featured

THY Teknik Toplantısı’ndan Bilgiler Akmaya Başladı

 

THY Teknik ile Özçelik İş arasında yapılan görüşmeler devam ediyor en son yapılan görüşmede THY ile Hava İş arasında imzalanan sözleşme işe aynı olduğu söylenmekte.

1.altı ay enflasyon

2.Altı Ay
Enflasyon + %60

3.Altı Ay​
Enflasyon + %5

4.Altı Ay
Enflasyon + 1

5.Altı Ay
Enflasyon + 1

Not: Sitemiz yoğunluktan çökebiliyor bu nedenle rakamı öğrenen diğer arkadaşlara iletsin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

99 Yorum

  1. 3 yıl önce

    %45’i nasılda %60diye allayıp pullayıp pazarladılar :@

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Elindeki megafonun şarjımı bitti. Sesin soluğun kesildi Tahsiiiin nerdesiiin. Ya o Pijamalı el cepte olan kanks sen nerdesin nooldu morelin mi kırıldı.Eeee Okan başkan şeffaflık nerde hani toplantı var kimin haberi oldu, bak başkan dururken yanındakilere öyle el cepte yada elinden megafonu verince mi oluyor şeffaflık. Tahsin Airline, airport habere itibar etmeyin dedin dün bizim ağzımızdan çıkmayan şeylere inanmayın dedin sen bu arada hangi roldesin sen ne biliyorsunki bilgi vereceksin.yeşillik gençlik hareketi diye keklediniz milleti. Halim sefa vardı bide dimi hakkaten o nerelerde izindemi. Neyse hadi bakalım istifa edin de beğenmediğiniz eski yönetimden farkınız olsun bakalım dik duruşmuş, yumruk vuruşmuş, yaaaa bırakın yaaa yıl yarın 2022 hiç komik diil yani

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Mail ile geri dönüş nedir ya şaka mı bu ???? Kimseden ses çıkmayacak ben sazan gibi bütün bilgilerim açık yok diyecem. Kara listeye alınacam ve işten atılma riskim olacak. Yersen.

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Şirket mail attı resmen verdik ister alın ister almayın diyorlar. Kendi birimimizde karar aldık hepimiz çıkıyoruz sendikadan. Herkes söz verdi birbirimizin arkasında duracagimiza. Birlik yoksa huzur da yok bize.

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    Şu 6 aylık süreçte her geldiğinizde Teknik Destek Personeli kırmızı çizgimizdir dediniz. Havacılık kanunununda böyle bir scala yok dediniz 7. Yıllık tdp yi 10.0 a geçireceğiz dediniz herşeyi saydınız ulan maddeler arasında bile hiçbiri yok bumu sizin kırmızı çizginiz. Ve şuanki sendika kadrosu hepsi teknisyen vb kişiler hani bu olayı çözecektiniz. Tdp personelinden alın Qm mühürlerini 70 TL’ye de ihtiyaç yok en azından kafa rahat olur. Kartlara kim vuruyorsa vursun mührünü. Ayrıca mail ile geri dönüş diyorsunuz insanlara sizin göreviniz ne abi oradaaaa ?? Board board gezen şu sendika temsilcileri gelin bakalım kırmızı çizgiyi birdaha anlatın sizi boarda alan sizin gibi olsun. Ayrıca nerde ilave tip motor farklarındaki iğleştirmeler ?? El altından hepsini unutturdunuz. Şirket zaten siz olmasanızda bu miktarları verecekti.. Ne işe yarıyorsunuz handavallarrr ??

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    İmza parası? Sosyal yardım vb gelen zamdan haber var mı?

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    Lafa gelince kendinizi çok abartıyorsunuz falan filan diyen upkçı mühendis memur vs arkadaşlar şimdi neden gıkınız çıkmıyor hiç bu sözleşme sadece bize mi yapılacak ben bir tane konuşan adam görmedim bunlar halinden memmun sanırım kapsam dışı olsalar da olur.

    Cevapla
  8. 3 yıl önce

    Sayın sendika yetkilileri malumunuz anket denilen şey tamamen kapalı ve cevap verenlerin hiçbir şekilde bilgilerinin yer almadığı bir şeydir. Ki objektif olduğu gorulebilsin. Şimdi soruyorum 1. Bana fikrimi soracaktin yumurta kapıya dayaninca mi aklın başına geldi. 2. Herşey benim elimdeyse sen neden varsın ? 3. Bizlerin yıl olmuş ne sıkıntılar çektiğimizi ne borçlar biriktirdiğimizi bilmiyor gibi nasıl bu teklifi oylamaya sunarsiniz.? Bakın bu teklif kabul edilsin herkes öyle bir kinlenecek ki şirkete, şirket nereden nasıl kan kaybettiğinin farkına varamayacak. Ne özveri kaldı millette ne bişey. Bizler şirkete ekstra 100dolar bile kazandirsak olsun abi cebimizde kaldı para diyen insanlardık. Şimdi 20bin dolarlık parça kurtarılacak dahi olsa elini süren namerttir nokta!

    Cevapla
  9. Günü gelince bizde size gün ve saat verip, bye bye diyeceğiz. Sendika imzayı atmış, günah çıkartmak için kilisenin duvarindan aç aç show yapıyor. Sandık gelince o bmw kaçmak icin sana yetmeyecek yunisss

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    Ya siz ne rezil bir Sendikasınız…O Tahsin gelip şöyle böyle dedi dedi gitti.. Allah yedirmesin 1 kuruşumuzu.

    Cevapla
  11. 3 yıl önce

    6 ay boyu yapılan görüşmeler sonucu 40 tan fazla maddede uyuşmazlık ile bu döneme girildi zamlar ve sözleşme süresi sadece 2 maddeyi oluşturuyor kalan onlarca madde hakkında bilgi vermeden onay-red istiyorsunuz, üstüne bu zam oranlarını biz hesaplayamıyoruz gibi süslemeye çalışıyorsunuz, mail yoluyla oylama yapmak ise tam anlamıyla açık oy gizli sayım, çok şeffaf bir süreçti emeği geçen herkese ………

    Cevapla
  12. 3 yıl önce

    2023 te sandıkta vereceğim cevabımı ve o cevap ilede bu koltukları işgal edenlerin gidişini göreceğiz. Az kaldı son tisti bu imzalayacağınız acaba bizi yanıltır mı dedik ama maalesef yine yanıltmadınız.

    Cevapla
  13. 3 yıl önce

    Aklınızı başınıza alın daha bugün 7 Avrupa ülkesi Türkiye uçuşlarını yasakladı çok hızlı bisekilde kriz büyüyor haberiniz olsun. Isı uzatmak herkesi zor duruma sokar toplu para almak dışında verilen rakamlar güzel rakamlar inkar etmeyin

    Cevapla
  14. 3 yıl önce

    Ne bu cihanda nede diğer cihanda 2 yakanız bir araya gelmesin.

    Cevapla
  15. 3 yıl önce

    Buna sendika diyen bir zikkimdan anlamiyordur.mail tuzagiyla adam atacaklar.calisana sorumluluk yuklediler.bunada ses cikarmiyorsa bu calisanlar cidden koyundur,otlatilmaya mahkumdur.

    Cevapla
  16. 3 yıl önce

    Arkadaşlar teknik telegram adresi nedir? Orada konuşalım

    Cevapla
  17. 3 yıl önce

    İlk teklifi şaka gibi oylamaya sunuyorsunuz meydanlarda asıp kesiyorsunuz bir de mailde zamı örnek vererek açıklamişlar kimler bizi temsil ediyor aklımızla alay ediyorlar.

    Cevapla
  18. 3 yıl önce

    Bundan 1 gün evvel bu teklif için anket bile yayınlamayacağız dediniz nerdesiniz??? Bunu ankete bile sunmadan reddedeceksin!! Sana bu yetkiyi vermiyorum sendika! Benim hayatımı mahvedemezsin gençliğimi elimden çalamazsın!

    Cevapla
  19. 3 yıl önce

    sefa abi haklı çıktı attığı bilgiler ile çelik iş in ki aynı

    Cevapla
  20. 3 yıl önce

    hodri meydan beyler. açık çek sunuldu maili de geldi. ak koyun kara koyun çıksın ortaya. verelim cevabımızı

    Cevapla
  21. 3 yıl önce

    Teknik. Bir yanlışlık olmasın imzalandı diyorsunuz. Yoksa maddeler bunlar teknige sorulacak mı.

