THY bugün 1.708 seferde 304.000 civarı yolcu taşıyacak

THY bugün 1.708 seferde 304.000 civarı yolcu taşıyacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat Sosyal medya üzerinden bugün 1.708 seferde 304.000 civarı yolcu taşınacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada özverili çalışan tüm personele teşekkür ederek TCI Aircraft Interiors şirketinde üreteceği business sınıf koltuğuyla standartları biz belirliyor olacağız ifadesini kullandı.

Ayrıca geçen hafta “mock-up” üzerinde son yorumların yapıldığı, uçak koltuğu ve eğlence sistemlerinde de en iyi olmamıza az kaldı dedi.

İşte Ahmet Bolat’ın O açıklamaları:

Bugün de oldukça yoğunuz. 1.708 seferde 304.000 civarı yolcu taşıyacağız inşallah. Avrupa alanlarındaki bazı olumsuzluklara rağmen yolcularımızı zamanında ve emniyetle sevdiklerine kavuşturacağız. Amsterdam Schiphol dahil Avrupa’da birkaç havalimanında yer işletme firmaları yükümlülüklerini yerine getiremiyor ve uçaklarımız bagajlar yüklenmeden geliyor. Malum jeopolitik durum nedeniyle hava koridoru kapasitesi azaldı ve geçiş slotları almak uzuyor. Ani değişen hava şartları “divert”leri arttırıyor. Başta MEHMET KADAİFÇİLERErtuğrul SevimliOzlem Oncel ve Ahmet Acar olmak üzere yüzlerce arkadaşımız tarifedeki bu bozulmaları en az değişiklik ve gecikmeyle yönetmeye çalışıyor. Operasyonun tam içinde olan apronda çalışan yer işletme ve TGS Yer Hizmetleri A.Ş. personelimiz ile havalimanında yolcularımız ile ilgilenen yolcu hizmetleri personelimize, uçuşları emniyet ve konforla zamanında gerçekleştiren uçuş ekiplerimize, hülasa tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Yolcularımıza hizmeti ve kaliteyi belli standartın üstünde tutmak zaten vazifemiz. Ama çok iyi yaptığımız işlerden de gurur duyuyoruz. Mesela ikramlarımız, ister uçakta ister yerde salonlarımızda. Bu kadar uçuş yaptım başka havayoluyla, ikramlarını denedim ve salonlarını kullandım. ‘Bizden iyilermiş’ dediğim olmadı. Bu kapsamda hislerime tercüman olan UMUT EROL ‘a teşekkür ediyorum.

Ayrıca birçok havayolunda farklı koltuklar da denedim. Bizimkiler ortalamanın epey üstünde. Ama yakında TCI Aircraft Interiors şirketimizin üreteceği business sınıf koltuğuyla standartları biz belirliyor olacağız. Geçen hafta “mock-up” üzerinde son yorumları yaptık. Ve uçak koltuğu ve eğlence sistemlerinde de en iyi olmamıza az kaldı.

Exit mobile version