featured

THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman vefat etti

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Türk Hava Yolları Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman’ın hayatını kaybettiği açıklandı.

2014 yılından bu yana THY Teknik A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinde bulunan 61 yaşındaki Ahmet Karaman, sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ahmet Karaman’ın cenazesi bugün Gebze Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

AirlineHaber  Ailesi olarak kendisine Allah’tan rahmet, Ailesi ve tüm THY Teknik camiasına başsağlığı dileriz.

THY Başın Müşaviri Yahya Üstün ‘ün o açıklaması;

Hemşehrim,aile dostum,çalışma arkadaşım büyüğüm THY Teknik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Karaman’ı kaybettik.Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Ahmet Karaman kimdir?

1960 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Ahmet Karaman 1984 yılında Londra Üniversitesi Queen Mary Collega’dan Uçak Mühendisi olarak mezun oldu.

1985 yılında THY’de uçak mühendisi olarak işe başlayan Karaman 1989 – 1994 yılları arasında Tur European Airlines’te Genel müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 1994 – 1998 yılın arasında Air Alfa Airlines’e geçerek genel müdür yardımcılığı görevini üstlendi.

1998 – 2002 yılları arasında Air Anatolian Airlines’de Genel müdür yardımcılığı yapan Karaman 2002 – 2005’de Fly Air, 2005 – 2013 yıllarında ise Onur Air’de Teknik İşlerden sorumlu genel müdür yardımcılığı yaptı.

2013 – 2014 yıllarında THY HABOM A.Ş genel müdürlüğüne getirilen Ahmet Karaman 2013 yılında MRO tesislerinin geçiş sürecini yöneten isim oldu.

2014’ten beri THY Genel Müdürlüğü ve icra komitesi üyeliği görevlerini yapan Ahmet Karaman THY dışında yine THY’ye bağlı olan Goodrich THY Teknik A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

120 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Korona önlemlerinde cenazelere katılım yapılmıyor boş konuyorsun millet nasıl katılsın ayrıca delikanlıysan adamsan asıl adınla sanınla yazarsın delikanlı gibi sanaldan aklınca teknisyenlere teknisyenmiş gibi sallıyorsun. Yok cenazede konuşsalarmışta yok şöyle yapsalarmışta lavuk.

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Allah gani gani rahmet eylesin. Varsa üzerinde bir hakkım helal olsun. Hangarda gezen teknisyenler ile dohpet eden çözüm odaklı iyi bir yönetici idi. Yerine atanacak olan şahıs umarım rahmetlinin yerini aratmaz.

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Ahmet bey makânın cennet olsun inşallah bana bir iyiliğin olmadı kötülüğünde olmadı arkadan konuşmak nedir Müdürü başkanı görünce altına sıçanlar burda edebiyat yapıyor siz böyle gizli gizli kin kusun bunlar okunuyor sonra daha çok ağlarsınız Sefa bey sizde ölseniz Allah gecinden versin arkanızdan atarlar liyakat yoksunları şuursuzlar dip not Bilal Karaman da tanıdığım en delikanlı adam gibi adamdır tanımayanlar boş konuşmasın vasıfsız karakter yoksunlarına söylüyorum.

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Keşke taşeron sorununu çöz Seydi Allah rahmet eylesin

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    evet arkadaslar aslında daha buyuk sorun var oda bızım unvan problemimiz!!! thy de düşük maaşlarla ezilmemizin tek nedeni unvandır ne askeriyede nede argede olmamız gereken yerlerde çalışamıyoruz 5 yıl üni okuduktan sonra elimizde sadece thy yolu var eğer sivil havacılık mezunları sesini çıkarırsa typ ve başka bölümlüler de yardım ederse Ahmet karaman gibi Can Erel gibi adamların egosu altında ezilmeyiz !!!

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    Tehdit değil o kul hakkı. Hakkimız yendi diyoruz durumu anlatiyoruz. Kimseye hakkımı helal etmek zorunda değilim. Allah mizanı boşa mı kurdu zannediyorsunuz yok öyle yagma. Herkes yaptığının sonuçlarına katlanır hem bu dunyada hem onur dunyada. Herkes salak bir siz akillisiniz. Bizim hayatlarimizin hic degeri yok degilmi onemli olan sizin hayatiniz. Hakki dogruyu degilde isine geldigi gibi konusanlar bugun ruzgar sizden yana esebilir ama birgun o ruzgar sizede tersten esmeye baslar o zaman bir tane insan bulamazsiniz konusacak. Bizim ne derdimiz olabilir sahsiyla. Ekmek derdindeyiz colugumuzun cocugumuzun gelecegimizin hakkini gasp edenlere alkismi tutalim. Susmayacagiz hakki konusacagiz. Hesap gunu var o gun geldiginde herkes birbiriyle hesaplasacak hak hukuk yerini bulacak. İsinize gelsede gelmesede Allahin adeleti gerceklesecek. Lafi baska yerleri cekmeyin kimse kimseyle kisisel bir munakasaya girmiyor burda yada kimsenin tehdit edildigi yok. Bizim inancimizda boyle inanmiyorsan saygi duy çarpitma durumu.

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    Bilal Karaman Bey’in geçmişine bakın. Skorskiyde çalışmış, daha önce farklı mro’larda bakım başkanlığı, genel müdür yardımcılığı yapmış, bilgi ve donanım olarak çok üst düzey bir şahsiyettir ayrıca çalıştığı her yerde çok sevilen bir kişiliktir. Burda at izi it izine karıştığı için yorum yapmakta değersizleşiyor. Yiğeni dediğiniz şahıs üniveristeden mühendislik mezunu, özel sektör mro da çalışmış, sonrada şirkete gelmiş 13 yıl tecrübesi olan bir kişi. İstersen sende soyadını yaz bakalım senin soyad ‘tan kaç kişi var? Her aynı soyadı taşıyan akraba olmuyor. Soyadı kanununu okuyabilirsin.

    Cevapla
  8. ısıracak köpek dişini göstermez muhterem için rahat olsun

    Cevapla
  9. 3 yıl önce

    Milano teknisyeni…Ama nasıl? yeğeninin arkadaşı bile yurtdışına atandı… ama nasıl? gene bir akrabası bilal karaman malum o da yönetici… ama nasıl? şirkette birsürü trabzonlu karaman var… ama nasıl?Torpil haram mı… ama nasıl? ya kul hakkı haram mı… ama nasıl?Ama nasıl diye sorarsın da öteki tarafta ne cevap verilir bilemem o Allah ile senin aranda….Benim bir tek hakkım varONU DA HELAL ETMİYORUM SANA AMMAAA NASILLLLL….

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    Sizinle hesaplaşacağız? Bu ne anlama geliyor? Kişi veya grupları tehdit taşımıyor mu? Bu provakasyonu neden yayınlıyor sunuz? Bu mesajdan sonra insanlar gidip karadenizli bildiği birine kötü bir şey yaparsa sorumluluk hissedecek misiniz?

