featured

THY’den Açıklama

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayıları arka arkaya üç gün 1.000’in altında geçmesi sebebi ile hastaneler hariç, maske mecburi olmaktan çıktığını duyurdu.

Türk Hava Yollarının Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Yapmış olduğu açıklamada;

“Maske ne zaman kalkacak” diye sabırsızlanan yolcularımız için, Sağlık Bakanımızın biraz önceki bildirimini esas alarak gerekli çalışmayı başlatıyoruz ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada;

Vaka sayıları arka arkaya üç gün 1.000’in altında gerçekleşti. Toplu taşıma araçlarında maskeleri istersek çıkarabiliriz. Yol maskesiz daha kısa!

Hastaneler hariç, maske mecburi olmaktan çıktı. Fakat bunca tecrübeden sonra, başta toplu taşıma araçları olmak üzere, kalabalık kapalı alanlar için maskemizi yanımıza alabiliriz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Mitinglere hazirlik mi yapiliyor yoksa millet rahat etsin dusuncesi mi agir basiyor pek anlasilmiyor, pandemik ilani Endemik ilanina henuz donmedi.

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Tanidigim Bir cok insan ic hat uctuktan sonra enfekte oldu,hatta bir bayan dostumuz 8 aylik bebegini kaybetti covid oldugu icin,acele giden ecele gider,ticari kaygilar nedeniyle alinan bu kararlar da Ulkede her gun bir ucak dolusu insan vefat ediyor yani her gun bir ucak dusuyor diyelim ki oyle olsaydi ucaga biner miydik?Simdi maskeleri cikariyoruz ama tamamen ticari endiselerden dolayi bu karari aliyorlar.

    Cevapla