    Cevapla
  22. 3 yıl önce

    1. Ankete katılan fişlenecek2.ankete katılsanız bile gerçekleri söylemeyecekler 3. Sendika herşeyi bize soracak ise sendika neden var ozaman sendika olmasın her dönem işveren işçiye anket yapsın KİMSR ANKETE KATILMASIN

    Cevapla
  23. 3 yıl önce

    Neden yorumların çoğunu siliyorsunuz ya da yayınlamıyorsunuz?

    Cevapla
  24. 3 yıl önce

    Toplantı devam mı ediyor hala yoksa bitti de anket mi bekliyoruz?

    Cevapla
  25. 3 yıl önce

    Sendika mı sarı teknisyen mi sarı göreceğiz.

    Cevapla
  26. 3 yıl önce

    işte şeffaflık işte gerçek sendikacılık. bundan sonra farklı olacak dediniz sıfır bilgilendirme ile kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. bravo sizlere sizi seçenlere haklarını verdiniz. mesela tdp diye ağlayanlar size güvenerek oy verdi ederlerini aldılar. şirket de size güveniyordu o da istediğini aldı. %60ı da şirket verdi zaten o konuda da bi fonksiyonunuz yok. şimdi gönül rahatlığıyla aidatları ezmeye gidebilirsiniz. hakkınızdır yiyin koçlar. seçimde görürsünüz diye salvo sallayanlar sizi korkutmasın sakın hiçbir şey olmaz merak etmeyin.

    Cevapla
  27. 3 yıl önce

    Sendika oylamayı sandıkta yapsın fişlenmek istemeyen kimse oy atmaz ona!

    Cevapla
  28. 3 yıl önce

    SENDİKA BİZE BUNU ANKETTE SORMA , DİK DUR , DİREK REDDET.BU ŞARTLAR ALTINDA BU SÖZLEŞME ORANLARI KABUL EDİLEMEZ. NOKTA.

    Cevapla
  29. 3 yıl önce

    İlker aycı ya boyle imzalayacaksınız ya da grev kararı alacaksınız demiş. Sendikadaki arkadaslar bize soracakmıs. Sormaya gerek yok istifa edin hepiniz. Herkesin kararı belli niye anket yapıyorsunuz

    Cevapla
  30. 3 yıl önce

    10 senedir şirkette üç nesil çalışan gördüm. Son iki nesil -ecek -acakcı. Ama kırbacı yiyince en güzel çalışan da onlar. Hiçbir şey değişmeyecek, hak ettiğiniz maaşa doğru şirket bir anda inemiyor yavaş yavaş geçiş yapması gerekiyor. Kamu işçisi ne alıyorsa birkaç tise o maaşa denk geleceksiniz. Ne grev ne iş yavaşlatma ne de size söylenenin aksini yapma gibi bir lüksünüz yok, iki savunma verip üçüncüde herkesten kralcı olursunuz. Ki buralara bile gelemeden, iş yavaşlatan bir iki arkadaşınızı gider ispiyonlar ayağını kaydırırsınız. Anca çay molalarında, kendi kendinize hayıflanırsınız.Ayrıca hangi biriniz mesleğini savunacak ki, 1000 kişi varsa 100 tanesi okulunu okumuş, sınavları hakkıyla vermiş, ülkesinden yine ülkesinde hakkıyla verdiği sınavlarla lisans almış. geri kalan 900ünün lisansı okuyup yazamadıkları bir dilde alınmış, ha bir de korkudan hepsi shgm lisansı aldı o sınavlarla… en büyük ihaneti yetkinlik edinmeyi para ile alınacak şekle sokarak, aslında yetkin olmadığınız halde koltukta / kaplamada / yapısalda çalışırken işveren size b1 yetkisi diye dayatınca aldığınız kağıt parçalarıyla yaptınız. şimdi o kağıtları 1000 eurosu olan alıyor, 10 15 bin maaş için 1000 euroyu verecek binlerce insan bulurlar, istediğiniz kadar isyan edin artık. kendi yarattığınız girdaba girdiniz.

    Cevapla
  31. 3 yıl önce

    Samimiyseniz sandıkta oy kullanılsın!

    Cevapla
  32. 3 yıl önce

    Sakın anket online oylaması yapmayın.Sandık kurulsun. Seçimlerde sandık kurdunuz.Oylama içinde sandık kurulsun.İlk 6 100 /55 ikincı altı ay 100/ 35 sonraki aylar 100 /5 100/5 sözleşme 2 .5 yıl.

    Cevapla
  33. 3 yıl önce

    Hala neden sendikada duruyorsunuz ki o zaman kabul edilemez bu teklif! Resmen 6 ayın heba edilmesidir bu! Yapılması gereken ilk adım üyelik sonlandirmak.mail üstünden anket olmaz!!! Sandık kur kapalı oylama yap! Bu teklife evet demek kendinizden ailenizden cocugunuzdan geleceginizden çalmaktır. NOKTA!

    Cevapla
  34. 3 yıl önce

    !!!!! YARIN MAİL İLE OYLAMA YAPILIRSA LÜTFEN VE LÜTFEN HERKES ANKETİ AÇARKEN, OY VERİRKEN ORAYA TIKLARKEN VİDEOSUNU ÇEKSİN. BİZİ EVET ÇIKTI DİYE KANDIRAMASINLAR!!!!!

    Cevapla
  35. 3 yıl önce

    Samimiyseniz. Sandığa koyun pazartesi gelsin herkez oyle oy atsın madem. İlerde ilk celpte atılma riskine sokamyın bizi!

    Cevapla
  36. 3 yıl önce

    Arkadaşlar dönem birlik zamanı , KORKMAYIN , BİZ KOMPONENT ATÖLYELELERİ HAZIR HER ŞEY İÇİN , hep beraber hakkımızı almanın vakti. Cesur olun bu sefer , dik duralım , hep beraber olalım. Bu sözleşmeyi kabul ettirmeyelim bu bizim elimizde.

    Cevapla
  37. 3 yıl önce

    Adamsın Hataylı evet diye bizden değildir .

    Cevapla
  38. 3 yıl önce

    Bu ankete okey verenin kendine ailesine emeğine saygısı yoktur Dik durun, sendikayı da boşverin birey olarak dik durun omurgalı olun ankete hayır diyin

    Cevapla
  39. 3 yıl önce

    Part-time sendikanın Bi eli cebinde artist delegesine selam olsun. Başardınız başaracaksınız sizde bir gün inşallah Allah’tan korkacaksın…

    Cevapla
  40. 3 yıl önce

    Her TİS zamanında 2023 te görürsünüz muhabbeti yapan arkadaşlara sesleniyorum! Siyasetin yeri burası mı? KOÇ gurubu çalışanlarına %100 zam yaptı da haberimiz mi yok? Bu şirketi siyasi olarak değerlendirenler bu yönetimden sonra geldiler ve madem memnun değiller bi zahmet şerefli şekilde kurumdan ayrılsınlar. Tabi o kadar şerefleri varsa. Umarım Tis sonucu hepimizi mutlu eder.

    Cevapla
  41. sandıkta verelim cevabı unutma ey halk emekçi düşmanlarını emek düşmanlarını unutma

    Cevapla
  42. zammı şirket veriyorsa kesintiyi şirket yapıyorsa biz bu salaklara neden aidat ödüyoruz o zaman….

    Cevapla
  43. Bu şirkette işbaşı egitin şefliği diye bir şeflik var başındaki şefin ojt den haberi yok lisansi yok tip kursu almamis yds si yok teknisyen birileri 10 a 0 oluyoken lisansi tipi olsa bile birileri lisanssiz sef olabiliyo .bunuda al kaleme sefa bey

    Cevapla
  44. 3 yıl önce

    Bence hiçbirşey kabul etmeyin grev kararıda çıkmasın böyle böyle çöküşü olacak THY TEKNİK ‘in inceldiği yerden kopsun artık.Sendika kabul etmesin tis te imzalanmasın en dip noktayı görelim artık kaybedecek birşeyimiz kalmadığında eylemlerimiz daha korkusuzca olacaktır.Boş yere kendinizi yormayın gelen ankete kabul etmiyoruz deyin oturun izleyin.Sanırım yönetim de sendika da son tis leri olduğunu hissettikleri için ikş tarafta biyerlere yaranmaya çalışıyor.Devran dönecek…

    Cevapla
  45. 3 yıl önce

    Selam arkadaşlar benim lafım hepimizin izlediği videodaki o sawda artistlik yapan sendikacı maskesini yüzüne takmış şirketin kuklası uzun saçlı artist tipitipe ne oldu ne oldu? Siz neyi başardınızda elinizde megafon bir eliniz cebinizde millete ahkam kestiniz he!!! Köşeye sıkıştınız belki para yediniz ne biliyim günahı sizin boynunuza herkesin eşi çocuğu sıcak yuvasında ekmek bekler kimse ben thy’de teknisyenim diye sağda solda hava atmasın biz diplomalı ameleyiz arkadaşlar işin özü bu ve uygulanan muamelede bu bize vasıfsız muamelesi yapılıyor bizde korkup kafamızı toprağa gömüyoruz zaten sendikanın allah belasını vermişte bizde bitmişiz geçmiş olsun. 2.5 yıl sonra başka maaş indirimlerinde görüşmek üzere part-time sendikanın benim gibi çaresiz üyeleri…

    Cevapla
  46. 3 yıl önce

    Oylamayı mail ile yapma.Yarın sandığı koy.Oylayalim.

    Cevapla
  47. 3 yıl önce

    O ankete ilk evet’i ben vereceğim.Grevmiş peh kalıbını.Öyle bir durumda ilk sen kaybolursun ortadan eminim.

    Cevapla
  48. 3 yıl önce

    Napcan grev mi istiyon ? Emin ol ilk sen hayır diyeceksin greve

    Cevapla
  49. 3 yıl önce

    bir eski maaştan , bir yeni maaştan ikramiye hepsi bu..Beylerimiz anca bunu alabilmiş

    Cevapla
  50. 3 yıl önce

    Sayin çalışma arkadaşlarım gonderilecek olan anketi bu sartlar altinda kabul etmek emegimize, gelecegimize, güzel yarinlrimiza örülen duvardır kabul etmeyin biz tek parça olduk mu bizi yikamayacaklarini zaten biliyorlar yaptigimiz fedakarlıklar ortada eksik maaş, leş gibi kalitesiz servislerde yolculuk, tgs si m5 guvenligi hepsini servislere doldurdular yolculuk kalitesinin içine ettiler, yemek deseniz hic saymıyorum bile daha bozuk o kadar cok şey var ki….Bizim alin terimiz kurudu taşlaştı borçlardan omuzlarımız çöktü kimimizon yuvasi dagildi ha gayret şu günü de atlatalim diye diye dibin dibini gördük tek istedigimiz emegimizin karşılığı zaten bizi uzman mühendis, tdp teknisyen, boyaci gibi yeterince böldüler ancak soz konusu emegimiz….

    Cevapla
  51. 3 yıl önce

    Buna onaylayan haindir.Kendine saygısı yoktur

    Cevapla
  52. 3 yıl önce

    Ya ne son tisi ? Buna kendin de inanmıyorsun emin ol. Başka sendikalara da başka sendika ağalarına da para lazım ayıktın mı neden farklı sendikadasın.

    Cevapla
  53. 3 yıl önce

    sendika çalışanların düşüncesini merak ediyorsa toplantı yapsın. Sendika Mail üzerinden anket yaptırarak çalışanlara ihanet ediyor.

    Cevapla
  54. 3 yıl önce

    Resmi bir açıkşama değil neden umudunuzu kaybedip karalar bağlıyorsunuz ? İlker Baba çözecek ! Umarım..

    Cevapla
  55. 3 yıl önce

    Sakın bize ANKET İLE GELMEEE SARI SENDİKAAA. Anket yapacaktin madem siz niyr varsiniz. Neden bizden para aliosunuz. Anket oyunlarina da gelmez bu insanlar

    Cevapla
  56. 3 yıl önce

    Yaa 3 sene önce de aynısını söylüyordun şimdi de aynısını söylüyorsun. 2 sene sonra da aynısını söyleyeceksin zaten

    Cevapla
  57. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış. 2023 seçimlerde görüşmek dileği ile..

    Cevapla
  58. 3 yıl önce

    Şimdi şunu sormak lazım bu oranı zaten şirket a.o. Ya vermişti değilmi? Peki sendika o zaman neden var zaten verdiği buysa şirketin ve sizin zerre katkınız yoksa neden varsınız? Neden bizden haraç gibi aidat alıyorsunuz? Hangara gelip geri adım atmak yok diyorsunuz? Ankete ne gerek var üyelerin diyor ki geri adım atma 6 ay’ımızı çöp etme! Bizim hak edişlerimiz nerede o vakit 6 ay neden bekledik! Siz bittiniz bu son tisinizdi emin olun….

    Cevapla
  59. 3 yıl önce

    Sendika fişlemeli anket ile üzerinden atacağını zannediyor.

    Cevapla
  60. 3 yıl önce

    La megafonlu Tahsin hani seffaftiniz siz.Airline da olmasa..

    Cevapla
  61. 3 yıl önce

    10 yıldır şirketteyim.. Her sene kat kat şirket tarafından dolandırılıyorum. Her sene daha da fakirleştiriliyoruz.. Suç şirkette değil, buna 10 yıldır katlandığım için bende…

    Cevapla
  62. 3 yıl önce

    Teknisyen olarak fedakarlık yap sonrada A.O dan bile fazla bir şey alma emeklerimiz haram olsun ne diyeyim. Yöneticiler anca mail atıp sizlerin sayesinde büyüyoruz diye bizlerin hakkını veriniz yoksa ya bu dünya da yada ahirette ahimizi alırsınız.Yaziklar olsun..moral motivasyon kalmadı artık kimse teknisyenden fazla bir şey beklemesin yöneticiler maille uçakları yollarlar…

    Cevapla
  63. 3 yıl önce

    sabah 11den beri oturup buna mı karar vermişler.Tebrix.Hemen atın şu mailleri birşey deniyeceğiz.

    Cevapla
  64. 3 yıl önce

    İyiden iyiye saçmaladınız. Personeli kin ve nefret ile doldurdunuz. Herkesin beklediği 2 Kuruş toplu para ve kimse bununla bir yatırım yada alım satım yapmayacaktı. Herkes borcunu kapatacak kii o para kiminin borcunun yarısını bile kapatmıyordu. İş ve aile huzurumuzun içine ettiniz. Bu saatten sonra sizi Allaha havale ediyor ve hakkımı helal etmiyorum.

    Cevapla
  65. 3 yıl önce

    Şeffaflık dedikleri bu olsa gerek

    Cevapla
  66. 3 yıl önce

    Sen kimsin benim greve çıkıp çıkmayacağımı sorguluyorsun? TDP’misin yoksa? Sen burda greve çık arkandan ilk ben ayrılacağım ve gelen maile oranları kabul ediyorum seçeneğini tıklayacağım.Ben kısaca F.

    Cevapla
  67. %47yi %60 diyerek kitelediler

    Cevapla
  68. 3 yıl önce

    Teklif ayni, sadece tis 2,5 yila dusmus. 6 saat 1 arpa boyu yol alamamak bu olsa gerek. Ya da calisana anketle nasil sorariz in zemini hazirlandi.

    Cevapla
  69. 3 yıl önce

    Sendikacılar farkında mı acaba, aonun tisi 31 aralıkta dolduğu için bizim gibi 6 aylık kayıpları yok ve fark almalarına da gerek yok. ancak bizim tisimiz biteli 6 ay oldu ve yeni tisimizin ilk 6 ayı zamsız çalışmış olarak kabul göreceğiz. ne görüldü ne duyuldu. ilkleri hep sendika başarıyor. madem anket yapılıp top bize atılacak biz neden size aidat ödüyoruz, tgs gibi sendikasız olalım daha iyi değil mi en azından aylık size verdiğimiz para cebimize kalır. tdp 10.0’a kırmızı çizgimiz diye diye asıl önemli sorunlarımıza enerjiniz kalmadı saatleri bu konu için boşa tükettiniz beyler ne yazıkki. Şirketle tdp için bir görüş birliğine varıp sınav sistemi getirdiniz, ne oldu millet sınavdan mı korkuyor, bunun amacı nedir ben anlayamadım açıkcası. hayır arkadaşlara diyoruz ki, seyyanen bir iyileştirme muhakkak olmalı diyorlar ki tepeden bakıyosunuz, ya arkadaşlar kimsenin size tepeden baktığı yok lütfen Allah aşkına, sendika ve şirket size bir ortayol bulmuş; siz ise pandemide erimiş maaşlarımızı bi kenara bırakıp 10.0 diye diye asıl maddeleri unutturdunuz. hani diyorsunuz ya bize ihanet ettiniz diye, ortada bir yanlış varsa daha maaşlar çözülmeden sizin bütün gündemi üstünüze almanız bir ayıptır. bu lafım da sendikaya: ya siz önce bir maddiyatı düzeltin, tdp arkadaşlara seyyanen iyi bir zam alın bir, aradaki makas düşsün bu başarıyı gösterin. en azından bir ortayol bulun bu konuda. şimdi elde kalan koca bir hiç. arkadaşlar ne yazıkki biz güçlü olmadığımız herkes bencilce davrandığı için bu sendika bize müstehak kusura bakmayın. sayın sendika herşey işverenimizin dediği gibi olacaksa size ne gerek var, deyin ki biz bu işi yapamıyoruz topu anketle size atıyoruz, kabul etmezseniz de olacakları siz istediniz, kabul etseniz de geçen bağıran kişi gibi: ”yüzde 30 girdi naaapptııınızzz sahadaaaaaa” diye bas bas bağırırsınız. şu üsluba bakar mısınız, pazarlık masasına oturan kişinin hakkını savunduğu kişiye olan uslübuna. yok beyler herkes kendi derdine düşmüş. bizden ne köy olur ne kasaba. yeni zamlarınıza göre ödeme planınızı yapın borçlarınızı eritmeye bakın, bu hepimize ders olsun, dost acı söyler kusura bakmayın. kızabilirsiniz ama gerçekler bu. herkesin kendince derdi var inanın hepimize ayrı ayrı üzülüyorum, inşallah bu girdaptan bir gün çıkabiliriz. hayırlı akşamlar sürçü lisan olduysa kusura bakmayın.

    Cevapla
  70. 3 yıl önce

    Bu saate kadar özhakiki-çelikiş bir bilgilendirme maili atamadiysa , sanırım şimdi hüzün zamanı… Umarım yanılıyorumdur

    Cevapla
  71. 3 yıl önce

    Yaziklar olsun, grev istiyoruz. Karar çıksın bakın bakalım 3 günde neler oluyor ?

    Cevapla
  72. 3 yıl önce

    Ismarlama anket,sonucuda belli.ihale bu sefer çalışana kesildi.Hepimize hayırlı olsun.İki şube yönetimi de hemen istifa etmeli

    Cevapla
  73. 3 yıl önce

    Her sıkıntılı süreçten sonra bir sıkıntısız süreç doğar. Oyunun sınavındaki temel görev şudur: “sınavın her sorusunun cevabını,doğru dersler çıkartarak öğrenip, yarın oyuna geri gelmektedir.”Güzel günler göreceğiz. Herkese sevgiler.

    Cevapla
  74. 3 yıl önce

    Toplu paralar/geriye dönük paralar Redbull içip kanatlandı. Rengi papatyadan da sarı olan sendika, yazıklar olsun sana… %30 kesinti zamanı da aynı b.klar yendi, tükürdüklerini yalamak konusunda doktora yapan tayfayı Allah bildiği gibi yapsın, hakkımızda hayırlısı olsun

    Cevapla
  75. Anket yapılmamalı önceki tekliften hiçbir farkı yok sadece 2.5 yıl oldu diye bunu çalışana sormak gereksiz. Kendini ve bizi küçük düşürme ey çelik iş bu teklifi ankete acma

    Cevapla
  76. 3 yıl önce

    10 senedir şirketteyim, her sene kat kat şirket tarafından dolandırılıyorum.. Suç şirkette değil 10 yıldır buna katlandığım için bende…

    Cevapla
  77. 3 yıl önce

    Ortada bir haksızlık yok, İlker Bey tüm THY ailesine 2022 ocak ayından geçerli olmak üzere zam yaptı. İnş TDP ve diğer sorunlarda çözülür.

