THY SINIRSIZ KONFOR SAĞLIYOR

Türk Hava Yolları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki özel Lounge’da; güncellenmiş opsiyonları içeren gelişmiş kişisel ekranlar, “Turkish Airlines Lounge Istanbul” ile hizmet kalitesini daha da geliştirmeye çalışıyor. Diğer havayollarından daha fazla ülkeye uçan Türk Hava Yolları, yolcularının seyahat deneyimini daha da geliştirme yönündeki çabalarını yoğunlaştırdı.
120 ülkede 296 varış noktasına uçan havayolu, giderek genişleyen uçuş ağına ek olarak, Ukrayna, Gine, Phuket (Tayland), Voronezh ve Samara’yı da kattı.
Türk Hava Yolları’nı seçen yolcuların en önemli avantajlarından biri, inişten hemen sonra rahatlama ve dinlenme için Atatürk Havalimanı’ndaki Özel Arrival Lounge.
Yolcular sıcak bir şekilde karşılanırken, 250 metre karelik alanda kurulu Arrival Lounge, 38 kişilik kapasiteyle çalışıyor. Sabah 05.00’den 00.00’a kadar açık.
Konfor için tasarlanmış Lounge, yolcuların işlerini yönetmek için her türlü araçtan yararlanmalarını sağlıyor.
Dünyaca ünlü Türk mutfağı da dahil olmak üzere çok sayıda gastronomik seçeneğe olanak tanıyor.
Diğer imkanlar arasında yerel ve uluslararası dergilerin son sürümleri ve gazeteler ile Wi-Fi erişimi bulunan bir kütüphane bulunmakta.
Ziyaretçiler ayrıca, dinlenme alanları, soyunma odaları ve ihtiyaçları doğrultusunda personel bulunan bir ütü odasıyla karşılaşıyor. Burası, İstanbul’a gelen Türk Hava Yolları Business Class yolcularına ve Economy Class’ta seyahat eden Elite Plus üyelerine özel erişim olanağı sağlayan bir salon.
Türk Hava Yolları Lounge’larında yolcular uyumlu mobil cihazlarını Lounge İstanbul’daki masaların üzerinde bulunan elektrik prizleri üzerinden şarj ederken, birinci sınıf hizmetlerden yararlanmalarını sağlayan yeni kablosuz şarj istasyonları bulunuyor. Yolcular ayrıca bu istasyonları Türk Hava Yolları’nın Taksim Satış Ofisi’nde de kullanabilecek.
Yakın zamanda uygulanan diğer hizmetlerden birisi de, San Diego ve Los Angeles arasında yolcuların bilet numarası ve iletişim bilgileri ile doğrudan rezervasyon yapabilmeleri.
Bu hizmet; San Diego ve Los Angeles arasında belirlenen toplama ve bırakma noktaları arasında.
-Los Angeles’tan çıkış yapan yolcular için: San Diego Zion Market otoparkında yolcu toplanır. (Adres: 7655 Clairemont Mesa Boulevard, San Diego, CA 92111). Kalkış LAX Havaalanı Tom Bradley Terminal Gidiş
– Los Angeles’a gelen yolcular için: LAX Havalimanı Tom Bradley Terminal Varış noktasında, THY amblemi altında yolcular toplanır.
Çıkış yeri San Diego Zion Market otoparkıdır (Adres: 7655 Clairemont Mesa Boulevard, San Diego, CA 92111). -(saudigazette)

Exit mobile version