featured

THY UÇAĞI NİCE İNİŞİNDE FRANSIZLARI PANİKLETTİ

Nice Havalimanı’na deniz yerine karadan alçalmaya geçen Türk Hava Yolları uçağı Fransızları panikletti.

 Nice Havalimanı’na deniz yerine karadan alçalışa geçen Türk Hava Yolları uçağı Fransızları panikletti. Fransa’daki gazeteler bu inişi manşetlerine taşıdılar

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Nice seferini yapan Boeing 737 tipi uçağın anlaşılamayan nedenlerle Nice Havalimanı’na iniş için deniz yerine kara üzerinden alçalmaya geçmesi Fransızların dikkatini çekti.
Uçağın farklı bir rota izlemesi, kıyı şeridinde yaşayan Fransız halkı arasında heyecana yol açtı. Fransız medyasının, Nice şehrindeki sahillerde denize girenlerle yaptığı röportajlarda,Nice’de oturanların hiç bu kadar sahile yakın geçen uçak görmedikleri belirtiliyor.
THY’nin daha öncede karadan yaklaşma nedeniyle ceza yediği ve bu olayda da ceza yiyeceği söyleniyor. 
Nice meydanının farklı bir yaklaşma şekli olduğu,hatta bu meydana yaklaşma yapabilmek için pilotlara,sadece bu meydana yönelik özel bilgilendirmelerde bulunulduğu tarafımıza gelen bilgiler arasında yer aldı.
Nice Cote d’Azur Havalimanı pistini pas geçmek zorunda kalan THY uçağı, ikinci denemesinde sorunsuz şekilde indi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Sefa bey tebrikler. Bazı haber kanalları hepsi aynı yazmış. Teknik arıza demişler alakası yok. Olay sizin buyurduğunuz şekilde oluyor. Sanırım kaptan nice eğitimi almadan uçtu. Farklı meydan orası.

    Cevapla
  2. Gürültü kisitlamalari nedeniyle şehir üzerinde uçmak yasak

    Cevapla