THY Teknik Uçak Bakım Teknisyeni Arıyor

THY Teknik personel alımı ilanları yayınlandı, KPSS şartı aranmıyor, başvurular başladı. THY Teknik A.Ş. tarafından Uçak Bakım Planlama Personeli ile Uçak Bakım Teknisyeni alımı yapılacağı ilan edildi. THY Teknik personel alımı başvuru şartları ve detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.
THY Teknik uçak bakım planlama personel alımına başvuru yapabilmek için üniversitelerin Astronomi ve Uzay Bilimleri, Ekonometri, İstatistik ve Matematik bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak gerekiyor. T.C. vatandaşı olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak gibi genel şartlar aranıyor.
Ayrıca, seyahat engeli olmamak, uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak, iyi derecede İngilizce bilmek, Daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak gerekiyor. Başvurular 22 Haziran 2018 tarihinde sona erecek.
THY Teknik Uçak Bakım Teknisyeni alımına Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültelerinin Uçak Gövde-Motor Bakım ile Uçak Elektrik-Elektronik bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olan adaylar başvurabilecekler. 1 Ocak 1989 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak şartı bulunuyor.
T.C. vatandaşı olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (İşitme kaybı, renk körlüğü), en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak, İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul’da ikameti ve eğitime kesintisiz devamı kabul etmek gerekiyor. Başvurular 28 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek.
THY Teknik A.Ş. çalışanlarına önemli sosyal olanaklar sağlıyor. Geniş bir bölgeye yayılmış servis ağı, yemek, özel sağlık sigortası, aile için sunulan özel sağlık sigortası indirimleri, doğum, emzirme, ölüm, evlenme yardımları, kadın çalışanlar için kreş imkanı ya da yardımı, indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkanları, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları söz konusu sosyal olanaklar arasında yer alıyor. THY Teknik A.Ş. personel alımı ilanlarını incelemek ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

Exit mobile version