THY Uçağı Restorant Olmak İçin Hazır

Uzun yıllar Türk Hava Yollarında sefer yaptıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan Airbus A340 tipi yolcu uçağı, Balıkesir’in Edremit ilçesinde restoran olarak kullanılacak.
Uçağı satın alan ve bir müteşebbis için restoran haline dönüştürecek Skyair firması, dev uçağı 8 parçaya ayırıp, 7 TIR’la Balıkesir’in Edremit ilçesine taşıdı.
Kara yolunda durup TIR’ların üzerindeki uçak parçalarını inceleyen uçak mühendisi ve iş adamı Cengiz Sezgin ise bunu başarılı bir çalışma olarak gördüğünü söyledi. Sezgin, “Biraz zor olacak ama bu parçaları tekrar yetine getirmek iyi bir fikir, şimdiden heyecan duyuyorum. Benim hayalimdi zaten bu tür benzer bir şeyi yapmak ama mesleğim değil, sadece hayal olarak kaldı, gerçekleştiğini görmek heyecan verecek bana. Görünce durduk özellikle, sonunda güzel bir şey çıkacak ortaya. Bunu düşünenlere, gerçekleştirenlere, para harcayanlara Allah kolaylık versin, başarılar diliyorum.” diye konuştu. Yolda durup uçak parçalarını inceleyen bir bayan ise uçak parçalarının restoran olacağını duyunca, “Sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

Exit mobile version