THY İstanbul’dan direkt uçuşlarına Dallas ve Denver’ı da ekledi

thy-istanbul-ucuslari

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’a direkt uçuşlarla ilk kez Dallas Fort Worth (DFW) ve Denver Uluslararası Havalimanı’nı da eklerken, ilk Dallas uçuşunun 24 Eylül’de gerçekleştirileceği bildirildi.

Türkiye’nin İstanbul merkezli bayrak taşıyıcı havayolu firması THY, 24 Eylül’de DFW Uluslararası Havalimanı’na ilk uçuşunu yapacağını bildirdi.

Halihazırda Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New York, Newark, San Francisco ve Washington’a uluşları bulunan THY, DFW’den İstanbul Havalimanı’na yaklaşık 14 saat süren uçuşlarını Boeing 787-9 Dreamliner ile yapmayı planlarken, uçuşlar salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

Seyahat bileti işlemcisi Airlines Reporting Corporation’a göre, bu ayın başlarında Teksas havalimanlarında başlayan uçak seyahatleri için satılan bilet sayısı COVID-19 pandemisinin başlangıcından bu yana ilk kez 2019 seviyelerini aştı.

Kuzey Amerika’da 11, dünya çapında 322 noktaya THY ağı, Avrupa, Güney Asya ve Doğu Asya ile birlikte Batı Asya ve Akdeniz bölgesinde düzinelerce varış noktasını içeriyor. THY son uçuş hatıyla, Dallas bölgesindeki yolculara Avrupa ve Asya’ya bağlanmak için önemli bir geçit olma avantajı sağlarken, Asya ve Avrupa’daki yolculara Meksika ve Güney Amerika’ya bağlantı sağlamaları açısından önemli bir alternatif oluşturuyor.

Exit mobile version