THY Teknik, IndiGo’nun 7 Airbus A320neo Uçağına Bakım Yapacak

THY Teknik, IndiGo'nun 7 Airbus A320neo Uçağına Bakım Yapacak

Türk Hava Yolları’nın bakım ve onarım şirketi THY Teknik AŞ, Hindistan’ın en büyük hava yolu şirketi IndiGo ile 7 Airbus A320neo uçağının bakım hizmetlerini içeren önemli bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma kapsamında THY Teknik, uçakların bakımlarını İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki tesislerinde gerçekleştirecek.

İlk Uçak Ekim Ayında Bakım İçin Türkiye’ye Gelecek

İlk uçak, Ekim ayında Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaştıktan sonra bakım süreci başlayacak. THY Teknik AŞ Genel Müdürü Mikail Akbulut, IndiGo ile olan iş birliklerinin yeni anlaşmalarla güçlenmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Tecrübemizle IndiGo’nun uçaklarını hızlı ve sorunsuz bir şekilde geri teslim edeceğiz,” dedi.

IndiGo, THY Teknik’in Uzmanlığına Güveniyor

IndiGo’nun Bakım Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Wolfgang Prock-Schauer, anlaşmanın THY Teknik’in uzmanlığına duydukları güvenin bir göstergesi olduğunu belirtti. Prock-Schauer, bu iş birliğinin uçaklarının uluslararası standartlarda bakım görmesini sağlayacağını ve sorunsuz bir geri teslim sürecini destekleyeceğini vurguladı.

THY Teknik AŞ: Güvenilir ve Uzman Bir Ortak

Yerel ve uluslararası müşterilere hizmet sunan THY Teknik AŞ, 5 farklı lokasyonda bakım-onarım, mühendislik ve modifikasyon hizmetleri sağlayarak yıllardır güvenilir bir ortak konumunda bulunuyor.

Exit mobile version