THY Başkanı Ahmet Bolat’tan Afyonkarahisar Otellerine İndirim Çağrısı

THY Başkanı Ahmet Bolat'tan Afyonkarahisar Otellerine İndirim Çağrısı

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Afyonkarahisar’daki otellere seslenerek karşılıklı indirim önerisinde bulundu. Bolat, “Siz oteller olarak, THY ailesine ve buradaki takipçilerime özel indirim yapsanız, biz de Zafer Havalimanı’na olan uçuşlarımıza özel indirim yapsak” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı ve İkbal Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ın sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gördü. Gümüşhan, Afyonkarahisar’ın seyahat rotasına eklenmesini destekleyerek Türk Hava Yolları’nın Afyonkarahisar için hazırladığı özel videoya teşekkür etti. Bu mesaj, sosyal medyada hızlı bir şekilde yanıt buldu.

Karşılıklı İndirim Önerisi

Ahmet Bolat, Afyonkarahisar’daki tüm otellere hitaben yaptığı açıklamada, “Biz erken gitmişiz, balon mevsimine birkaç hafta daha varmış. Ama bir fırsat bulup, Afyon yöresel lezzetlerini tamamlamak ve Frigya Vadisi’ni yukarıdan seyretmek isterdim. Ali Bey, siz Afyon Oteller Birliği Yönetim Kurulu üyesisiniz, bildiğim kadarıyla. Siz oteller olarak, THY ailesine ve buradaki takipçilerime özel indirim yapsanız, biz de Zafer Havalimanı’na olan uçuşlarımıza özel indirim yaparız. Böylece daha çok vatandaşımız bu güzellikleri keşfeder!” şeklinde konuştu.

Exit mobile version