THY ÇATISI ALTINDA YENİ BİR DERNEK KURULDU

Türk Hava Yolları çatısı altında kurulan kokpit, teknik , kabin ve yer hizmetleri ekibi ile büyük bir aile olmaya gayret gösteren Hava Kartalları Derneği THY TEKNİK yönetiminin desteği ile 13 yaşındaki Lösemi hastası Zehra ya unutulmaz bir gün yaşattı.

Kalplere dokunan Hava Kartalları Derneği tarafından AirlineHaber’e göndermiş olduğu açıklamada şu bilgilere yer verildi;

Ülkemizin ve Sektörümüzün gerek ekonomik gerekse sosyolojik olarak zor bir yoldan geçtiği bu dönem de içimizi ısıtan günümüzü aydınlatan güzel gelişmelere tanık oluyoruz.

Türk Hava Yolları çatısı altında kurulan kokpit, teknik , kabin ve yer hizmetleri ekibi ile büyük bir aile olmaya gayret gösteren Hava Kartalları Derneği , spor ve sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Türk Hava Yolları Teknik yönetiminin desteği ile 13 yaşında Lösemi hastalığı ile mücadele eden Denizli den misafir ettikleri Zehra Taşkın kızımıza unutamayacakları bir gün yaşattılar.  Denizlili Zehramızın en büyük hayali sağlığına kavuşup uçağa binmekti.. Doktorunun uçağa binebilir izninin hemen sonrasında ise küçük Zehramız Denizli’den uçakla İstanbul’a geldi. Hava Kartalları Derneği Başkanı Sayın Ömür Caninsan ve değerli dernek üyeleri Zehra ve annesini İstanbul’da ağırladı. THY hangarını dolaşıp, simülatör ile uçuş deneyimi yaşayan küçük Zehramıza etkinlik sonunda Beşiktaş forması ve THY Teknik uçak maketi hediye edildi.

Bu tip sosyal projeler ile hem personelin hem de yönetimin desteğini alan ve geleceğe umut aşılayan Hava Kartalları Derneği yönetimine ve her şeyden önce evladının her daim yanında olan değerli annesine teşekkür eder, küçük Zehra’mızın hayatı boyunca tüm hayallerini gerçekleştirmesini temenni ederiz.


 

Exit mobile version