featured

THY, AirAsia ile işbirliğine gidiyor

Türk Hava Yolları Güneydoğu Asya’nın önemli havayollarından AirAsia’nın sahibi olduğu uygulama ”airasia.com” ile işbirliğine gidiyor.

Yeni işbirliği ile, airasia.com’da sunulan uçuş hizmetleri Türk Hava Yolları destinasyonlarıyla artacak. Böylelikle uygulamayı kullananlar artık Türk Hava Yolları’nın geniş uçuş envanterini AirAsia uçuşları ile birleştirebilecek ve normal tarifelere göre daha cazip fiyatlarla seyahat edebilecekler.

Ortaklığın, destinasyonların çapraz tanıtımı yoluyla iki taraf arasında önemli bir sinerji yaratması bekleniyor. Yolcular artık uçuşlardan otellere ve aktivitelere kadar airasia.com ekosisteminde sunulan kapsamlı seyahat ürününün tadını çıkarırken Türk Hava Yolları uçuşlarıyla uluslararası seyahatlere de çıkabilecekler.

AirAsia Group CEO’su Tony Fernandes şunları söyledi:

“Türk Hava Yolları ile işbirliğimizden ve Türkiye’yi Avrupa’ya açılan önemli bir kapı olarak tanıtma fırsatından dolayı memnunuz. Bu şekilde önümüzdeki yıl sınırlar kademeli olarak yeniden açıldığında gerçekleşmesini beklediğimiz toparlanmaya hazırlanıyoruz. Bugün kapsamlı seyahat ve yaşam tarzı ürünleri portföyü ile airasia.com, Türkiye’nin ve Avrupa pazarının sunduklarını tanıtmaya hazırdır. Seyahat talebini teşvik etmek ve seyahat ve yaşam tarzı platformu olarak sunduğumuz ürünleri tamamlamak için diğer sektör oyuncularıyla yaratıcı bir şekilde işbirliği yapmaya devam edeceğiz. “

Türk Hava Yolları CEO’su Bilal Ekşi ise “Avantajlarını yakın gelecekte hep birlikte göreceğimize inandığımız bu işbirliğiyle airasia.com ile ortak olmaktan mutluyuz. Bu değerli ortaklık ile yolcularımızı sadece Türk Hava Yolları’nda görülebilecek kusursuz bir uçuş deneyimi ile ağırlamak bizim için büyük bir zevk olacaktır ”dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir