THY VE HAVA-İŞ EL ELE

Dünyanın en saygın havayolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları’ne çalışan 84 kabin memuru, yabancı dil sınavında başarısız olmasından sonra ikinci sınav zamanına kadar ücretsiz izne gönderildi.
İkinci sınavda da yeterli puan alamamaları durumunda işten çıkarılacak olan kabin memurları için Hava İş Sendikası harekete geçti ve İngilizce eğitmen tutarak kabin memurlarına sınav zamanına kadar çalışma imkanı sundu.
Türk Hava Yolları’nda çalışan 84 kabin memurunun yabancı dil sınavında başarısız olup ücretsiz izne çıkarılmasının ardından Hava İş Sendikası İngilizce eğitmen tutarak kabin memurlarına eğitim imkanı sundu. Şimdiye dek 40 kabin memurunun başvuru yaptığı eğitimden Hava İş Sendikası’na üye olanlar ücretsiz faydalanabilecek.
Hava İş Sendikası Sessiz Kalmadı Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hava İş Sendikası Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, dil sınavlarında istenilen puanı alamayan tüm sendika üyelerine dil eğitimini ücretsiz olarak vereceklerini ve bu konuda Türkiye’deki en önemli İngilizce eğitmenlerden biriyle anlaştıklarını, sendika üyesi olup da kursa katılmak isteyenlerin bu eğitimden ücretsiz faydalanacaklarını ifade etti.
84 Kabin Memuru Ücretsiz İzne Yollandı Türk Hava Yolları bünyesinde çalışan 84 kabin memuru yabancı dil sınavında başarısız olmasının ardından ikinci sınav zamanına kadar ücretsiz izne gönderilmişti. İzne gönderilen kabin memurlarının ikinci sınavda da başarısız olmaları durumunda işten çıkarılacakları söylendi.

Exit mobile version