THY Teknik ve AMROS Global İşbirliği Yapıyor

THY-Teknik-ve-AMROS-Global İşbirliği-Yapıyor

 

Türk Hava Yolları Teknik Airbus Uçaklarının Üs Bakım Operasyonları içi AMROS Global’e Hizmet Verecek

İsviçre merkezli havacılık ve uzay danışmanlığı şirketi AMROS Global, C-Check ve kiralama operasyonları için Turkish Technic ile işbirliği başlatıldı. İlgili anlaşma Dubai’de Ortadoğu MRO (bakım, onarım, operasyon) fuarında imzalandı.

2022’nin ilk çeyreğinde (en kısa zamanda) başlayacak olan anlaşma ile birlikte MRO şirketi AMROS’un iki Airbus A330 için hizmeti sunması ile birlikte işbirliğinin başlatılacağı ifade edildi.

Turkish Technic CEO’su Mikail Akbulut, bu anlaşmayı “AMROS Global’in hizmetlerimize duyduğu güvenden memnunuz ve bu güveni gayretli çalışmalarımızla sürdürmeye kararlıyız. Ayrıca “Geniş bir uçak ve komponentleri kullanabilme yeteneğine sahip, iyi konumlanmış bir MRO şirketi olarak, bu yeni işbirliğini önümüzdeki yıllarda uzun soluklu bir ortaklığa dönüştürmeyi dört gözle bekliyoruz.” şeklinde ifade etti

AMROS Global CEO’su Eros Tavani ise, “AMROS ekibi olarak yüksek kalitede hizmet veren MRO Turkish Technic ile işbirliğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. AMROS’un amacı, havayolu olarak uçaklarını kiralayan müşterilerimize, zaman çizelgelerinin kritik bir başarı faktörü olduğu güvenilir bir ortamda yüksek kalitede profesyonel MRO faaliyetleri sağlamaktır. Uzun soluklu ve verimli bir işbirliği için sabırsızlanıyoruz.” ifadesini kullandı.

 

Exit mobile version