THY Yabancı Pilotlarına Sağlık Desteği Sağlamıyor mu?

THY Çalışanlarından gelen ve aşağıda aynen yayınladığımız iletiyi okuduğumuzda, THY’nin rahatsızlanarak hastanede yatan 2.pilotu için yardım toplanmasını anlayamadık. Anlayamadığımız 2.nokta ise bu yardımın,neden kabin ekiplerince toplanması için mail atılması oldu. İlgili yardım metni, pilotlara da atılmış mıdır?
Ayrıca; THY gibi bir şirketin sağlık anlaşması yok mudur? Yapılan sağlık anlaşması sadece Türk pilotlarına yönelik midir? Pakistanlı 2.pilotun hastane masraflarını THY karşılayamaz mı? Yabancı pilotları, Türkiye’ye çekmeye çalışan THY’nin, hastalanan yabancı pilotunun hastane giderlerini,sosyal sorumluluk projesi adı altında kurulan bir fonla karşılamaya çalışmasını duyan yabancı pilot THY’ye gelir mi?
THY’nin yabancı ülkelerde gelen pilotlarla yaptığı anlaşma neleri kapsıyor bunu bilemiyoruz ama 3 aydır hastanede tedavi gören pilotuna, şirket olarak sahip çıkılacağına, neden çalışanlardan maddi destek arayışına girilmiş bunu anlayamıyoruz. Yoksa, işgüzar bir çalışanın yaptığı bir saçmalık mıdır bu? 
İşte; “Kabin İletişim Şefliği” kurumsal ismi ile Atılmış o ileti; 
********** 
Değerli Kabin Ekibimiz,
Ortaklığımız bünyesinde oluşturulan ‘’Widen Your Heart’’grubu bildiğiniz üzere kurumsal sosyal sorumluluk projesi yürütmektedir.
Bu kapsamda biliyoruz ki birbirimize ihtiyaç duyduğumuz her an destek olmak için hepimiz buradayız.
II. Pilotlarımızdan birinin rahatsızlığı sebebiyle 3 aydır hastanede tedavisi devam etmektedir.
Pakistan’lı II. Pilotumuz için maddi destekte bulunma isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki Iban numarasına ‘’Sağlık Desteği’’ notu ile Pazartesi günü (26.03.18) saat 17:00’a kadar yardımlarını iletebilirler.
İyi uçuşlar dileriz.
Zeynep Metin
Yapı Kredi
IBAN: TR 200006701000000051577548

Exit mobile version