    Cevapla
  11. 3 yıl önce

    Linkedinde 200 yorum var. Dünyanın her bir yerinden kendisi için iyi şeyler yazıldığını okudum. Turkish technic linkedinden bakabilirsin. Yazan insanlar hemşerilerimi yoksa değil mi? Tehdit edeninde yorumu etiğe sığıyor sanırım. Onuda yayınlamışsınız Sayın Büyük duayen gazeteci? Hangardaki teknisyen arkadaşların otomat ve ciftliğe ne kadar para kaybettirdiklerini herkes biliyor. Bu kadar hızlı para kazanma sevdalısı grup. Hayat o kadar hıza gelmiyor!!! Birileri hep arkanı toplamak zorunda değil!!!

    Cevapla
  12. 3 yıl önce

    Troller ve hemserileri yorumlara doluşmuş. Merak etmeyin sizlede hesaplaşcaz. İnşallah birgün gelir yasadıklarimizin bin beterini yasarsiniz. 25 binle uni bitirdim. Diplomam bile yok. Lise mezunu sanayide caliscak adamlarla bir tutuluyorum. Bir gun gelecek o fitne sizide bulacak. Sizi bulmazsa çocugunuzu esinizi kardesinizi bulucak. Haramzadeler.

    Cevapla
  13. 3 yıl önce

    Mutsuzlukların bir grup için nedeni, verimsiz bir grubu verimli bir hale cevirmeye çalışmasından kaynaklı. Nitekimde başarabilmek için çok emek sarf etti. Nitekimde oldu. Verimsizleri aslında kovması gerekiyordu ama onu yapmadı. 15 yıldır teknisyen ingilzce yok, ingilizce olmadığı gibi teknik gabiliyetelerinide geliştiremiyor. Ama yetkili, Sürekli mühür ve sorumluluğunu kullanan teknisyen gibi maaşta almak istiyor. Babanın hangarı olsa, gözüne batarsın!!

    Cevapla
  14. 3 yıl önce

    100 kişi mutsuz olabilir. %1 e denk geliyor. Kendi ailene veya cevrene bak kaç kişi seni seviyor sorusunun cevabını yorumla. O zaman gerceklerle yüzleşebilirsin!! Yorumların ve fikirilerin daha iyi bir temele oturabilir. Değerli teknik destek ve öğretmen arkadaşlar.

    Cevapla
  15. 3 yıl önce

    Şirkette covid önlemleri alınmış durumda. Buna rağmen kol kola gezen teknisyenleri hangarda, çay sigara içerken masayı cevirip dairesel ortamda sohbet edenleri çok gördük. O masa ve sandalyelere etiketler yapıştırmışlar burda oturma diye ama dikkat eden yokki. Sabah güvenlikten geçiş sırasında yerlere yapıştırılan sosyal mesafeye uyunuz etiketine uymayan personellere bir bakın ve hangi gruptan olduklarına karar verin. Zaten sonrasında ne demek istediğimi anlayacaksınız. Entellektüel seviyenin bir kısım teknisyen grubunda olduğuna inanıyorum. Zaten bakımda iyi teknisyen parmakla gösteriliyor. Sayılarıda çok fazla değil. Onlarda burda gelip yazmazlar.

    Cevapla
  16. 3 yıl önce

    Galiba pegasusda çalışıyor, ben 15 yıldır Teknisyen olarak hangarda apronda çalışıyorum. Adamı fotoğraflardan tanıyoruz

    Cevapla
  17. 3 yıl önce

    Egosuz ve kibirsiz bir insandı. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Şu ana kadar çalıştığım en iyi yöneticiydi. 3 yıllık hayat tecrübesi ile yazan arkadaşlarada Allah fikir ihsan eylesin.

    Cevapla
  18. 3 yıl önce

    Ahmet beye Allah Rahmet eylesin, onun dünyalığı bitmiş, peki hiç kendinize sordunuzmu bu mübarek Ramazanda Teknisyenler, her şeyi hiçe sayıp, bunları neden yazıyorlar diye, ne olduda bu adamlar bunu yazdı, bu sitelerde iki üç günde bir İsmail Demir ve Temel Kotil beylerin haberleri çıkıyor, neden onlarla ilgili bu yorumları yapmıyorlar, kusura bakmayın, kimsede Ramazan ayına ve Maneviyata sığınmasın, At sahibine göre kişner, bu şirketdeki Teknisyenler haklarını haram ediyorsa, ofis elamanından tut, baş mühendisine kadar, müdürü, başkanı herkes evine götürdüğü ekmekten, çocuğuna yedirdiği küçücük çikolatayı bile sorgulamalıdır, yoksa 25 yıl sonra babasını döven çocuğun filmini herkes kendi hayatında izler, kimsede bana bu görev verildi, takiyesi yapmasın, sadece kendini kandırırsın, pandemi başladığından bu zamana kadar neden yemekhane kuyruğunda yoksunuz, demekki karnınız tok, birileri Anadoludan bir umutla gurbete çıkacak, aynı evde 3,4 kişi birden yaşayıp faturaları bölüşecek, iklimlendirilmiş odadaki aslakda beğenmiyorsan çek git diyecek, hepinizi evden çalıştırdılar, peki teknisyen, tabi ya teknisyen evden nasıl çalışacakki, kayıtlarda var şirkette covide kaç kişi yakalanmış ve hangi bölümde çalışıyorlar, veriler paylaşılsın, pegasus da kaç teknisyen covide yakalanmış, kaç para alıyorlar, açıklansın, şu anda şirket Türk Hava Yolları uçağı hariç 30 tane müşteri uçağına bakım yapıyor, buda en kötü 15 ila 30 milyon dolar demek, ofislerde atomu parçalayan arkadaşım, lütfen bu akşam iftar sofrasında yediğin lokmalara dikkat et, Peki iş böyle iken, neden böyle uygulamalar yapılıyor, bak canım mesai arkadaşım bundan sonra yazacaklarımı hiç bir yerde duyamazsın, aslında madolyonun diğer bir yüzüde varda onuda yazmaya benim……. yemiyor, Planın ilk ayağı Habom kurularak başladı, iyi ingilizcesi olan genç arkadaşlar toplandı, Önce B1 personeli yaptığı işin gereği ödüllendirmek yerine, B1 olmayanı 10,0a çekerek hem zamdan yararlanma hemde harf ilerlemesini engelleyerek teknisyenin yarısından fazlasını küstürdüler, eski kıdemlileride emekli ederek, tecrübeyi ortadan kaldırdılar, (Tecrübeli bir Teknisyenin şirkete yıllık en az 500.000 dolar karı vardır bunu şirket içindeki hasarlanan malzemelere baktığınızda anlarsınız) şimdi A. O. Eğitim bölümü İngilizce sınav yapıyor, aslında sınavı hazırlayan Teknik Eğitim fakat ne garipse sınavı yapan yer farklı, peki bu sınav ile ne hesaplanıyor, orta seviyedeki kıdemli işi bilen Teknisyenden kurtulacaklar, peki peşine 2 yada 3 sene sonra başlayacak, pandemide bitmiş olacak, şu kompenet takımda hatadan uçağın burası kırıldı, uçağa şu oldu, uçağa bu oldu, ARKADAŞLAR TEKNIK BİTERSE, TÜRK HAVA YOLLARI DİYE BİR FİRMA KALMAZ, çok önemli aslında filimin koptuğu bir kısımda var, fakat onuda yazmak benim ……… yemiyor.

    Cevapla
  19. 3 yıl önce

    Genel Müdürlük koltuğuna oturduğu yıllarda, 10.1 iş skalamdan hukuksuz şekilde 10.0 iş kademesine geçirildim. En üst mahkemenin kararına rağmen hakkımız gasp edilmeye devam ediyor. Yüzde 30 kesintiyi hadi salgın, zor şartlar vs diye dile getirmiyorum bile. Monarşi ile yönetilen devlette, Kadı tarafından yargılanıp, 15. yüzyılda hükmüne razı gelen Fatih ve 21. Yüzyılda anayasa ile yönetilen sözde hukuk devletinde mahkeme kararını takmayan kul hakkını ekmek bana bana yemeyi seven torunları…Allah’tan rahmet dilemek ben aciz kulun vazifesi değil. Siz adaleti sağlamadınız, mahkemenin emrine uymadınız. Ama yüce Rabb’in mahkemesinden kimseye kaçış yok.

    Cevapla
  20. 3 yıl önce

    Tur European Airlines batmış…Air Alfa Airlines batmış …Air Anatolian Airlines batmış…Air Anatolian Airlines batmış… onur air battı…hepsinde batana kadar çalışmış. Onur hariç. Bu adama başarılı denir mi? Hepsinde genel müdür yardımcısı yani şirketi yöneten asıl isim! Tesadüf mü? Çok mu şanssızdı? Şirkete değil ülkeme üzülüyorum. Böyle kariyeri olan bir adama bırak şirketi 2 tane koyun vermezdim… yazık

    Cevapla
  21. 3 yıl önce

    Ben şahsen Ahmet Beyin sürekli hangara inip, personelle yüzyüze görüştüğüne defalarca şahit oldum. Pandemi döneminde bile (Kalp hastası ve riskli grupta) defalarca hangara inip personelle konuşup, görüştüğüne şahit oldum. Sefa Bey siz hangarlara gelip gördünüz mü? Yoksa duyumlarınızla mı hangara gelip dinlemediğini ifade ediyorsunuz? Sizler gibi duayen bir teknisyenin yönlendirmeleri ile kötü yorumların daha fazla gelmesine sebep oluyorsunuz. Sizin hakkınızda eskiler hiç çalışmazdı ve prosesürlerede itimat etmezdi diyorlar.Ben bundan emin değilim çünkü görmedim. Ama emin olun bunu sürekli dile getirirsek sizin repütasyonunuzda kalmaz!! Bu şekilde yönlendirilerek yapılan habercilik doğru bir habercilik değildir. Sosyal medya etiğini yanlış kullanıyorsunuz.

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Ben hangara giremiyorum. Her nedense yönetim tarafından yasaklıyım. Ahmet beyi hangarda gören yok diyen çalışanlardan gelen bilgidir. Hüseyin bey veya Fadıl bey hakkında hangara gelmiyor hiç denmedi. Benim hakkımda konuşacak kişi teknikte kalmadı ki:) Ben THY’deki müşteri uçakları bölümünün ilk şefiydim. Doğal olarak beni o zamanları hatırlayanlar uçak başında bizzat çalıştığımı görmemiş olabilirler. Repütasyon demişsiniz sanırım Türkçe bir yorumda ona itibar demeliydiniz. Sağ olun hala itibarım olduğunu söylemeniz hoşuma gitti. Hiç düşünmemiştim itibarım var mı yok mu diye. Ayrıca sosyal medya etiği dediğiniz, çalışanların kendi öz iradeleri ile attığı yorumları kastediyorsanız Yasal yönden sorunu olmayan ve sitemize yakışmayacak küfürlü kelimeler dışında her yorumu onaylarım. Bakın ne güzel isimsiz bana yorum atmışsınız ve ben de onaylamışım. İşte tarzım budur. Ayrıca ismimle yazdığım yoruma isimsiz cevap vererek beni eleştirenlere bile yine isimli cevap veriyorum. Benden korkmayın lütfen. Bana isminizi kullanarak da cevap yazabilirsiniz. SEFA İNAN

      Cevapla
  22. 3 yıl önce

    Bu arkadaşların yorumlarına bakıyorum ve hep politik yandaş, torpilli gibi cercevelemeler yapıyorlar. Akıllarında hep bir ayrımcılık fikirleri ile yorumlar yapmaya çalışıyorlar. Teknik destek denilen arkadaşların görevlerininde ne kadar sınırlı olduğunu biliyoruz. Hatta çoğunun yetenekleri kısıtlı diye şirket içinde daha az yetenek gereksimi bulunan bölümlere gönderildiklerinide biliyoruz. Yani bu arkadaşlara kanat üzerinde bir komponent değişimi veya motorda bir işlem kesinlikle güvenilipte verilmiyor. Hatta uçak bakım mekanik ve aviyonik ekiplerindede çalıştırılmıyorlar ama hayalleri hep en iyisini elde etmek. Arka planda 2 yıllık mezunu, zaten meslek lisesini bitiren herkes sınavsız 2 yıllık okuyabiliyor. Teknik destek mezunu arkadaşları, çoğu işi iyi bilen yöneticiler alınmalarını istemediğinide eklemek lazım. Buna rağmen hayatlarının çalındığını veya karartıldığını düşünmeleri ne yazıkki seviyelerinin ve idrak yeteneklerinin yetersizliğinden veya politik fikirlerinden olduğunu düşünüyorum. Ahmet Bey iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin. Ahmet beyin alt seviyden insanların işe alınması için geliştirmiş olduğu fikirlerle işe girenlerin şükürsüzlüklerini okuyoruz.

    Cevapla
  23. yaşadıgınız sorunların sebebinin Ahmet bey oldugunu sanıyosunuz değil mi? İşte Ahmet bey vefat etti. Düzelecek mi bakalım?? Bunların sorumlusu sizsiniz siz! Her şeye evet diyen zihniyet! O beğenmediğiniz insanları yönetici olarak atayan sizsiniz siz! Her zaman söylerim. Bu ülkede işçinin asıl sorunu analitik düşünememesidir. Sebep sonuc veya neden sonuç ilişkisi kuramamasıdır. Sanıyolarki biz burdan hakkımızı haram ettik falan dersek birleri korkar. Demirden korkan trene mi binermiş.

    Cevapla
  24. 3 yıl önce

    Kim bilir hangi torpille girdin ki laf söyletmiyorsun. Sonuçta bir çalışanın böyle bir şirkette genel müdürünü tanıması normal bir olay değil. Şunu olamazdın bunu olamazdın diyorsunda kardeşim !teknik destek asgari ücretten çok mu alıyor? İktidar yanlısı torpilli muhtemelen orta seviye yönetici bir ofis memuru beyanı! not: yorumuna dislike atacakken elim çarptı like bastı geri de alınmıyor sevinme 2 kişi beğendi sanıp

    Cevapla
  25. 3 yıl önce

    bende hakkimi helal etmiyorum. olunun arkasindan konusan diyen yalama arkadaslara da once gitsinler karaman soyadli kisiler nerden nereye gelmisler bi baksinlar.yurtdisi istasyonlara atanmalara,kalite birimine bir cok vasifli kisi basvurur ama nedense ahmet beyin tanidiklari atanir.Sirf onun doneminde sirkete kendi ailesinden sulalesinden kac kisi sokmustur bi arastirin kendiniz helal etmeyeceksiniz zaten.Ucagi omru boyunca para verip bile bilet alamayacak kadar beyni olmayan adamlari teknik as ye soktu. Sendika olayini soylemeye gerek yok zaten o ah bile yeter ona. haa birde hani istifa edip giden arkadaslar geri donmek isteyince ornek teskil eder diger teknisyenlerde cesaretlenip gider oyuzden geri almayin kara listeye yazin diyende kendisidir.Cok dusunmeyin arastirin kendinizdr gorursunuz.

    Cevapla
  26. 3 yıl önce

    Bir zamanlar şirketi tehdit eden teknisyen kadrosu. Lufthansa bulgaristan ilan açmıştı, hepiniz gidecektiniz. Thy teknikden daha az para vereceklerini söyleyince hepiniz kararınızdan vazgecmiştiniz. Delikanlıysanız gidersiniz özel sektöre 3 ay maaş alıp geri kalan sürecte evinizde oturup ağlarsınız. Örnek özele giden arkadaşlarınız gibi. Tüm dünyada havacılık kriz ortamındayken üst yöneticiler şirketi ayakta tutma derdindeyken, sizlerin sürekli atıp tutmaları. Şirketin büyüme hedefleri olmazsaydı, 2 yıllık teknik destekler sanayide asgari ücrete çalışıp ve ömrünüz sonuna kadar sanayide devam edecektiniz. 4 yıllık mesleki öğretmenlerde (teknik aş de teknisyen olan arkadaşlar) yılda kac kişi atandığınıda iyi biliyorlar diye tahmin ediyorum. Sizin şükürsüzlüğünüz hiç bir zaman bitmez. Ahmet Beyin vizyonu olmasaydı, sizlerin çoğu şu an sanayide veya havacılık dışında asgari ücretle geciniyordunuz. Ahmet Bey dünya havacılığında tanınan ve sözü gecen bir insandı. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın. Ben eminim öteki dünyada Ahmet beyin sizlerden alacağı olduğuna.

    Cevapla
  27. Ben bu adamı 2 kere görüm. İlki eğitime çıkarken asansör bekliyordum, sırayı beklemeden özür dilemeden önümüze geçip asansöre bindi.ikincisi de, 19 mayıs konuşması yapacaktı konuyu zorla 15 temmuza getirdi, sırf 15 temmuz kelimesi geçsin diye baya bir zorlamıştı kendini.demem o ki, sırf şu 2 örnek benim o’na notumu vermeme yetti. O yüzden şöyle iyiydi böyle iyiydi laflarına inanmıyorum. Herhangi bir iyiliğini görmedim, tekniği alıp uzaya çıkarmadı, o kadar okul okumuş olması önemli değil yada başkanlık yapmış olması. Türkiye de çok kolaydır bunlar. Yarın hükümet değişir ben bile olabilirim. Bakın Akbulut kardeşlere? İnanılmaz bir karyer yükselişi. Abi kardeş çok çalışmış başarmışlar maşallah. Gözümüz yok. Şimdiden hayırlı olsun mikal bey.eminim sizde de Allah kitap korkusu sadece ağızdadır. Sizi de tanımıyorum ama hakkınızda hiç iyi şeyler duymadım. Eğer Allah kitap korkunuz varsa şu hadisi şuraya bırakıyorum, Kim birinin hakkını yediyse ahirette zor duruma düşmemek için o kişinin gönlünü alın, helalleşin. Borcu olan bir kişi cennete giremez. ahmet beye gelince, adil bir insansa Allah rahmet eyler, o iş benim dememe bakmaz

    Cevapla
  28. 4 yıl önce

    Biz hakkımızı helal etsek neee, etmesek ne? Helal etsek bile yaradan bunca yenen kul hakkının hesabını sormayacak mı sanıyorsunuz? Kamu davası denen bişey var.

    Cevapla
  29. 4 yıl önce

    Sefa bey size saygımız sonsuz yalnız müdürün yaptıkları da özellikle teknisyen camiasına derin yaralar açmıştır bence hiç kimse koltuk sevdalısı olmamalı yada adilce hakkını vermeli şu anda çoğu teknisyen mahkeme kapılarında hakkını arıyor sizde bir uçak teknisyeni olarak bu arkadaşlar arkasından konuşmuyor kendilerine yapılan haksızlıkları dile getiriyor

    Cevapla
  30. 4 yıl önce

    düşünsenizde ölüyorsunuz 100lerce kişi size hakkını helal etmiyor düşüncesi bile korkunç değilmi maalesef Ahmet bey çok hak yedi ,ne uğruna ? ben söyliyim mi hiçbirşey. sırtında çok kul hakkı var cocuguna süt alamayan, evinin kirasını ödeyemeyenlerden.yazık bu arada ölenin arkasından konusulmaz mı ? iyi şeyler yapsaydıda konuşmasaydık.

    Cevapla
  31. 4 yıl önce

    Merhumun arkasindan olumsuz yapilan yorumlari neden engellemiyorsunuz. Insanlar ne kadar kendilerine haksizlik edildigini dusunerek bu yorumlari yazsalar da sirketin genel mudurlugunu yapmis bir kisinin olum haberinin arkasindan bu derece agir yorumlar yazilmasi hic hos degildir. Duzgun yazanlara bile dislike verilmis. Olunun arkasindan konusulmazzzzzzzzzzzzzzz. Konusulmazzz. Konusulmazzzzz. Burayi yakinlari da okuyor olabilir. Editor olarak edit etme hakkiniz vardir umarim.

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Sayın okuyucumuz; Şahsen benim Ahmet beyle sorunum olmadı. Hüseyin Sağlam beyle tartıştığımız cenaze ortamında bile el sıkıştık. THY Teknikte birlikte çalıştığım biri. Her telefonumu açan biri. Şimdiye kadar ne o ne de ben birbirimizin amiri memuru falan olmadık. THY’nin genel kurullarında da selamlaştık el sıkıştık. Çalışkan ve bilgili bir olduğunu söyleyebilirim. Ancak, Ahmet beyin, teknisyenlerin çalışma ortamına girmeyip, sorunları bizzat dinlememesini hep eleştirmiştim. Çünkü daha önceki tekniğin genel müdür yardımcıları (o zamanlar Teknik genel müdürlük değildi) her zaman vardiya odalarında teknisyenlerle birlikte görünürken, Ahmet beyin teknisyenlerin çalışma ortamlarına girmemesini eleştiriyordum. Ahmet bey hakkında bize atılan her yorumu onaylıyoruz. Bu yorumlara sansür uygulamayı uygun görmüyorum. (“Tabii ki hukuken yasak ve ağza alınmayacak kelimeler ile atılan yorumlar hariç.”) Bir gün bizlerinde hayatla olan bağlantımız kesilecek ve yine böyle bir vefat yazısı yazılacak. Şimdiye kadar yaptıklarımızın, çalışanlarla olan diyaloğumuzun iyi veya kötü olduğunu, özgür iradeleri ile yorum atan kişilerin yorumlarından anlayabileceğiz. Hak yediysek yüzümüze söyleyemeyenler iç dünyalarında ki kelimeleri burada dışa dökecek. Şahsen ben çalışma hayatımda ve emeklilikten sonra açtığım bu haber sitesindeki yazılarımdan ötürü şimdiden her türlü kötü veya iyi yoruma açığım. Tabii ki diğer yöneticiler ve yazarlarda bir gün hayata veda ettiğimizde arkamızdan konuşulacağını bilerek işimizi yapmalıyız. Kısaca biz çalışanlarla yöneticiler arasında elçilik yapıyoruz. Ben sahsım ve haber sitesi yönetimi olarak, vefat haberinde kendisine Allahtan rahmet diledim. Rahmetli ile Kişisel bir sorunum hiç olmadı. Bilginize…SEFA İNAN

      Cevapla
  32. 4 yıl önce

    Zerre kadar hakkım var ise haram olsun

    Cevapla
  33. 4 yıl önce

    Meraklanmayın akbulut bey genel müdür olur . Baksanıza geçmişine müdür başkan gmy . Ve kendinden yaşça büyük şirket yöneticilerini herkesin içinde o EGO’su ve kibiriyle dalgaya alması . Sonrasında bu şirketin abi dediği bir yönetici için arkasından konuşmasıda cabası. . Kartallıysan sorun yok .

    Cevapla
  34. 4 yıl önce

    Burada yazılanlar utanç tablosu . Yazanların bir çoğu teknisyen . Türkiye şartları ortadayken sizlerin şu söylemlerine bakın . Eğer cesaretiniz olsaydı rahmetlinin cenazesine gelir orada helallik vermezdiniz. Teknisyen camiası sizin gibi akrep düşüncelilerden kurtulacak. B1 cs olup kendinize güceniyorsanız hadi çıkın başka şirketlerde iş bulun çalışın . Teknik AŞ sizin için çiftlik yeri olmuş . Hangarda çalışan alır eline iki tane ıtem mesaisini laylaylom doldurur mesaisini burada klavye delikanlılığı yaparak bitirir dedikodu desen ağzından düşürmez . Gözü üst devrelerin aldığı maaşta kalır . Sizin gibi düşünen ve sizin gibi çalışanlar bu şirketin kangrenli teknisyenidir . Sizlerin esamesinin olmadığı bir teknik AŞ ümidi ile.

    Cevapla
  35. 4 yıl önce

    Bu kadar adamı Ahmet bey mi susturuyordu da vefat edince herkes kusmaya başlamış Başkanları görünce bile pantolanlara sıçanlar dili tutulanlar siz varsa şimdi burdan atıp tutuyorsunuz ya madem delikanlısınız insanın yüzüne konuşun ölmüş insanın arkasından konuşmayın acizler ne olursanız olun önce adam olun Allah ıslah etsin sizi.

    Cevapla
  36. 2016 sonunda şirket zor durumda kâra geçene kadar zam yok dediniz hep beraber taşın altına koyduk elimizi. Hiç kimse gocunmadı bu karardan. Ama bugünkü durumda şirket iyi niyetini kaybetti. Çalışanlarda aidiyetini. İster yönetici olun ister personel. İnsanların yüzüne bakın. Kimse gülmüyor. Kimse mutlu değil. Ve buna sebep olanlardan, binlerce insanın razı olmasını haklarını helal etmesini bekleyemezsiniz. Acıyorum bu ve bunun gibi yöneticilere. Gram üzülmedim. Ateşi bol olsun.

    Cevapla
  37. 4 yıl önce

    Eyyy Ahmett işte dünya böyle biryer istediğiniz kadar ego kasın emekçiyi görmezden gelin yandaşlarınıza peşkeş çekin 2 3 kuruş para için. Fanı dünya gelir alır canınızı arkanızdan dua edecek insan kalmaz .Fazıl sıra sanada gelecek arkandan çok dua edeceğiz merak etme :))) Allahtan kripto para vardıda sizin vereceğiniz 3 5 kuruş paraya muhtaç kalmadım (ytd)

    Cevapla
  38. 4 yıl önce

    Mahkemei kübra muhtemelen ne thy tekniğin çelik işle oturduğu dandik masalara benzer nede boş yalanlarınıza destekli şahit bulacağınız araya bir avukat şıkıştırıp gerekeni yapın diyeceğiniz atmosfere, şimdi kıdemde kademede bitti.Dünya hayatındaki yaptıklarınla amel edilip hakettiğin yere gidersin kimse ne gocunsun ne burulsun.Allah var gam yok arkadaşlar

    Cevapla
  39. 4 yıl önce

    Diğer sitede yorumlarda yine sansür var. Sadece iyi mesajları yayınlıyorlar

    Cevapla
  40. 4 yıl önce

    Bir çok insan hakkımı helal etmiyorum falan demiş a.k ve f.ç ama gerçekten emin olun onların umurlarında değil sizin hakkınızı helal edip etmemeniz. O kişilerin her hangi bir inancı olduğuna ben inanmıyorum. 4 kitaptan birine inan insan bu kadar haksızlık yapamaz, yaratandan korkar. Bunlar korkusuz çünkü inançsız. Benim hakkım bende saklı benim inancıma göre. Bekleyeceğim.

    Cevapla
  41. 4 yıl önce

    ALLAH rahmed eylesi.n,,

    Cevapla
  42. 4 yıl önce

    allah rahmet eylesin, Darısı koltuk sevdalısı teknisyen düşmanı diğer yöneticilerimizin başına AMİN.

    Cevapla
  43. Allahdan rahğmed dilğiyorm sayın başğanma

    Cevapla
  44. 4 yıl önce

    Hakkim haram zikkim olsun

    Cevapla
  45. 4 yıl önce

    Bunları oku senin arkandan şimdiden edilen bedduanın haddi hesabı yok milleti tehdit ederek çok insanın kul hakkına girdin allah sizin gibilerin yanından bırakmadın mazlumun ahını , sende öleceksin fazıl önümüzde toplu iş sözleşmesi var iyi düşün yaa milletin hakkını verirsin yada toprak olunca binlerce insanla öyle hesaplasırsın

    Cevapla
  46. 4 yıl önce

    Tis geldi fazıl ışığı kapayacak mısın ( son kalan ışığı kapasın diyordun Allah yanına bırakmasın inşaallah ancak tehtid edersiniz zavallı işçileri ama gün gelecek hesaplar sorulacak ) yoksa sıra sana gelince böyle arkadansan dua yerine beddua alırsın. Artık işçinin hakkı verilmezse tüm yönetici lerin sonu hüsran olsun

    Cevapla
  47. f.c seninde aklina gelsin ölüm var ölüm alma mazlumun ahini mezarliklar vazgecilmezlerle dolu

    Cevapla
  48. 4 yıl önce

    Şirkette şöyle bir pozisyon var arkadaşlar bir uçak var bu uçak yerde arızalı uçak fakat her binildiğinde sağlıkla uçulan yerlere sağlıkla konan, fakat bir dakika bu arızaları kim gideriyor ve yapıyorun sorusu ve cevabı hiç şirkette aranmıyor teknisyenin değersizleştirilmesi tamamiyle gerçekleşmiş bu katiyen kabul edilemez.

