THY, Seyahat Acentelerine Özel Hizmetler Sunacak: TKCONNECT Devreye Alındı!

THY, Seyahat Acentelerine Özel Hizmetler Sunacak: TKCONNECT Devreye Alındı!

Türk Hava Yolları (THY), seyahat acentelerine özel içerik ve hizmetler sağlayacak olan ‘TKCONNECT’ adlı dağıtım platformunu devreye aldığını duyurdu.

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, TKCONNECT platformu, seyahat acentelerine yönelik farklılaştırılmış bilet ücretleri ve özel promosyonlar gibi bir dizi ayrıcalığı içeriyor. Platform, seyahat acentelerine fazla bagaj, koltuk seçimi, özel ekipman gibi ek hizmetlerde avantajlı ücretler sunacak.

THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, yeni uygulamayla ilgili olarak, ”TKCONNECT, yolcu deneyimlerini geliştirme ve ticari ortaklarımızı destekleme misyonları noktasında önemli bir kilometre taşı olacak. THY olarak, kullanıcı dostu bir şekilde ileri teknolojiyi sunma amacımızın bir sonucu olan TKCONNECT’i iş ortaklarımızın ve seyahat acentelerimizin hizmetine sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

TKCONNECT, seyahat acentelerine rezervasyon, biletleme ve sonrasında sunulan hizmetleri basitleştiren kullanıcı dostu bir web tabanlı rezervasyon portalı ile anlık ücret, envanter ve ek hizmet fırsatları sağlıyor.

Henüz TKCONNECT’e dahil olmayan acenteler, Global Dağıtım Sistemleri (GDS) üzerinden THY’nin mevcut içeriğine erişebilecekler. Ancak 1 Ekim 2024 itibarıyla GDS üzerinden yapılan rezervasyonlarda dağıtım maliyetleri açısından ek ücret uygulanacak.

TKCONNECT ile ilgilenen seyahat acenteleri, detaylı bilgiye ndc.thy.com adresi üzerinden veya THY satış ekiplerinden ulaşabilecekler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir