THY TEKNİĞİN ÇALIŞANLARINA ''10 YIL'' MESAJI !

Değerli Arkadaşlarım,
2006 yılına kadar Anonim Ortaklığımız çatısı altında yürüttüğümüz bakım onarım faaliyetlerimize 23 Mayıs 2006 tarihinde Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. kimliğimiz ile devam etmeye başladık. Bugün, kuruluşumuzun 10. yılında, dar ve geniş gövde uçaklardan eğitim uçakları ve iş jetlerine kadar geniş bir yelpazede bakım yetkileri ile, Esenboğa ve Aydın dahil 7 hangarı olan, 8000 kişilik büyük bir aileyiz.
Bu sene layık görüldüğümüz “Yılın Uçak Bakım Onarım Merkezi” ödülünün arkasında hepinizin özverili çalışmaları, emekleri ve inancı var. Her birimizin değerleri ortak, hedefi tek. Bu ödülün ilk meyve olduğuna inanıyor ve ileride daha büyük başarılara imza atacağımızı biliyorum.
10 yıllık bu süre içerisinde gönüllerini ortaya koyarak çalışan başta siz değerli arkadaşlarıma ve bizden desteğini esirgemeyen Türk Hava Yolları ailesine, özverili çalışmalarıyla bu ailenin başarılarına katkıda bulunmuş, yolu Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. okulundan geçmiş, halen dünyanın dört bir yanında çalışan veya emekli olan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, kaybettiğimiz arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum.
Hep birlikte nice başarılara, nice senelere.
Selam ve sevgilerimle,

Ahmet KARAMAN |Genel Müdür | CEO
Exit mobile version