THY TEKNİK EMEKLİLERİ YİNE BİRLİKTEYDİ

Değerli okurlarım;
THY tarihine damga vurmuş ve THY’nin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan emekli teknisyen arkadaşlarla,yaz ayları hariç kış aylarında her ay mutlaka birlikte oluyoruz. Geleneksel hale gelmiş ve her ayın ikinci Cumartesine gelen güne organize edilen bu yemeğe katılım gün geçtikçe artış kaydediyor.
Bu toplantılarda hemen hemen herkes birbirini yakinen tanıyor. Eski anılar,yaşanmışlıklar,arkadaşlıklar, dostluklar o kadar güzel ki…
Çalışma hayatlarında ki Anılar,hatıralar,arkadaşlıklar ve tabii ki birlikte yaşanmış o kadar güzel anıları var ki… Uzun seneler sonucunda görüntü olarak yaşlanmış olsalar da,birbirleri ile sohbetleri ve birbirleri ile arkadaşlık ve dostlukları hiç azalmamış olduğunu anlayabilmek için,masalarda ki kahkaha ve esprileri dinlemek lazım.
Çok az gruba nasip olan bu birliktelik her geçen gün yeni emeklilerle artış kaydediyor. Umar ve dilerim ki, bu kıskandırıcı birliktelik yeni nesillerde de aynen devam eder.
Belirli zamanlarda sizlerle yaşanmış eski anılarımı paylaştığımda emekli arkadaşlarımda okuyorlar. Bugün yine sohbet anımızda bana eski yaptıklarımla ilgili hatırlatmalar yaptılar ki masamız kahkahalarla çınladı. Bana hatırlatılmış bu anılarımın bazılarını paylaştığımdan kalanları arada sırada yayınlamaya devam edeceğim. İnanın ki,bu arkadaşlarımla birlikte yaşanmış  öyle anılar var ki gülmekten kriz geçirirsiniz:)
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2018 12 08 at 18.08.46
 
 

Exit mobile version