featured

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi: Son 15 ayın rekoru kırıldı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya üzerinden bugün günlük 863 sefer ile son 15 ayın rekoru kırıldığını duyurdu.

İşte THY Genel Müdürü Ekşi’nin o duyurusu;

Sevincimize ortak olur musunuz?

Bugün günlük 863 sefer ile son 15 ayın rekorunu kırıyoruz.

Türkiye büyüyor, THY yüksekten uçuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Artik birazda sizler fedakarlik yapip su ucretlerimizi konusmaya başlasaniz….

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Uçmazken yarı maaş aldık eyvallah, az çalıştık az kazandık. Teknik hiç gaz kesmedi, uçaklar yerde yatsa bile bakımları yapılıyor, onlardan ne istediniz de kestiniz maaşları? Ha şimdi biz normal uçmaya başladık bize de kesinti devam. Demek mevzu işlerin azalması değil, mevzu krizi fırsata çevirmek. Pegasus devasa bir hangar yaptıracak bilginiz olsun, ha bir de eninde sonunda ER uçuşlara başlayacak

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Artık maaşları da bir konuşun yetmez mi bu fedakarlık??

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Evet rekor kıra kıra bitirmediniz maşallah. Pandemi başından beri aralıksız çalışan ayrıca işinin harici ekstra ground olan onlarca yüzlerce uçağa 1 yılı aşkın süredir operasyona hazır olsun diye sürekli bakım yapan teknisyenin üç kuruşluk maaşına göz koyup işle şirketle alakası olmayan evinde memleketinde tatilde home ofis diye saçma bir uygulamayla çalışıyor gösterilen uçmayan kaçmayan çalışmayan binlerce personeli memnun etmek için harcayan sizsiniz. Evinde yatan insanları sırf avm lerde cafelerde tatil beldelerinde rahat etsin diye aşılarken teknisyenleri sona bırakmanında size kalsa haklı bir sebebide zaten vardır. Lafa geldimi hep dersiniz ya biz büyük bir aileyiz şöyleyiz böyleyiz… hepsi yalanmış bunu pandemide çok iyi gördük. Şayet biz bir seneye yakın çalışmadan evde home ofis takılanlar yada dönem dönem sayılı gün çalışanlar gibi takılsak acaba kaç kişi bizim evde rahat etmemiz için maaşından feragat ederdi. Maaş kesilsin lafımız yok lakin çalışanla çalışmayandan aynı oranda kesinti yapılması ne hukuka ne vicdana sığar. Sözde inandığınız sevdiğiniz dinin peygamberi bile çalışanın hakkını teri kurumadan verin diyor. Ama nerde sizde bunu anlayacak kapasite herşeyiniz dini inanışlarınız dahi göstermelik. Kurt kışı atlatsada yediği ayazı unutmazmış bizde bugünleri asla ve asla unutmayacağız. Bir yılı aşkın süredir haksız yere çalışanın hakkını hukukunu yediniz zehir zıkkım olsun.

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    Türkiye büyüyor,Thy yüksekten uçuyor vay be demek ki biz başka bir ülkede yaşıyoruz. Ülkenin ekonomik,politik,sosyal,ticari her yönden durumu her geçen gün kötüye gidiyor,döviz,ithalat,işsizlik,dış borç rekor yapmış,alım gücü düştükçe düşüyor,benzin,doğalgaz,elektrik,yiyecek,içecek fiyatları,vergiler vs durmadan artıyor,güya dini bütün,sofu,softa iktidar ve adamlarının kokuşmuşluklar,çürümüşlükler,vurgunlar,yolsuzlukları bir bir ortaya çıkıyor, bu torpille makam sahibi olmuş zat ne diyor. İnsanlar koltuk,para,güç ve tribüne oynamak için her kılığa girebiliyor,her masalı anlatabiliyor,utanma,arlanma yok hamdolsun.

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    Müdürlerin keyfi yerinde bulmuşlar ucuza çalışan personeli hiç sesleri çıkmıyor. Bardak çoktan taştı,üzerlerine döküldü dökülecek.

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    Borsada çökük rekorkırsane yazar

    Cevapla
  8. 3 yıl önce

    Evet maaşlar ne olacak.Borç içindeyiz. Eskisinden daha çok çalışıp az maaş alıyoruz.Lütfen artık birileri el atsın!!!

    Cevapla
  9. 3 yıl önce

    MILLI HAVAYOLU THY GURUR DUYUYORUZ

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    Allah artırsın, bozmasın inşallah. Artık bir Allahın kulu çıksın da şu maaşları bir konuşsun. Veremiyoruz, kısmen verebiliriz.. neyse ne. ama artık konuşulsun. Yetkili sendikanın zaten umrumda bile değil. Borç boyumuzu aştı, milletin yüzüne bakamayacaz. Bir açıklama Allah rızası için.

    Cevapla