sancısız olmayacağını biliyoruz.
Savunmalarının hazırlanmasında kendilerine gerekli yardım yapılmakta olup bundan sonraki safhada da hiçbir arkadaşımızı yalnız bırakmayacağımızı maddi ve manevi desteğimizin yanlarında olduğunu bu vesile ile sizlere de duyurmak istiyorum.
Sosyal medya kanallarındaki yazışmalardan da belli olduğu gibi tüm üyelerimiz hatta henüz bize üye olmayanlar bile tam desteklerini belirtmektedirler. Kimseyle inatlaşmak ve şirketimize zarar vermek istemiyoruz. Halen diyalog yoluyla sorunlarımızı çözeceğimize inanıyoruz. Sonunda doğrunun , akl-ı selimin galip geleceğini biliyoruz. Tüm baskılara rağmen bize inandığınız ve güvendiğiniz için şükranlarımı sunuyorum.
Kaptan İskender Çarkcı
HAVA-SEN Genel Başkanı

Exit mobile version