THY Yönetim Kurulu Başkanı ve Özçelik İş Genel Başkanı Arasındaki Kritik Görüşme: Toplu İş Sözleşmesi Müzakereleri 5. Oturumu Bugün

THY Yönetim Kurulu Başkanı ve Özçelik İş Genel Başkanı Arasındaki Kritik Görüşme: Toplu İş Sözleşmesi Müzakereleri 5. Oturumu Bugün

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürlük Binası’nda saat 11:00’de gerçekleşecek olan 5. oturuma, THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ve Özçelik İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci arasında katılım sağlanacak.

Özçelik İş tarafından yürütülen Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri kapsamında, bugünkü toplantının ana aktörleri olan Yunus Değirmenci ve ekibi ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ve THY TEKNİK A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut, önemli konuları masaya yatırmak üzere bir araya gelecek.

Bu görüşmenin, Toplu İş Sözleşmesi sürecinde taraflar arasındaki diyalog ve müzakerelerde yeni bir aşama oluşturması bekleniyor. Görüşmelerin hangi konulara odaklanacağı ve tarafların beklentileri konusunda henüz detaylı bir bilgi bulunmamakla birlikte, önemli bir iş gücü anlaşmazlığının çözümü için gerçekleştirilen bu toplantının sonuçları sektör ve çalışanlar açısından önem arz etmekte.

© AirlineHaber.com

Not: Haber sitemizde yapılan havacılık haberleri kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bizi her yerde ve her zaman takip edin www.airlinehaber.com duyarlı bir tasarıma sahiptir ve sayfayı herhangi bir bilgisayardan, mobil cihazdan veya web tarayıcısından açabilirsiniz. Daha güncel haberler için Google HaberlerLinkedInTwitter ve Facebook sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

Exit mobile version