THY Teknik A.Ş. Yöneticileri Öğrencilerle Buluştu

THY Teknik A.Ş. Yöneticileri Öğrencilerle Buluştu

Kapadokya Üniversitesi Havacılık Bölümleri tarafından düzenlenen “THY Teknik A.Ş. Sektör Buluşması” büyük ilgi gördü. Etkinliğe, sektörün önde gelen firmalarından THY Teknik A.Ş.’nin üst düzey yöneticileri katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

THY Teknik A.Ş. İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Aydın, Eğitim Başkanı Mahmut Demirkan, İnsan Kaynakları Başkanı Kenan Şahan ve Temel Eğitim Müdürü Mustafa Cıdık, Kapadokya Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ı ziyaret ederek buluşmanın gerçekleştiği Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu’nda öğrencilerle buluştu.

Buluşmaya, Uçak Gövde ve Motor Bakımı, Havacılık Elektrik ve Elektroniği, Uçak Teknolojisi ve Havacılık Yönetimi öğrencileri katıldı. THY Teknik A.Ş.’nin insan kaynaklarından sorumlu üst düzey yöneticileri, şirketin personel istihdam süreçleri ve gelecekteki personel ihtiyaçları hakkında değerli bilgiler paylaştı.

Abdullah Aydın ve Kenan Şahan, şirketin işe alım stratejilerini ve gelecek planlarını öğrencilere aktardı. Mahmut Demirkan ve Mustafa Cıdık ise, gelecekteki personel ihtiyacını karşılamak amacıyla uyguladıkları eğitim ve gelişim stratejilerinin detayları hakkında bilgi verdi.

Exit mobile version