TGS, Yaz Sezonunda 37 Milyondan Fazla Yolcuya Hizmet Verdi

TGS, Yaz Sezonunda 37 Milyondan Fazla Yolcuya Hizmet Verdi

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri sağlayıcısı TGS (Türk Yer Hizmetleri A.Ş.), 2023 yaz sezonunda gerçekleştirdiği başarılı operasyonun sonuçlarını paylaştı. Şirket, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan bu dönemde, 10 farklı istasyonda 37 milyondan fazla yolcuya ve 234 bin uçuşa hizmet vererek operasyonlarını başarıyla tamamladığını duyurdu.

TGS’den yapılan açıklamada, müşteri memnuniyeti ve profesyonelliğin ön planda tutulduğu bu dönemde, tüm çalışanların özverisiyle büyük bir başarı elde edildiği vurgulandı. Şirketin yaz operasyonu boyunca üst düzey performans sergileyerek hem yolcu memnuniyetini sağladığı hem de operasyonel verimliliğini artırdığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “TGS ailesi olarak, global hedeflerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyeti ve profesyonelliği ön planda tutarak, yaz operasyonumuzu büyük bir başarıyla tamamladık. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte, ülkemize ve hizmetlerimize değer katmaya devam edeceğiz.”

Exit mobile version