featured

THY 400’üncü uçağın ismini belirledi. İlk sefer için özel uçuş 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat filoya katılan 400’üncü uçağın ismi çalışanların katıldığı anket sonucuna göre “TEK YÜREK” olarak belirlendiğini açıkladı.

Yarın özel uçuş yapacak olan “TEK YÜREK” depremzede çocuklarımız ve aileleriyle birlikte ilk seferi için havalanacak.

Yapılan Açıklamada;

Filomuza katılacak 400’üncü uçağın boyama işlemleri tamamlandı. 8 bini aşkın çalışanımızın katıldığı bir anket sonucu 10 alternatif arasından seçilen “Tek Yürek” ismini taşıyacak uçağımız yarın depremzede çocuklarımız ve aileleriyle birlikte özel olarak organize edilmiş ilk seferi için havalanacak. Milli Bayrak Taşıyıcı olarak bölgenin yeniden ayağa kalkması için elimizden gelen tüm gayreti gösterirken, aldığımız karar gereği filomuzun diğer uçaklarına da depremden etkilenen il ve ilçelerimizin isimlerini vereceğiz. İlk sefer öncesi son hazırlıkları yerinde görmek için ziyaret ettiğimiz Turkish Technic tesislerinde çalışanlarımızla bir hatıra fotoğrafı da çektirdik.

Bu arada ben de heyecanla yarını bekliyorum. 329 koltuklu bu dev A350-900 uçağımızın içine yarınki organizasyonun detaylarını dinlemek için girdiğimde şimdiye kadar bu tip uçakla hiç uçmadığımı fark ettim. İlkini 22.10.2020 yılında teslim aldığımız bu uçaklarımızdan 12incisi ile ilk defa uçmak kısmet olacak ve bize bu yolculukta eşlik edecek arkadaşlarım da şimdiye kadar uçtuğum en özel misafirlerimiz olacak.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1677846903867 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1677846905699 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1677846905706 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1677846906815

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 2 yıl önce

    Hayırlı olsun THY . İle gurur duyuyorum
    Ayrıca isim Anketine TEK YÜREK ismini önerdiğim için de ayrıca kıvanç duyuyorum
    Yolun açık olsun Yeni Demir Kuş
    Kanadına kuş tekerine taş değmesin

  2. 2 yıl önce

    İsmi gibi uçağın kendiside harika Maşallah nazar değmesin

2 Yorum

  1. 2 yıl önce

    İsmi gibi uçağın kendiside harika Maşallah nazar değmesin

  2. 2 yıl önce

    Hayırlı olsun THY . İle gurur duyuyorum
    Ayrıca isim Anketine TEK YÜREK ismini önerdiğim için de ayrıca kıvanç duyuyorum
    Yolun açık olsun Yeni Demir Kuş
    Kanadına kuş tekerine taş değmesin