THY Uçaklarına Yeni Nesil Eğlence Sistemi Geliyor!

THY Uçaklarına Yeni Nesil Eğlence Sistemi Geliyor!

HAVELSAN ile TCI Aircraft Interiors (TCI Kabin İçi Sistemleri) arasında Türk Hava Yolları bünyesindeki geniş gövdeli uçak filosu için uçak içi eğlence sisteminin tasarımı ve üretimine yönelik olarak iş birliği anlaşması imzalandı.

Bu stratejik ortaklık 10 yıl geçerli olacak. HAVELSAN’ın LinkedIn hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“HAVELSAN ve TCI Aircraft Interiors arasında 10 yıllık bu vizyoner ortaklık ile gökyüzünde yolculuk benzersiz bir konfor seviyesine ulaşacak, yolcu deneyimi adeta yeniden tanımlanmış olacak.”

TCI Aircraft Interiors Hakkında

İstanbul’da faaliyet gösteren TCI Aircraft Interiors, mühendislik becerileri ve yenilikçi ürünleriyle uçak iç mekanlarının tercih edilen küresel sağlayıcısı olma yolunda ilerliyor. TCI, uçak kabin iç mekan sistemlerinin tasarımı, mühendisliği, testi, üretimi ve satış sonrası hizmetleri için kapsamlı kapasite ve yeteneğe sahip.

2010 yılında kurulan TCI Kabin İçi, uçak içi ürünlerin tasarımı ve imalatı konusunda çalışmalar yapıyor. 2012 yılında kurulan TSI Seats, uçak koltukları ve yedek parçaları tasarlamak, üretmek, modifiye etmek ve pazarlamak amacıyla faaliyet gösteriyor. Cornea ise 2018 yılında uçak içi eğlence sistemleri üreticisi olarak kuruldu.

TCI, birden fazla uçak tipine yönelik faaliyetlerini İstanbul, Türkiye ve Seattle, Amerika Birleşik Devletleri merkezli üretim tesislerinde tam tasarım, mühendislik, üretim ve Ar-Ge yetenekleriyle sürdürüyor. 2023 yılında kabin tasarımı ve üretimindeki güçlü yönlerini birleştirerek büyüyen sivil havacılık sektörü için güçlü bir yapı oluşturdu.

Yeni Ortaklıkla Yolcu Deneyimi Yeniden Tanımlanacak

HAVELSAN ve TCI Aircraft Interiors arasındaki bu iş birliği, Türk Hava Yolları’nın geniş gövdeli uçak filosunda uçak içi eğlence sistemlerinin tasarım ve üretiminde yeni bir dönemi başlatacak. Bu anlaşma sayesinde yolculara benzersiz bir konfor ve eğlence deneyimi sunulacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 ay önce

    Tebrikler…

    Cevapla