    Cevapla
  49. 4 yıl önce

    Bu kadar milletin ahını alırsan kul hakkı ile ölürsen hesabını önür tarafta fazlasıyla vereceksin, önümüzdeki ay TIS var hakkımızı alıp vermeyenlere hakkımız haramdır Allah yanlarında bırakmasın inşaallah çoluk çoluğundan ve tüm ailesinden çıksın hakkımız

    Cevapla
  50. 4 yıl önce

    Diğer yöneticilerinde aklına ölüm gelir belkide hak yemekten vazgeçerler. Allah rahmet eylesin

    Cevapla
  51. 4 yıl önce

    Bu mübarek günde vefat etti ama hakkımız Haramdır. Seni ve diğer yönetici arkadaşlarını Allah a havale ediyorum . Hepiniz öleceksiniz ama binlerce insanın hakkını ödemeden Hakka gidenin vay haline . Şu dönemde o kadar sıkıntı yaşıyoruz ki derdimizi kimseye paylaşamıyoruz işten çıkarma tahrişleri hep yanıbaşımızda bu durumlara düşüren insanlar gün yüzü görmesinler İnşaallah

    Cevapla
  52. 4 yıl önce

    Onurlubirisi isimli arkadaş bizim örf ve adetlerimizde çalışanın alnındaki alın teri kurumadan hakkını verin der bunlar bukadar teknısyenı tam gun calıstırıp ve %150 iş yoğunluğu ile mücadele ettirip koronayı hiçe sayarak çalışma gerçekleştirilmesi için en iyi plan ve programı yapanlardır şimdi söyleyin bakalım örf ve adetimize yakışmayan bunlarmıdır yoksa teknisyenlerin hakkını istediği hakkının ahirete kalmaması için dünyada çaba sarfettıgı teknısyenlere kuyruk acısı sıfatıyla yanaşamazsınız

    Cevapla
  53. 4 yıl önce

    Ben Hiç Bir Şekilde Hakkımı Helal Etmiyorum. Maaşıma Güvenip Ev aldım ama Siz yöneticilerin Maaşlarınızı düşürdünüz ve Yaşadığım tüm sıkıntılarını nedenleri sizlersiniz. Sözde Uçak Bakım Teknisyeniyiz ama Cebimizde harçlık yok nasıl bir dünya .Diğer Yöneticilere de Hakkım Haramdır

    Cevapla
  54. 4 yıl önce

    Kuyruk acısı değil canım kardeşim yenen kul hakkının açıklaması.Malum kamyoncu sıfatlı Ahmet ve yalaması Fazıl çok hakkımızı yedi.Hükümeti de yanlarına aldılar Trabzon ve Rizeliler malum…Elimizden sadece beddua geliyor.Evet acımız var ama kuyruk acımız değil bizden zorla alınan kaybettiklerimizin acısı bu.Sanırım beddua da işe yarıyor.Biri gitti biri daha gidecek inşallah Fazıl yolun sonu geliyor gel beraber ışık kapatalım.

    Cevapla
  55. 4 yıl önce

    Işığı kapadı ahmet sıra sende.Sen son çıkmayı seversin ışığı da biz kapatırız mezarına toprağı da biz atarız merak etme hemde zevkle.Sırasını savdı Ahmet sende sıra Fazıl inşallah senin haberini de zevkle okuruz burdan doya doya haram zehir zıkkım olsun deriz senin için de…

    Cevapla
  56. 4 yıl önce

    Allah hesabını sorsun.

    Cevapla
  57. Kendisini tanımam bizim genel müdürümüz dü, tamam.Allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı temenni ediyorum.Fakat, teknisyen olarak şunu söyleyim ki evet pandemi vardı şirketimizin bir sürü ofis çalışanı evlere gönderilirken , biz bu virüsle hayvan gibi gelelim tüm gün ayakta soğukta kimyasalda duralım (başımızdaki yalamaların 40 takla attığı bi tarafa ) eee herkese %30 Kesinti????? Ben bunu tanımasam da önce genel md sormak isterim şirketten bağımsız…

    Cevapla
  58. 4 yıl önce

    Hakkımı helal etmiyorum 10.1 skalasını tüm mahkemelerin kaldıramazsınız kararına rağmen hakkımı helal etmiyorum teknisyenlerin daha birçok hak kaybına uğrattığın için,şimdi o uğrattığın hak kayıplarının helalini istiyor birileri rahmetli adına ama boş yere bende hakkımı helal etmiyorum.rabbim günahlarını affetsin Allah rahmet eylesin.

    Cevapla
  59. 4 yıl önce

    Uçak Teknisyenlerinin hakkını yiyene hakkım helal değildir.

    Cevapla
  60. 4 yıl önce

    İnsanların zaafını iyi bilen sayın bir abimizdi. Birilerimizi aşağılarken, birilerimize haksızlık yaparken… çoluk çocuğumuzu düşünüp susacağımızı iyi bilirdi. Yani benim kundaktaki bebeğimi bana koz olarak kullanan bir diğer yöneticiydi. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

    Cevapla
  61. 4 yıl önce

    “Siz âmir olmaya düşkünsünüz. Hâlbuki hakkını gözetenler hariç, âmirlik, kıyamette pişmanlıktır.” (Buhari)On kişiye âmirlik eden kıyamette, elleri bağlı olarak getirilir. Âdilse kurtulur, değilse zulmü yüzünden helâk olur.” (Taberani)Allahü Teâlânın en sevmediği kimse, zalim idarecidir.” (Tirmizimudurluk başkanlık falan bunlar sıkıntılı işler.yorumlar iyi değil.

    Cevapla
  62. 4 yıl önce

    Ne kadarda cok kuyruk acisi olan teknisyen varmis olenin arkasindan bizim orf ve adetimizde hakkini helal etmesen bile allah rehmet eylesin der gecersin dua etmezse fakat beddua kesinlikle etmezsin. Eee ne demisler kuyruk acisi bu can cikar bu cikmaz

    Cevapla
  63. 4 yıl önce

    ölenin arkasından konuşmak istemiyorum ama hakkımı da helal etmiyorum. ey fazıl çiftçi şu yorumlara bak da ölmeden teknisyenlerden helallik almaya bak.

    Cevapla
  64. 4 yıl önce

    Abim mekanın CENNET OLSUN kabrin NUR DOLSUN sen her daim dualarımızda olacaksın cok üzgünüz taktiri ilâhi şubat ayinda sürmenede beraber oturduk muhabbet ettik seni asla unutmayacagız RABBİM utandırmasın abimmmmm

    Cevapla
  65. 4 yıl önce

    Yazık 3 günlük dünya kimse helal etmemiş hakkını üzücü durum

    Cevapla
  66. 4 yıl önce

    Allah rahmet eylesin kendisini tanımazdım ama her yönetici gibi iyide olduğunu düşünmüyorum. Diğer yöneticiler yada kendini öyle sananlar şu yorumları bi okusunlarda utanırlarmı acaba. Altındaki personeli onun hakkında ne düşünüyor. Yoksa onlar için herşey sadece para mal mülk makammı yoksa kendi yakınçevresinin ve hemşerilerinin ne düşündüğümü önemli. Bu dünya kimseye kalmaz meraq etmeyin.

    Cevapla
  67. 4 yıl önce

    Özellikle teknisyen dostu olan asla onlarin hakkinı yedirmeyen tamamiyla calisaninin yaninda olan asla haklarını gasp etmeyen ve edilmesine izin vermeyen cok babacan tis maddelerine tamamı ile uyan ve calisanlarinin gelecegini garanti altina alan tis sozlesmesine sadık cok cok iyi bir insanı kaybettik. Allah diger yoneticilerimizede bu sekilde arkalarindan olumlu konusulmasini saglayacak hayatlar yasamalarini nasip etsin.

    Cevapla
  68. 4 yıl önce

    Ee vakit geldi Ahmet bey, hep biz hesap verdik şimdiye kadar, sıra sizde. Çalışma hayatımın tam 7 yılında sizin imzanız var. Ve her imza attığınız kararda benim emeğimin sömürülüşüne ortak oldunuz göz yumdunuz. Şimdi hakkımı helal mi edeceğim yani?

    Cevapla
  69. 4 yıl önce

    Bu genel müdür thyden ayrıldıktan sonra şu hayatında çalıştı bütün şirketleri batirmistir sonra geri döndü thy ye sonuç ortada hak yeme mi ararsın insan asagilamami ararsın vs vs hesabın çok büyük sayın genel müdür

    Cevapla
  70. 4 yıl önce

    bütün teknisyenler gibi bende hakkımı helal etmiyorum. ahirette de iki eilm yakanda olacak. umarım etrafındakiler eninde sonunda herkesin öldüğünü var arkasından dua yerine beddua edilmesinin nasıl bir şey olduğunu fark eder. şimdi toprak altında aldığı ah ların ve bedduların keyfini sürsün.

    Cevapla
  71. Erhan bey sen yazılanları ya okumuyorsun yada geçmişine takılmışsin bu teknik müdürün yaptıkları yenilir yutulur gibi değil 1989 da thy den gitti batırmadigi şirketler kalmadı sonra geri döndü ve millete yaptıkları ortada

    Cevapla
  72. 4 yıl önce

    Kul Ahmet …kul hakkıyla giden Ahmet ..Hakkımı helal etmiyorum

    Cevapla
  73. Personeli tarafından bu kadar nefret edilen bir yönetici.. İsterdim ki hakkımız helal olsun, Allah rahmet eylesin diyelim. Ne vardı bu kadar insanı üzecek, kıracak, hakkına girecek, bunlara değecek ne vardı? Makam mevki, güç, para, itibar, hayat ansızın son buldu geriye insanlara yaptığın iyilik/kötülük kaldı. Söylenecek çok şey var ama buna değmez. Hakkımı helal etmiyorum.

    Cevapla
  74. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun…

    Cevapla
  75. 4 yıl önce

    Yakın çevresi ve hemşehrileri için bulunmaz bir nimetti onlara çok imkanlar, ayrıcalıklar sağladı. Bir çok insanı da sanki yoklarmis gibi hiç görmedi, hakkını hukukunu çoluk çocuğunu umursamadı, ezdi geçti. Hayat böyle bir masal işte ne olursan ol bugün varsın yarın bir bakmışsın yoksun ölüm var ve ölümden kaçış yok. Hakka hukuka liyakata önem verip düzgün yaşamak lazım.

    Cevapla
  76. 4 yıl önce

    Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun Ahmet bey. Ailesine ve yakınlarına sabır versin. Benim hakkım helal olsun.

    Cevapla
  77. 4 yıl önce

    Kendisi piramitin üst kısımlarındaydı 6 yıldır ne gördüm ne karşılaştım tanımıyorum , ama hayatımı ne kadar olumsuz etkilediğini benden emegimi ve yıllarımı çaldığını biliyorum. Bir üstte ki arkadaş yazmış ” Böyle bir makamdayken arkasından onlarca hayır duası alma şansı varken o bunu tercih etmedi ” yazık.

    Cevapla
  78. 4 yıl önce

    Çalışanın hakkını korumayan, koruyamayan, kul hakkı yiyen,pandemi sürecinde tam zamanlı çalışanlardan haksız yere kesinti yaparak evlerinde 1 yıldır bir şekilde takılanları kollayanlar emeğimizi çalanlar bu sıra elbette sizede gelecek. Hesap günü sizlerle yüzleşmek için sırada bekleyecek binlerce, onbinlerce mağdur insan olacak.

    Cevapla
  79. 4 yıl önce

    Ahmet hocam ve onun gibiler çok ah aldılar ve almayada devam ediyorlar.Halbuki ölümlü dünya ah almaya değer mi,siz ve sizin gibiler yüzünden teknik, teknik olmaktan çıktı.Ben hakkımı zerre kadar helal etmiyorum.İyi adam olabilir,ama benim için değil.

    Cevapla
  80. 4 yıl önce

    Yorumlara bakıyorum da, “yağlama yoğurtlama” uzmanları, şefleri, bteknisyenleri, sendikacıları ve daha nice cokcokcuların alayı gerçek isim soyisim ile yorum yapmış burada bile hala aynısınız sürekli bir çıkar peşinde. Kendinizi güzel ifşa ettiniz.

    Cevapla
  81. 4 yıl önce

    THY teknik maalesef pandemi krizini yönetemedi. insanları hem çalıştırdı riske attı ve bir çok insan sevdiklerini kaybetti. Bu yetmezmiş gibi maaşlarının yarısını kesti milleti açlığa, batağa sürükledi.Buna vesile olan tüm yöneticileri Allah’a havale ediyorum.

    Cevapla
  82. 4 yıl önce

    THY ve Onur Air’de yıllarca beraber çalıştıüımız Güler Yüzlü, Güzel İnsan Ahmet Karaman’ın vefatından derin üzüntü duydum. Havacılık camiamızdan bir yıldız daha çok erken ayrıldı. Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olsun İnşallah. Ailesine, Havacılık Camiamıza ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

    Cevapla
  83. 4 yıl önce

    Allah rahmet eylesin, havacılık sektörü ve insani boyutta çok büyük bir kayıp olup yakınlarına ve tüm sektör çalışanlarına başsağlığı diliyorum.

    Cevapla
  84. 4 yıl önce

    Günün birinde uyandılar genelge’yi uydurdular Tis’i hiçe saydılar 3 mahkeme kazananlara 5 kuruş para tutuşturdularBizim değilevlatlarımızın geleceğini çaldılarbu hırsızlar not : Herkes bir gün yaptıklarının hesabınıer yada geç verecek en büyük adalet başlıyor Ahmet bey A/S ten kaçış yokhakkımın zerresini terlerimin tek bir damlasını helal etmiyorum yaradanıma havale ettim seni

    Cevapla
  85. 4 yıl önce

    Kıymetli Genel Müdürümüz Ahmet Karaman Bey’e Allah’tan rahmet dilerim. Mekanları Cennet olsun.Başımız sağolsun

    Cevapla
  86. Rabbim rahmetiyle muamele etsin, mekanı cennet olsun inşallah. Çok kıymetli, babacan Genel Müdürümüz kaybettik. THY ailemizin başı sağ olsun…

    Cevapla
  87. 4 yıl önce

    THY deki çok az liyakatli insandan biriydi işinin uzmanıydı,iyi bir uçak mühendisiydi. Görsel tasarım yada sosyoloji mezunu olup thy de üst düzey yöneticilik yapanlardan değildi,aldığı maaşı fazlası ile hakediyordu. Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun

    Cevapla
  88. 4 yıl önce

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Ailesine ve tüm sevenlerine sabır dilerim

    Cevapla
  89. Çok üzüldüm, mekanı cennet olsun.

    Cevapla
  90. Hangi haktan bahsediyorsunuz genel müdür ölmeden önce milletin hakkını verip gitseydi millet onun yüzünden mahkemelerde sürünüyor madem insanlar buraya yorum yazsın diye açtınız silmeyiniz

    Cevapla
  91. 4 yıl önce

    Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Sektördeki yeri ve kattıkları bizler için değerlidir. Hataları ve sevaplarıyla göçüp gitti. Yanlışından çok doğrusu olan bir kişiydi. THY Teknik kariyerinde en büyük hatası teknisyenleri düşman bilen malum şahsa fazla tahammül etmiş olmasıdır. Bir personeli olarak hakkım varsa helal olsun. Umuyorum ki yerine gelecek olan kişi bizlere alenen düşmanlık ve kin beslemiş olan zalim kişi olmaz. Allah rahmet eylesin. Allah çalışanları zalimin zulmünden korusun.

    Cevapla
  92. 4 yıl önce

    Söyleyemeceğini söyleme demiş bir arkadaş.Sen Finlandiya’da İsveç demi yaşıyorsun insanlar işiyle tehdit ediliyor güzel kardeşim işiyle aşıyla çocuğunun geleceğiyle yani kısacası hayatı ile tehdit ediliyor korku hükümranlığı despotizim var bu ülkede.Sen öyle beylik laflar söyleme o yüzden insanların elinde bir burası var bırak rahatça söylesinler en azından haklarını helal etmesinler insanların kendi hakkı ona karışmayın bari.Dolu dolu diyebilsinler hakkımızı helal etmiyoruz diye sen git başka yere yaz o yorumları yok cenazesiymiş bilmem neymiş kim gider onun cenazesine yanındaki torpilli tayfadan ve senin gibi yancılardan başka

    Cevapla
  93. 4 yıl önce

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

    Cevapla
  94. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

    Cevapla
  95. 4 yıl önce

    Zamanında okadar insanın hakkını yer iken kimse hakkı hukuku düşünmedi şimdi mi akıl başa geldi hakkımı helal etmiyorum

    Cevapla
  96. 4 yıl önce

    Helal etmiyorum zehir zıkkım olsun inşallah diğer tarafta da inşallah rahat uyuyamaz kabir azabından kıvranır o ve tüm Trabzon ahalisi….

    Cevapla
  97. 4 yıl önce

    Asıl sen teknikten değilsin galiba bütün teknik bu şekilde düşünüyordur. İnsanları işiyle tehtit etti aşağıladı bizleri böcek sürüsü olarak görüyordu. Tabiki arkasından güzel konuşulmayacak. Kimseninde zoruna gitmeyecek haliyle boşuna dememişler NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.

    Cevapla
  98. Hiç kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz hesabın ahirette çok büyük çıkardığın genelge ili yaptığın tehditler bak işte sende gittin yarın bizler seni unutacağız ama yüce rabbim senin yaptıklarını unutmayacak

    Cevapla
  99. 4 yıl önce

    İnsanın arkasından güzel bahsettirmek için bu kadar imkanı ve makamı varken yorumlardan göründüğü gibi bunu becerememesi gerçekten çok yazık.

    Cevapla
  100. 4 yıl önce

    Bu habere açıkçası hiç üzülemedim çok hakkımızı yedi ve ben tek zerresini bile helal etmiyorum.

    Cevapla
  101. 4 yıl önce

    Öncelikle ailesine ve geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.Cok kişinin ahını aldı,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, herşeye rağmen yinede hakkımız helal olsun diyelim.Olum var ölüm

    Cevapla
  102. 4 yıl önce

    Alfa bravo ve teknik destek personeli neYaa arkadaşlar Allah rahmet eylesin siz gerçekten bu şirkette mi çalışıyorsunuz.bende teknik desteğim belki zor geçiniyorum ama bu kin bu nefret size yakışmıyor.allah rahmet eylesin öyle yada böyle yıllardır genel müdür yardımcımız illaki onun bize bizim ona haklarımız geçmiştir helal edin ne olur yani.Giden geri gelmeyecek bu kini bu nefreti bitirin lütfen.Tekrardan genel müdürümüz Ahmet Karaman beye Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

    Cevapla
  103. 4 yıl önce

    Cenazesinde söyleyemeyeceğiniz şeyleri burda yazmayın. Ölüye saygınız olsun biraz be bu kadar gözünüz kararmasın. Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır ihsaneylesin.

    Cevapla
  104. 4 yıl önce

    Dünya kimseye kalmıyor kalmayacak önemli olan kimsenin kul hakkına girmemek onun tövbesi affı yok işte.

    Cevapla
  105. 4 yıl önce

    Hakkımızı kimse savunmadı, bizi görmezden geldiler, çok zor geçiniyoruz diyen teknik destekteki arkadaşlar, hakkınızı helal ediyor musunuz?

    Cevapla
  106. methiyeler duzulmedigine gore onurcular henuz gelmemis

    Cevapla
  107. 4 yıl önce

    Birçok konuda ah aldın ama, 3 mahkemenin iptal ettiği 10.1 davasında hakkımızı gasp ettiğinizi asla unutamam. Ozaman yazdığım yorumu aynen tekrar yazıyorum, Hakkım haram olsun, Allah katında inşallah karşılığını bulur.

    Cevapla
  108. 4 yıl önce

    rahmetli aldığı ya da alınırken genel müdür olarak itiraz etmediği pandemi döneminde göstermelik uzaktan çalışma kararıyla şirkette gereksiz kalabalık yarattı sonunda da koronadan vefat etmiş. acaba abartıldığını mı düşünüyordu. umarım yerine gelenler mantıklı bir karar alır ve şirkette vakalar patlamışken mümkün olduğunca az kişiyi getirirler de böylece gerçekten gelmek zorunda olanlara da sağlıklı bir alan sağlanır.

    Cevapla
  109. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Karaman’a yüce Allah’tan rahmet, Ailesi ve sevenlerine de baş sağlığı dilerim…

    Cevapla
  110. 4 yıl önce

    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabırlar diliyorum.

    Cevapla
  111. 4 yıl önce

    Ahmet Bey sizi hep o Hat bakımda yaptığınız tehdit konuşmasıyla hatırlayacağız, çok kişinin ahını aldınız umarım yaptıklarınızın bir gramı bile unutulmaz. Kötü gitti daha kötüsü gelecek hayırlı olsun Mikail Bey.

    Cevapla
  112. 4 yıl önce

    Allah rahmet eylesin

    Cevapla
  113. 4 yıl önce

    ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah RABBIM Ailesine ve yakınlarına sabri celil versin insallah

    Cevapla
  114. 4 yıl önce

    Rabbim rahmetiyle muamele etsin, mekanı cennet olsun inşallah. Çok kıymetli, babacan Genel Müdürümüz kaybettik. THY ailemizin başı sağ olsun…

    Cevapla
  115. 4 yıl önce

    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Mekanı cennet olsun Ahmet Beyin.

    Cevapla
  116. 4 yıl önce

    Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah

    Cevapla
  117. 4 yıl önce

    Sabah erken saatlerinde aldığımız bu haber çok üzücü. İnsani yapısı güçlü bir ağabeyimiz idi. Ailesine sabırlar diliyoruz

    Cevapla
  118. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve mesai arkadaşların başı sağolsun

    Cevapla