featured

THY Rusya'da bir noktaya daha direkt uçuş başlatıyor

Rusya’nın birçok Rus bölgesine seferler düzenleyen Türk Hava Yolları 7 Mayıs 2018 tarihinden itibaren İstanbul’dan Krasnodar’a direkt seferler düzenlemeye başlayacak.

Türk Hava Yolları’nın Rusya’daki istikametleri arasında Moskova, St. Petersburg, Soçi, Ufa, Yekaterinburg, Rostov-na Donu, Voronej, Kazan ve Samara yer alıyor.

Seferler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 5 kez gerçekleşecek. Biletler Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesi www.turkishairlines.com’da satışa sunuldu.
İstanbul’da rahat transit geçiş sayesinde Krasnodarlılar dünyanın her noktasına seyahat için en konforlu koşullardan faydalanabilecekler.
Krasnodar’dan İstanbul’a gelen yolcular için Atatürk Havalimanı’ndan Taksim’de bulunan Miniport ofisine ücretsiz bagaj ulaştırmayı kapsayan Miniport hizmeti de geçerli olacak. Ayrıca, transit yolcuları Stopover programından faydalanabilirler. Bu program çerçevesinde 20 saatten fazla kalan yolculara Sultanahmet’te ücretsiz 4 yıldızlı otelde (ekonomik sınıfı için) veya Taksim’de 5 yıldızlı otelde konaklama imkanı sunuluyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir