featured

THY EKİP PLANLAMA BAŞKANI BELLİ OLDU

THY Ekip planlama bildiğiniz üzere önce insan kaynaklarına sonra da uçuş işletmeye bağlanmıştı. Türk Hava Yolları’nda Ekip Planlama başkanlığında beklenen değişiklik önümüzdeki hafta imzalanacak.
Mevcut durumda Ekip planlama başkanı Mert Yüzsever’in yerine getirilecek ismin B-737 filosundan öğretmen kaptan pilot Baran Gülbaran olduğu söyleniyor.
Mert Yüzsever’in görevden alınması henüz imzalanmadan, görevden alındı ve yerine birisi gelecek tarzı ucu açık bir haber yapmayı uygun görmemiş ve araştırmalarımızı yeni gelenin kim olabileceğine yoğunlaştırmıştık. Dün gece tarafımıza gelen bir haberde, yeni Ekip Planlama başkanının kim olacağı bilgisini aldık.
Airlinehaber olarak haber kaynaklarımıza güvenerek bu haberi yapmış bulunmaktayız. Umarım,şimdiye kadar olduğu gibi yine yanılmayız.
© AirlineHaber
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Baştaki kafalar değişmedikçe Baran Kaptandan mucize yaratması ve ‘Carmen’ programını farklı kullanması beklenemez. Sonuçta ortadaki pilot sayısı, uçak sayısı ve sefer sayısı belli. Kullanılan planlama programı belli. Tüm bu girdileri başarılı ve emniyetli bir çıktıya dönüştürememek için hiç bir neden yok. Kar amacı insan ve aşırı yorgunluk faktörü önünde tutulmadığı sürece.

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    Sen kimsin baran kaptan hakkinda sacma sapan konusuyosun senden 10 gomlek ustundur.

    Cevapla
    • Yönetici 6 yıl önce

      Yorumunuz yanlış.. Cevabınız, Sefa Bey başlığı ile yazan yorumcuya olacaktı sanırım:)

      Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Baran beyin kimin yakını olduğunu kesin biliyorsunuzdur. Yazsaydınız etik olmaz haberden çıkıp spekülasyon odaklı haber kategorisine girerdi. Tebrik…

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    Baran kaptan düzgün adamdır. Haber doğru çıkar umarım.

    Cevapla
  5. 6 yıl önce

    Hayırlı olsun cadı Kazan’ına hoş geldiniz

    Cevapla
  6. Haber balon olsa yapmazdınız. Sizin tarzınız değil

    Cevapla
  7. 6 yıl önce

    Baran kaptan iyidir ama eldeki imkanlar ve baskılar ile neler yapabilir göreceğiz. Yine de şirketin üvey evladı olan 737 filosundan birinin gelmesi büyük kazanım filo adına.

    Cevapla