THY 85. yılını kısa bir filmle kutlamaya hazırlanıyor

Türk Hava Yolları Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott tarafından çekilen Turkish Airlines: Journey isimli kısa filmden fragman yayınlandı.
Daha önceki reklam filmlerinde Messi ve Kobe Bryant gibi ünlü spor figürleriyle birlikte Morgan Freeman ve Kevin Costner gibi usta oyuncularla çalışan Türk Hava Yolları, 85. yılını ise bir kısa filmle kutlamaya hazırlanıyor.
Freeman ve Costner’lı reklam filmlerinin yanı sıra sponsoru olduğu Batman v Superman: Dawn of Justice için bir de klip çekmiş olan THY, 85. yılını kutladığı kısa film içinse Hollywood’dan usta bir yönetmenle çalışıyor: Ridley Scott.
Çırağan Sarayı, Şerefiye Sarnıcı, Ortaköy Meydanı ve Galata Kulesi gibi İstanbul’un dünyaca ünlü kesimlerinde yaklaşık 4 günde çekilen filmde Ridley Scott, Şerefiye Sarnıcı’nda geçen sahnelerde ise kendi filmlerinden bazılarına atıfta bulunmuş.
Başrolde son olarak Blade Runner 2049’da izlediğimiz Sylvia Hoeks‘in yer aldığı Turkish Airlines: Journey, İstanbul’a seyahat ettiği sırada çaprazındaki kadının defterine bir şeyler karaladığını gören Hoeks’in canlandırdığı 30’larındaki başka bir kadının, defterini uçakta bırakmasının ardından bu kadını çizimlerdeki ipuçlarına göre takip etmesini konu alıyor. Kısa filmdeki diğer kadına ise Aure Atika hayat veriyor. 6 dakika uzunluğundaki kısa filmin önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.
THY'nin yeni reklam filmi: Yolculuk

Exit mobile version