THY Teknik’te unvanlar yeniden düzenlendi

THY Teknik'te unvanlar yeniden düzenlendi

THY Teknik tarafından yapılan  açıklamada yeni unvan yapılandırması hakkında bilgi verildi.

Yapılan açıklamada;

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Şirketimizin bugünkü başarısının arkasındaki en temel güç şüphesiz nitelikli iş gücü ve insan kaynağıdır. Sahip olduğumuz insan kaynağımızın kariyer planları Şirketimizin stratejisini doğrudan etkilemektedir. Bu doğrultuda aldığımız kararların yansımalarını görmek, geri bildirimleri toplamak ve alacağımız kararları şekillendirmek amacıyla yaptığımız Çalışan Bağlılığı ve Memnuniyeti Anketlerinde en önemli ve öncelikli konulardan birinin alternatif kariyer gelişim metotları ve unvan yapılandırması olduğunu bizlerle paylaşmıştınız.

Bu kapsamda. kurum kültürümüz ve güncel İnsan Kaynakları uygulamaları göz önünde bulundurularak yaptığımız çalışmalar sonucunda;

  • Dönemsel bir sınav sisteminin olmadığı,
  • Çalışanlarımızın yetkinliğinin ve verimliliğinin kariyer gelişimi üzerinde daha önemli hale geldiği,
  • Çalışanın gelişiminin, kurumsal gelişime etkisini odak alan,
  • Kariyer yol haritası daha belirgin

bir unvan çalışmasının tamamlandığını sizlere paylaşmaktan mutluluk duyuyor ve Unvan Yapılandırması ile ilgili detayları ekteki sunum dosyasında istifadelerinize sunuyoruz.

Yeni unvan modelinde yürütülecek terfi süreçlerini ilerleyen günlerde sizlerle ayrıca paylaşıyor olacağız. Yeni sistem ilk fazda sadece ofis çalışanlarımıza yönelik olacaktır,

Yeni unvan yapılandırması sonucunda size özel oluşan unvan ve Ücret
bilgilerini bu hafta içerisinde mail adreslerinize detaylarıyla birlikte ayrıca
iletiyor olacağız.

Değerli Arkadaşlarımız.

Yukarıda bahsettiğimiz üzere yıllara sari süre gelen bir sistemin değişimini gerçekleştiriyoruz ve amacımız sizlerin emeklerini daha görünür kılmak için kurumumuza en uygun, en iyi unvan sistemini inşa etmek.

Sorularınızla ilgili size yardımcı olmak ve daha yakın iletişim kurabilmek amacıyla Whatsapp Çalışan Destek hattını canlıya almış bulunuyoruz. Çalışan destek ekiplerimize sorularınızı, 0539 934 2399 numarası veya TTIKBCALİSANDESTEK@THY.COM adresi üzerinden iletebilirsiniz.

Yepyeni bir dönemin başlangıcı olan bu çalışmanın THY Teknik Ailemiz için hayırlı olmasını dileriz.

Bu süreçte desteğini bizden esirgemeyen üst yönetimimize ve Sendikalarımıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

İNSAN KAYNAKLARI BAŞKANLIĞI

Exit mobile version