THY, Türkiye Paralimpik Takımı'nın Ana Sponsoru Oldu

THY, Türkiye Paralimpik Takımı’nın Ana Sponsoru Oldu

Türk Hava Yolları (THY), 2024-2025 sezonunda Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin ana sponsorluğunu üstlenerek, engelli sporculara verdiği desteği bir adım daha ileriye taşıdı. Sponsorluk anlaşması çerçevesinde THY, 28 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek 2024 Paralimpik Oyunları‘nda Türkiye’yi temsil edecek olan 94 milli sporcuya eşlik edecek. Kadın ve erkek sporcular farklı branşlarda Türkiye’nin gururu olmak için mücadele ederken, THY onların başarı yolculuğunda yanında olacak.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, sponsorluğa ilişkin yaptığı açıklamada, “Engelli bireylerin spora katılımını desteklemeyi ve teşvik etmeyi misyon edinmiş bir kuruluş olarak, azim ve kararlılıklarıyla bize ilham veren kıymetli Milli Paralimpik sporcularımıza 2024-25 sezonunda destek vermekten gurur duyuyoruz. Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda sporcularımıza başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Paralimpik Sporcular İçin Yeni Başarı Hikayeleri Yazılacak

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu, THY ile yapılan bu önemli işbirliğinin, paralimpik sporların gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Aksu, her yıl daha fazla sporcunun daha fazla branşta mücadele ettiğini vurgulayarak, “THY gibi ülkemizin bayrak taşıyıcı hava yolu ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu destek, engelli bireylerin sporla tanışmasına vesile olacak ve yeni paralimpik şampiyonlar yetişmesine olanak sağlayacaktır. 80 milyonluk bir ülkede, engelli bireylerin potansiyelini ortaya çıkarmak ve onları desteklemek bizim en büyük sorumluluğumuzdur” dedi.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na büyük bir heyecanla hazırlanan Türkiye Milli Paralimpik Takımı, bu süreçte THY’nin sağladığı destekle daha güçlü bir geleceğe adım atacak ve yeni başarı hikayeleri yazma hedefiyle mücadeleye devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir