THY, Londra'da Yeni Business Class Koltuk Süitini Tanıttı

THY, Londra’da Yeni Business Class Koltuk Süitini Tanıttı

İngiltere’de düzenlenen havacılık fuarında Türk Hava Yolları (THY), yeni ve son teknoloji “Crystal Business Class Suiti”ni tanıttı. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, bu yeni koltuk seti, şirketin filosundaki uçaklarda ayarlanabilir kapıya sahip ilk koltuklar olarak öne çıkıyor.

Yeni koltuklar, tüm misafirlere doğrudan koridor erişimi, orta koltuklar için ayarlanabilir mahremiyet paneli, 23 inç koltuk genişliği ve geniş bir ayak dinlendirme alanı ile konforlu bir seyahat deneyimi sunuyor. Ayrıca, tüm kenar süitlerde pencereye doğrudan erişim sağlanıyor. THY’nin “Flow” marka kimliğine uygun olarak, süitlerde daha açık ve sıcak renkler, mermer görünümlü yan masa ve altın rengi tonlarında detaylar yer alıyor.

Yeni süitler, ayarlanabilir ortam ve okuma ışıkları, evrensel priz, C tipi şarj girişleri, yan masa üzerinde kablosuz şarj ünitesi, gürültü önleyicili kulaklık girişi, açısı ayarlanabilir ayna, kapalı saklama alanı, ergonomik koltuk minderi ve 22 inçlik IFE ekranı gibi özelliklerle donatıldı. THY, misafir deneyimini en üst düzeye çıkarmak amacıyla bu yeni koltukları kendi iştirak firması TCI Aircraft Interiors tarafından Türkiye’den temin edilen deriler ve kumaşlarla üretti.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’tan Açıklama

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni Business Class süitleri hakkında, “Yeni Crystal Business Class süitimiz, uzun mesafe lüks seyahatimiz için yeni bir sayfa açacak ve geniş global ağımızda yeni bir konfor ve mahremiyet seviyesi ile havayolumuzu geleceğe taşıyacak. Özel tasarıma sahip koltuklarımız, ödüllü uçak içi yemek servisimizle birleşerek, misafirlerimize bulutların üzerinde eşsiz bir deneyim sunmaya devam edecek,” dedi.

Yeni koltuklar, THY’nin kıtalararası uçuşlarında yer alacak ve Airbus A350 uçaklarına sipariş üzerine kademeli olarak takılacak. Ayrıca, yenilenecek olan Boeing 777 uçak filosunda da bu yeni süitler yer alacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir