THY Teknik’ten %100 indirimli Pass bilet açıklaması

THY Teknik'ten %100 indirimli Pass bilet açıklaması

Türk Hava Yolları Teknik Pass bilet hakkına açıklama yaptı yapılan açıklamada çalışanların ve aile yakınlarına tanınan Pass biletlerin detaylarını paylaşıldı.

İşte THY Teknikten yapılan açıklama:

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Stratejik hedeflerimiz doğrultusunda çalışma arkadaşlarımızın kariyer yolculuklarını desteken, iş refahını artırmayı ve insan odaklı bir kültür gelişimini temel ilke olarak benimsiyoruz. Yan haklarımızdaki güncellemeler çerçevesinde. ‘Pass Bilet Hakları” ile ilgili yenilikleri sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.

%100 indirimli Pass biletler ile ilgili;

1. Çalışanın görev yeri olan çıkış istasyonu Türkiye içinde herhangi bir istasyon olacak şekilde güncellenmiştir.

1. Sadece gidiş-dönüş olarak düzenlenebilme kuralı. ‘tek yön olarak da düzenlenebilme şeklinde güncellenmiştir.

Çalışanlarımızın yakınları ile ilgili;

1. 5 yıldan fazla hizmet süresi olan Çalışanlarımızın öz anne ve babasına her takvim yılında 1 adet %100 indirimli yurt içi seyahat Pass bileti tanımlanmıştır.

1. Çalışanlarınızın çocuklarına (öz veya üvey) tanımlanan ve 18-25 yaş arasında belli koşullara bağlanan Pass bilet tanımlamasındaki öğrenime devam etme koşulu kaldırılmıştır. 25 yaşına kadar çocukların Pass bilet hakları herhangi bir koşula bağlı olmaksızın devam edecektir.

Değişikliklerin sisteme yansıması için My.Pass > Profil > Haklarımı güncelle sekmesinden güncelleme yapabilirsiniz. Ayrıca siz ve değerli yakınlarınızın bilet işlemleri için Mypass uygulaması kullanım kılavuzlarını ekte istiflerinize sunarız.

Saygılarımızla,

İnsan Kaynakları Başkanlığı

© AirlineHaber.com

Not: Haber sitemizde yapılan havacılık haberleri kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Exit mobile version