    Cevapla
  78. Şimdi anket yapıp çalışana soracaklar ve anket sonucu %100 kabul edilsin iş verenin teklifi diye. Sendika da biz sorduk siz kabul ettiniz bizim yapabileceğimiz birşey yoktu diyip kendilerini aklayacaklar. Güzel senaryo!!!

    Cevapla
  79. 3 yıl önce

    eğer böyle ise yazıklar olsun ilk 6 ay heba oldu 2 Elim ahirette yakanızda olacak bilesiniz

    Cevapla
  80. 3 yıl önce

    Bu haber degil!!! Zaten teklif buydu.

    Cevapla
  81. 3 yıl önce

    Teklif ayni, sadece tis 2,5 yila dusmus. 6 saat 1 arpa boyu yol alamamak bu olsa gerek. Ya da calisana anketle nasil sorariz in zemini hazirlandi.

    Cevapla
  82. 3 yıl önce

    Sefa abi merhaba . Abi anket yapıp bize soracaklarmış . Mail sistemi üzerinden kendi mail adresimiz üzerinden dönüş yapacakmışız

    Cevapla
  83. 3 yıl önce

    Sözleşmenin 2.5 yıl olması dışında hiç birşey yok ahmi nerde imza parası fedekarlik parası nerde allahsizlar bezirme politikasıyla geri dönük parası unutturmaya çalışıyorsun mahşerde iki elim yakanizda olucak

    Cevapla
  84. 3 yıl önce

    İlk 6 ay değişen şey ney?

    Cevapla
  85. 3 yıl önce

    sahaya inip gazımızı aldılar, kaç tane hacizlik arkadaşımızın olduğu bildikleri halde bir merhem sürmediler.canınız sağolsun…

    Cevapla
  86. 3 yıl önce

    2.5 Yıllık sozlesme?

    Cevapla
  87. Şimdi anket yapıp çalışana soracaklar ve %100 kabul edilsin sonucu çıkacak. Sendika da siz kabul ettiniz bizim elimizden birşey gelmez diyip kendini aklayacak. Güzel senaryo!

    Cevapla
  88. Anlaşıldı grev kararı alınması gerekli. Artık hakkımızı yedirtecekmiyiz yedirtmecekmiyiz arkadaşlar. Kimse gelecek ankete evet demesin ve greve doğru gitsin süreç bak ozmn nasıl istediğimizi verecekler ama lütfen kimse evet demesin bu teklife.

    Cevapla
  89. 3 yıl önce

    e bu zaten pazartesi günü verilen teklifin aynısı, hiç mi bir şey değişmemiş, sadece 3 yıldan 2.5 yıla indirmişler süreyi :) şaka mı bu. ilker bey bunu mu laik görmüş bizlere.

    Cevapla
  90. Şirkette kaldı %60 geriye dönük ödememiz.

    Cevapla
  91. 3 yıl önce

    Bu rakamlar sabahtan beri zaten dolaşıyordu. Buradan öğrendik diyenler yurt dışında yaşıyor galiba.

    Cevapla
  92. 3 yıl önce

    Toplu paralar kur farkı ve enflasyon ile buhar olup sonsuzluğa kanatlandı… Rengi papatyadan bile daha sarı olan çelik çomak sendikası… Puuuu yazıklar olsun size, aidatlar haram zehir zıkkım olsun :(

    Cevapla
  93. 3 yıl önce

    Hızlısın başkan biz mail beklemedeyiz

    Cevapla
  94. 3 yıl önce

    Zaten az cok boyleydi, sadece 2,5 yila dusmus sozlesme. 6 saat te 1 arpa boyu yol alamamak bu olsa gerek

    Cevapla
  95. 3 yıl önce

    bizden önce senin haberin oldu abi valla bravo yazıklar olsun saw şube

    Cevapla
  96. 3 yıl önce

    sözleşme 2.5 yıl olup ao ile eşit zamanlarda mı yapılacak artık?6.ay yok?brüt maaş imza parası falan?

    Cevapla
  97. 3 yıl önce

    Sendika uyu airlinehaber sagolsun yoksa haberimiz olmayacak

    Cevapla
  98. Ne fark var kardeşim. Bi fark yoksa neden bize bi dönem kitliyorsunuz.

    Cevapla
  99. 3 yıl önce

    Ve yine airline haberden öğrendik

    Cevapla