THY Yönetimiyle Gaziantep’te Hava Ulaşımı İçin Yeni Adımlar: Ankara ve İstanbul Sefer Sayıları Artırılacak

THY Yönetimiyle Gaziantep'te Hava Ulaşımı İçin Yeni Adımlar: Ankara ve İstanbul Sefer Sayıları Artırılacak

Gaziantep’te yaşanan hava ulaşımındaki sorunların çözümü için Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Türk Havayolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ı ziyaret etti. Vali Çeber, Gül ve Bakbak, Ankara ve İstanbul’a yapılan sefer sayılarının artırılması ve kent turizminin geliştirilmesi konularında bir yol haritası belirledi.

Toplantıda, Gaziantep’in hava ulaşımındaki sıkıntıların çözümü için atılacak adımlar ve THY’nin bu konudaki rolü ele alındı. Özellikle İstanbul ve Ankara’dan Gaziantep’e yapılan seferlerin sayısının artırılması, kent turizminin canlandırılması amacıyla planlamalar yapıldı. Yolcuların ve iş dünyasının talepleri de görüşülerek çözüm odaklı adımlar atılması kararlaştırıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ı ve THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi Gaziantep Valimiz Kemal Çeber ve Milletvekilimiz Derya Bakbak ile ziyaret ettik. Gaziantep’imizin hava ulaşımına ilişkin talepleri ilettik. İlgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak da yaptığı açıklamada, “Grup Başkan Vekilimiz Abdulhamit Gül ve Valimiz Kemal Çeber ile THY Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Bolat’ı ziyaret ettik. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin de katılımlarıyla havayolu ulaşımı konusunda Gaziantep’in ihtiyaç ve taleplerini değerlendirdik. Sayın Bolat’a babasının vefatı dolayısıyla başsağlığı dileklerimizi de ilettik.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Gaziantep’in hava ulaşımındaki sorunlara çözüm odaklı adımlar atılması bekleniyor.

Exit mobile version